Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 969
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 530
Преди 3 дни върнах с една товарителница 3 артикула от 3 различни поръчки. Всеки в отделна опаковка с листа си. Да ме питате защо. Вчера получавам мейл с касова бележка, че ще ми върнат парите само за един артикул. За другите нищо.
Писах им, но получих дежурен отговор, че са много заети в момента.
Вече само едно по едно, по-бавно, но по-сигурно!
Наскоро върнах пратка с 2 стоки от различни поръчки. Получих 2 имейла, но в различни дни. Приведоха парите и за двете върнати стоки. Много стоки от различни поръчки в 1 пакет и отметната само 1 товарителница си е риск. В Еконт трябва да има опция в товарителницата да се отразява броя артикули, които съдържа върнатата пратка.
От 1 профил ли са поръчките?

# 1 531
  • София
Преди 3 дни върнах с една товарителница 3 артикула от 3 различни поръчки. Всеки в отделна опаковка с листа си. Да ме питате защо. Вчера получавам мейл с касова бележка, че ще ми върнат парите само за един артикул. За другите нищо.
Писах им, но получих дежурен отговор, че са много заети в момента.
Вече само едно по едно, по-бавно, но по-сигурно!
И аз направих същото преди седмица и от върнати 3 артикула си получих парите само за 2 броя. Звънях по телефона, но ми казаха да изчакам 14 дни и пак да се обадя, ако нямам пари и за останалия 1 брой. Според мен в момента вариантите са 2: Или заради непосочване на броя артикули на товарителницата от Еконт някой си прибира стока или защото в момента продуктите се връщат на различни складове и може този, за който не са ми върнали да е попаднал в грешния склад и отнема време да се пренасочи.

# 1 532

Наскоро върнах пратка с 2 стоки от различни поръчки. Получих 2 имейла, но в различни дни. Приведоха парите и за двете върнати стоки. Много стоки от различни поръчки в 1 пакет и отметната само 1 товарителница си е риск. В Еконт трябва да има опция в товарителницата да се отразява броя артикули, които съдържа върнатата пратка.
От 1 профил ли са поръчките?
От един профил са. Гледам в товарителницата пише "1 брой". Дано да получа мейл и за другите два артикула (сравнително евтини неща), но вече всяко поотделно!

И още нещо ми прави впечатление. Всеки път в офиса на Еконт първо отказват да ми разпечатат стикер с номера на товарителницата - "не ви трябва"? Всеки път настоявам да получа.

# 1 533

И още нещо ми прави впечатление. Всеки път в офиса на Еконт първо отказват да ми разпечатат стикер с номера на товарителницата - "не ви трябва"? Всеки път настоявам да получа.

Искаш да кажеш касов бон?
И на мен не мо дават винаги, но по номера си следя.

Да ви кажа, мен вече ме взеха на подбив в офиса на Еконт. Crazy
Нали миналия ден не ми намериха едната пратка, днес пак отивам. Момчето, същото беше, погледна и ме пита. "Всичките ли ще ги вземете?" Че аз нали някои ги отказвам. Joy Joy Joy

# 1 534
Това е за нас, специално Joy Joy Joy

# 1 535
Simple Smile Deva
Аз реших - ще връщам велурените кецове. Гледах се, обикалях - тц, не са моите. Иначе си отговарят на номера, кожата е мека.

# 1 536
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0691989002.html по-назад бях писала за нея, а преди малко не ми беше под ръка линка
Спести ми пари, благодаря!
Моля! ММ има с къс ръкав от копринена смес - 30% коприна/70% памук и е много хубава като материя, а моята, която вече пътува на обратно очаквах, като е с по-висок процент коприна, да е още по-хубава, а ми изглеждаше твърде обикновена. Да, приятна материя е, но нищо впечатляващо, че да си заслужава парите, дори и намалена, според мен.

# 1 537
  • София
Куриерът дойде чак в 20.30ч. Open Mouth Яко са претоварени покрай намаленията (заради такива като нас)Innocent. Дойдоха ми коланчето,чорапите и гащите. Доволна както от цената им, така и от количеството им. Излишно е да показвам, нищо особено. Чакам още хахах. Laughing

# 1 538
Последните две пратки от Еконт ми дойдоха отворени. Нищо не липсва, но една доста скъпа дреха е срязана през опаковката. Не знам защо им е било да го режат. Аз пък овцата, вместо да направя снимки и да орева света, взех чея заших...

# 1 539
Изчерпаните артикули вече не са задраскани. Simple Smile

# 1 540
Бях ви писала по-назад в темата за невърнати пари. Та на 9 ноември получих мейл за възстановяване на сумата, до днес нищо. Постоянно звъння и те само ме карат да чакам, последно чакам от 5 дни счетоводството им да ми изпрати някакъв мейл с документ за това, че е направен превод. С този документ аз трябва да ходя до банката, но отново нищо. Писах и на мейла за контакти, мина една седмица- отговор няма. Бясна съм че ме правят на маймуна. Идеи какво да направя още и да пиша ли към КЗП ?

# 1 541
Не ме плаши, че днес и аз ще връщам една пратка към тях. Ако ще ми въртят парите...ще се ядосам и аз...
Връщам панталон 40 номер пуснах, но 38 от предна поръчка ми стана, и пуловер във винено - от този на Месечинка. Не ми харесва, много е широк. Мислух да го пера, че да се посвие, но едва ли - а и за 28 лв. не ми се занимава да рискувам. Не е нещо особено, че да го задържам...

# 1 542
  • Варна
Ц, не се свива Laughing Аз винения вече го изпрах. Но на мен ми допада как стои, може би защото съм висока и не е прекалено дълъг, пък за ширината - тъкмо да не ми описва шкембето Crazy И зеления ще задържа, ако все пак ми се стори много широк ще го предложа на сестра ми, тя носи един-два номера по-големи от мен.
Никакъв мейл нямам за връщане на пари, получих мейл, че касовата ми бележка е изпратена Crazy На 28-ми, при положение, че на 26-ти върнах панталона. Това ли пише в мейлите за връщане или просто този е дошъл мноооого късно? ПРедполагам второто, защото вече в сайта поръчката не стои "обработва се", а "изпратена". Иначе проверих в сайта на Еконт, пратката е стигнала в ХМ.

# 1 543
Аз имам два такива..та третия щях да го запазя, ако ме беше грабнал както се казва. Розовият ми стои най-добре. Лилавият - широк като винения. И много голо около врата. Не ми харесва.

# 1 544
  • Някъде там
Харесах си яке за бременни,но аз не съм бременна Simple SmileНося размер S око си взема XS дали ще ми е о.к? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт