Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 684
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 900
Хранителни добавки под формата на капсули в шишенце къде трябва да са подредени в ръчен багаж? В плик при течностите или не е необходимо?

# 6 901
  • Sofia
Хай-ски с какъв подпис си се сдобила? И как участвам аз в него?
 newsm78
Румка,ще ги фотна.
И домашните,и колегите силно одобриха и пАлтото и Фурлата-разбира им главата, санким  Crazy

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 22:02 от ДжеНа

# 6 902
  • постоянно
Турски Тит , тип гюзлеме .

# 6 903
  • София
Възмутена съм! Едва тази вечер получих мейл, че са ми пратили някои неща, а най-важното - чантата КокоШинел - го няма вътре! А някои вече са си получили пАлтата и фурлите. Ма-фи-я!

# 6 904
  • Sofia
Възмутена съм! Едва тази вечер получих мейл, че са ми пратили някои неща, а най-важното - чантата КокоШинел - го няма вътре! А някои вече са си получили пАлтата и фурлите. Ма-фи-я!
Joy Heart Eyes Whistling
Ми,затрудняваш 'ората с твоЙте безброй поръчки  hahaha,рУпни още две шепи рукола да ти мине. Wink

# 6 905
  • на Мелмак
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B077YM1SRD/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

Мари, това поръчвам аз, доволна съм! За приятелка поръчах скоро, също 😀. Преди ползвах на GNC, но сега туй😀.

И аз чакам 2-3-4 доставки, ама нъцки 😂. Май, май някой е с връзки, м? 🤣

# 6 906
Много благодаря, Ети! Правилно съм запомнила!

# 6 907
Не зная дали тук има фенове на руското кино, но да кажа, че гледах великолепен филм" Большой". Част от програмата на руското кино в България, с много добър анонс и при изключителна атмосфера-в зала без съпътстващото млящене, Рупане и сърбане на каквото там. Възрастовата група-от 11 до 71+,без изключения на представителност. А не бях гледала кино на голям екран поне от две години.

# 6 908
Ети, колко е доставката от Англия до БГ? Или чрез превозвач поръчваш?

# 6 909
  • на Мелмак
Чрез превозвач, мисля, че ще е около 5лв до БГ. Не мога да съм точна, защото винаги поръчвам няколко неща, както сега. Чакам си новата кутия, за да съм бяла и добра, и да не дъвча ММ за 100 неща😉. Т. Е. За повече семейно щастие 😂. GNC-то също е много хубаво, но цената му в сравнение с това е....Ту Хай 😀.

# 6 910
Мерси, Ети! Сега имам, но ще пробвам да ги поръчам след време.

# 6 911
  • на Мелмак
Ако ти е трудно, мога да помогна 🤗.

# 6 912
Благодаря ти! Сега пробвах с превозвач и ми излиза безплатна доставка за английски адрес. Ако е така е много изгодно. Ети, като дойде време ще ти пиша.

# 6 913
  • София
До английският адрес на превозвача безплатно.И после 2 ле  за всеки започнат кг .От Германия същото.

# 6 914
Е, значи за 2лв ще дойде до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт