Промоции на книги - тема 5

• 76 265
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Поръчах 3 книги от Хеликон /2х15% и една с 25%/ поредицата Ларк Кроув на Девни Пери 2-3-4. Вероятно скоро ще ги качат в ел.вариант, но едната е подарък за приятелката ми, така че ... прежалих се.  В Озон не ги намалиха въобще. В Егмонт също.
От Озон ще взема 2 на преордър с 10 % за подарък - предстоящите издания на Гришъм - Пазителите и Кинг - Институтът. И приключвам с коледните подаръци .... май.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 09:02 от . Яна .

# 691
Минали години за Коледа не помня да е имало намаления, освен в Озон, но панаира на книгата е преди това. Тогава почти всички пускат намаления.
Като има този панаир, пускат и на сайтовете си, така ли?
Предполагам, че само в София е този Панаир на книгата, защото не съм чувала във Варна да има такова събитие.

# 692
  • Somewhere in Spacetime
В София има изложения по няколко пъти в годината - Алея на книгата, през лятото и есента, Панаир на книгата, през пролетта и зимата. В Пловдив, Бургас и Варна има Алея на книгата през летните месеци.
Не всички издателства правят намаления и в  електронните си книжарници по време на изложенията. Трябва да се следи.

# 693
  • Пловдив
Сайтът на Хеликон в момента се обновява и няма достъп. Тъкмо се засилих да видя какви промоции има.
Явно е доста претоварен.

# 694
  • София
Озон пускат обикновено коледен панаир на книгата с намаления в сайта си. На повечето издателства. Иначе не знам дали си пускат издателствата в сайтовете намаления.

# 695
много полезна тема Simple Smile
наистина много слабо намаление в озон и за моите в списък "любими"

# 696
За феновете на Орхан Памук - в Озон са пуснали част от книгите му на 5 лв.

# 697
# 698

"След толкова много фалшиви отстъпки и намаления, който са увеличения, вече и "Черния петък" е фалшив!"

Ще си спестя покупката на каквото и да било от сайта Simple Smile)).

# 699
  • Mostly in my mind
И на мен това ми направи впечатление.

# 700
  • София
Ужас, колко много грешки....

# 701
  • София
От Озон ще взема 2 на преордър с 10 % за подарък - предстоящите издания на Гришъм - Пазителите и Кинг - Институтът. И приключвам с коледните подаръци .... май.

Институтът си я поръчах от Бард с 20% намаление и безплатна доставка - https://www.bard.bg/book/?id=2480

# 702
Оринж обявиха Black friday

Еее, и пак книгата, дето искам не е намалена. „Мечокът и славеят” - само в Хеликон е с 15%, което е 2 лв, дори не покрива доставката. Все се надявах в Ориннж да я намалят Sad

# 703
  • София
И на мен неграмотността ми направи впечатление, но са прави - истинският черен петък е следващата седмица.

# 704
  • Варна
Оринж обявиха Black friday

Еее, и пак книгата, дето искам не е намалена. „Мечокът и славеят” - само в Хеликон е с 15%, което е 2 лв, дори не покрива доставката. Все се надявах в Ориннж да я намалят Sad
Предполагам, че оринж ще имат коледен календар през декември и тогава ще я намалят. Аз пък имам трите книги, но още не съм ги чела  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт