Eucerin Aquaphor: SOS грижа за цялото семейство

• 29 586
  • 569
  •   1
Отговори
# 480
Не съм се подлагала на лазерна терапия и мои познати не са.

# 481
  • Благоевград
Не съм се подлагала на подобен тип процедури, но ако спечеля ще използвам крема за някое от другите му предназначения - има много сухи и напукани пети.

# 482
  • Велико Търново
Не съм се подлагала на подобни процедури. Мои познати са, но не са споделяли много за дискомфорта и грижите след това.

# 483
  • София
Подлагам  се на лазерни процедури през два месеца и определено имам нужда от такъв продукт.

# 484

Не съм се подлагала на такива процедури.Но винаги ползвам кремове с висок фактор.

# 485
Не съм се подлагала на лазерни процедури, но бих ползвала за някои от другите му предназначения продукта.

# 486
  • у нас
Не съм се подлагала на лазерни процедури. Но пък искам такова кремче, защото ще го използвам по другите му предназначения.

# 487
Не съм се подлагала на лазерни процедури.

# 488
  • Пловдив
Не съм се подлагала на лазерна епилация, но ми предстои съвсем скоро, макар че бих го ползвала и за другите му предназначения.

# 489
Не съм се подлагала на подобна процедура, но бих искала да пробвам този крем след епилация, например.

# 490
Не съм се подлагала на лазерна терапия, но майка ми се подлага за намаляване на фините линии и бръчки, също така има и розацея. Винаги ползва слънцезащитни продукти с висок фактор и пигмент. След манипулацията кожата й е много нежна и фина и трбява защита.
Аз имам белег от секцио и след време бих се замислила за такава интервенция.

# 491
 Подлагала съм се на лазерна терапия за премахване на нежелано окосмяване, след която ми беше предписани да се маха с медицински крем против изгаряне. Обмислям и други лазерни процедури.  Peace

# 492
Не съм се подлагала на лазерна процедура, но бих опитала вашия крем.

# 493
Не съм се подлагала на лазерна терапия , но знам , че тогава кожата изисква по - специфични грижи и този иновативен продукт на Eucerin ще бъде от полза при този вид терапии.

# 494
Не съм се подлагала на такива процедури, но мисля че кремът би бил подходящ след тях дори мисля, че ще свърши добра работа дори след епилация

Общи условия

Активация на акаунт