Eucerin Aquaphor: SOS грижа за цялото семейство

• 29 583
  • 569
  •   1
Отговори
# 510
Не съм се подлагала на лазерна епилация, но след такава процедура кожата със сигурност има нужда от успокояване и защита.

# 511
Не съм се подлагала на процедури с лазер, но обмислям такива. След  тях кожата ми ще е още по-чувствителна и ще се нуждае от защита от слънцето, както и от успокоение.

# 512
  • Горна Оряховица
не не съм, но със сигурност бих искала, защото е необходима грижа след това.

# 513
Не съм се подлагала на такава процедура , но този продукт на Euecerin ще бъде необходим , защото ще хидратира  , регенерира и възстанови кожата в дълбочина.

# 514
  • Плевен
Ползвам продукти на  Eucerin, най-доволна съм от крем за напукани, разранени и т.н., поръчвах го от Англия, за да го имам...Предполагам, че и този продукт ще е страхотен, както и останалите!

# 515
  • Русе
Изключително много суха и напукана кожа на ръцете.

# 516
Не, не съм се подлагала на лазерна епилация.

# 517
Не съм се подлагала на такива процедури и смятам, че кожата след това има нужда определена грижа.

# 518
  • Димитровград
Аз не съм правила лазерни процедури, но след такова агресивно въздействие бих използвала новия еуцерин аквафор.

# 519
  • София
Не съм се подлагала на лазерни процедури, но бих ползвала крема за някои от другите му предназначения.

# 520
  • софия
Не съм се подлагала на лазерни процедури, но знам, че след тях кожата е много чувствителна, има нужда от успокояване и за това крема Eucerin Aquaphor би бил необходим.

# 521
Не съм се подлагала на такъв тип процедура, но е ясно, че грижите след такава процедура трябва да са акуратни. Лично аз бих ползвала крема по друго предназначение.

# 522
  • Samokov

Не съм се подлага на такъв тип процедури, но като всяка епилация предполагам, че кожата изисква специални грижи след това и нанасяне на някакъв козметичен продукт, а щом вие го препоръчвате значи е подходящ.

# 523
Не съм се подлагала на такава терапия, но мисля че кремът е препоръчителен след нея и успокоява кожата.

# 524
  • София
Здравейте!
Не съм се подлагала на такива процедури. Но иначе бих ползвала крема след изгаряне на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт