Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 82 242
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 440
Важното е вътре в пакета да има отрязък за връщането -  с нанесен номер на артикула и с номер на поръчката! Този отрязък можеш да изтеглиш от сайта - Обслужване на клиенти е раздела, и вземаш двата номера от профила си или от мейла.
Според мен няма проблем да се генерира и нов номер на товарителницата за връщането, стига вътре да са сложени горните два номера на поръчка и артикул.

# 1 441
  • have faith and be patient ..
ще видя какви ще ги сътворя , в интерес на истината ми е първо връщане Simple Smile)

# 1 442
На черния петък взех този пуловер https://hmonline.ru/products/705094001 , няма го в нашия сайт вече, но исках да ви кажа, че е страхотен, много приятно изненадана останах. От 45 лв. на 17 лв. мисля излезе.

# 1 443
  • на земята
Има ли коледни пуловери във физическите магазини,детски и за възрастни(дамски и мъжки)?
Благодаря

# 1 444
Детски имаше..в събота мярнах. До мъжкото не съм ходила.

# 1 445
Със Спиди и аз имам проблем. Храната на кучето трябваше да я донесат в понеделник, звъняха ми в 20:30 вечерта, че няма да могат!? Rolling Eyes Ще ги чакам утре, да видим дали ще се явят.

ще видя какви ще ги сътворя , в интерес на истината ми е първо връщане Simple Smile)

Наистина ли? Simple Smile
Аз не броя колко неща съм върнала. Вчера пак.

Важното е вътре в пакета да има отрязък за връщането -  с нанесен номер на артикула и с номер на поръчката! Този отрязък можеш да изтеглиш от сайта - Обслужване на клиенти е раздела, и вземаш двата номера от профила си или от мейла.
Според мен няма проблем да се генерира и нов номер на товарителницата за връщането, стига вътре да са сложени горните два номера на поръчка и артикул.

Ако знаете номера на товарителницата, а той е като на пратката+1, от Еконт просто ви разпечатват нова.
Бланка за връщане има в сайта, попълва се номер на поръчка и артикул.

Питайте ме, аз съм веща по връщане. Simple Smile

# 1 446
Има ли коледни пуловери във физическите магазини,детски и за възрастни(дамски и мъжки)?
Благодаря
Да, има.

# 1 447
  • Пловдив
Статуса на поръчката ми от 15-11, която получих на 22-11 все още е "Поръчката е изпратена", а не "Поръчката е доставена".
Отделно на следващият ден върнах един от артикулите, но все още нямам известие, че са го получили.

В какъв срок обичайно се случвай нещата?

# 1 448
Статуса на поръчката ми от 15-11, която получих на 22-11 все още е "Поръчката е изпратена", а не "Поръчката е доставена".
Отделно на следващият ден върнах един от артикулите, но все още нямам известие, че са го получили.

В какъв срок обичайно се случвай нещата?

Аз имам такава от март месец, все така си стои, Изпратена.

За другото - коментирахме го съвсем скоро. Ще получиш след десетина дни.

# 1 449
  • Mostly in my mind
И аз гледам всичко в сайта - Изчерпано. Какво ли готвят?
Ами дано е нещо грандиозно та да компенсират постния черен петък.

# 1 450
Едва ли ще е нещо грандиозно.
Миналата година Коледните намаления май са започнали късно и са били нещо като ЧП- % за избрани стоки.

# 1 451
  • при моите любими
Дано някакво кодче да пуснат. Дъщеря ми си хареса поне 5 суитчъра.  Обещах да и купя 2, но ако пуснат намаление, ще я зарадвам с повече. Чудя се дали да чакам? Вие как мислите, като редовни потребителки на сайта Simple Smile

# 1 452
  • have faith and be patient ..
Чп? Wink
Ходих на еконт, обясниха ми че пратките от италия идват към русе, тези от полша към сф, за това има голямо объркване, от скоро товарителниците им за връщане не бачкат, имали (НМ) някакъв бъг, че ми правиха нова товарителница и едната поръчка отиде за сф, едната за русе.. Май и за това разделят пратките на части, понеже склада вече не е един, вижте си белржките на разделените пратки, ошкоя от къде идва Wink

# 1 453
Днес ми дойде от софия, съответно ще връщам към София.

Аз като редовен потребител отговарям на въпроса по-горе - БЕЗ код и БД рядко пускам нещо.

# 1 454
Този пуловер е супер, а бях решила, че ще го връщам уж. Естествено, поръчах S при положение, че съм по принцип твърдо М.

Общи условия

Активация на акаунт