Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 82 234
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 455
Е как обличате такова нещо с голи рамене при тази виелица навън. Чудно ми е...и то много?

# 1 456
Е как обличате такова нещо с голи рамене при тази виелица навън. Чудно ми е...и то много?

Не съм още, но ще се пробвам Wink Толкова е дебел, че направо си мисля, че мога и само по него да тръгна Simple Smile
Иначе си мислех, че ще става и върху боди с рамена.

Тези ботушки заслужават ли 39лв?!? Едни пътуват към мен, но клоня вече направо да ги отказвам.

# 1 457
Е дебел бил, хубаво. То и вълнени чорапи плетени дебели има, ама това не значи че само по чорапи, и гол нагоре, може да излезеш... тоя врат/рамене не се ли схващат...

# 1 458
С боди с къс ръкав или боди риза го нося аз.

# 1 459
Вчера имам банков превод за върнат артикул от поръчка направена на 15.11. Забелязах, че са удържани 4,90 лв. Звъннах и ми обясниха, че това е техническа грешка при всички подобни преводи от вчера. Извиниха се и обещаха веднага да получа разликата. Така, че гледайте внимателно върнатите суми от поръчки след 15- ти.

# 1 460
Така съм по-съгласна...по има резон...
Ама иначе ми звучи като да си поръчам зимна шапка и едното ми ухо да е открито...верно, мога да сложа там трупер-дупер  обица да се вижда, ама все пак...

# 1 461
Няма да се схванат, стига да свалиш палтото или якето в добре отоплено помещение. Wink
Като бях бременна преди 7 години, изкарах зимата с блузи и пуловери с къси ръкави та и без ръкави. Просто работех в супер комфортна обстановка.

# 1 462
И да ми смигаш, пак не те разбирам.....не успя да ме убедиш де, искам да кажа  Simple Smile
И аз бях на тоя акъл като млада -  голи кръстове тогава бяха модерни....ама хроничните болежки и слаби места така започват. Знам че звуча като досадна бабка...

А тази комфортна обстатновка как стигаш до нея  - телепортираш ли се , или?

# 1 463
  • Варна
HM ще ме уморят, днес са ми пуснали на мейла потвърждение за пратка, която получих още в петък Crazy Мноу са бързи Joy

# 1 464
Хайде сега, "като млада"! Подозирам, че съм ти кака и въпреки това, за 1-2 пъти по голи рамене нищо няма да ми стане. А и тук не са чак тооолкова голи - почти са си покрити.

# 1 465
Много е як пуловера! Аз също ходя доста леко облечена, например за този сезон съм сложила 2 пъти чорапи, иначе съм боса в ботите, в моловете и закрити обществени места ми е комфортно по къс ръкав , все още.

# 1 466
  • Варна
Ти пък ме уби, как боса в ботите, не ти ли се изпотяват и подбиват краката? Не мога да си представя да обуя боти или ботуши на бос крак, не заради топлината, а заради комфорта.

# 1 467
Край, реших .. мятам пареото и тъй се пускам във виелицата. То не се издържа вече Joy

# 1 468
  • have faith and be patient ..
Аз и кецове не мога на босо.. Какво ме направихте, ужас направо

# 1 469
На черния петък взех този пуловер https://hmonline.ru/products/705094001 , няма го в нашия сайт вече, но исках да ви кажа, че е страхотен, много приятно изненадана останах. От 45 лв. на 17 лв. мисля излезе.
Как е като големина, отговаря ли на номера или е уголемен?

Общи условия

Активация на акаунт