Eucerin Aquaphor: SOS грижа за цялото семейство

• 29 585
  • 569
  •   1
Отговори
# 525
  • на последния етаж
Не съм се подлагала на лазерни процедури, но след подобни кожата е чувствителна и се нуждае от специални грижи. Бих ползвала крема за чувствителната си кожа.

# 526
Подлагали ли сте се вие или ваш близък на лазерна терапия и защо бихте искали да имате на разположение Eucerin Aquaphor след такава процедура?
Не съм се подлагала и нямам такъв близък, но бих искала хипотетично да го имам на разположение, защото чета добри отзиви.

# 527
Не съм се подлагала на лазерни процедури. Предполагам след тях кожата има нужда от успокояване, затова крема Eucerin Aquaphor би бил много необходим.

# 528
И аз не съм се подлагала на лазерна епилация , но бих искала да разбера как влияе крема след това.

# 529
Моята половинка се е подлагала на лазерни процедури за премахване на татуировка, кожата му се нуждаеше от по- специални грижи след тях, това кремче със сигурност би било подходящо .

# 530
  • София
Подлагам се на лазерни процедури на лицето.След това задължително използвам крем с фактор 50

# 531
  • в голямото село
Обмислям лазерна епилация така че би било чудесно да имам под ръка крема на Юсерин

# 532
  • При децата ми
Не съм се подлагала на лазерна епилация, но бих използвала крема за друго предназначение.

# 533
Правя си лазерна епилация след, която кожата ми е много чувствителна и се нуждае от успокояващ крем както и слънцезащитна през летните месеци.

# 534
Другият месец ми предстои първата лазерна процедура и съм сигурност трябва да се сдобия с крем за целта

# 535
Подлагам се на лазерна епилация периодично. След процедура чувствам кожата си много раздразнена и чувствителна и затова бих използвала Eucerin Aquaphor.

# 536
Все още не съм се подлагала на лазерна епилация.

# 537
  • София
Не съм се подлагала на лазерна епилация, но предполагам може да се ползва след кола маска

# 538

Не съм се подлагала на лазерна епилация, но ще използвам след епилатор.

# 539
Все още не съм се подлагала на лазерна епилация.

Общи условия

Активация на акаунт