Лидл 121 - Ноември

• 137 843
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте)) Извинявам се , но искам да помоля, някой ако види сушилник в София да сподели. Купих простора , но сушилника беше само един и разопакован, нещо имаше проблем с пръчките и не го взех. Трябва ми за терасата спешно. Това в Лидъл дето е близо до Руски паметник.
Сладкарска боя видях в Т-маркет да се продава , но дали е тази дето се търси не знам.

# 151
  • София
За четката за зъби, може да се обадите в Бушона. Те ще кажат какво може да предложат.

# 152
Благодаря ви! Flowers Hibiscus

# 153
  • Sofia

И сладкарска боя ако ме насочи някой откъде мога да купя? За София из центъра.

http://www.aromashouse.com

# 154
  • София

И сладкарска боя ако ме насочи някой откъде мога да купя? За София из центъра.

http://www.aromashouse.com
Точно! Има всякакви и на прах и гел, но като че ли тази която е гел е по- наситена и повече я ползвам.

# 155
  • София
Пак благодаря за отговорите и благодарение на тях, ще пропусна фондана от Лидл Simple Smile

# 156
  • Бургас
Аз миналата година не успях да взема фондан, първо се беше изчерпал. Утре мисля да мина сутринта, като оставя детето на училище.Харесала съм потничета детски, топчиците шоколад, бадемови пръчици и от зах. плодове. Някой взимал ли е марципана с нуга, горчи ли?
Ще се потретя, но да, взимала съм от марципана с нуга. Всяка година си взимам и изяждам срамно количество от него. Не горчи, напротив. Вътре има пълнеж с нуга-крем, а отвън е покрит с шоколад - няма шанс да загорчи Wink

Тази седмица са се отпуснали нещо и са намалили драстично любимите ми ябълки Пинк Лейди, та вече четири килограма забърсах Grinning И крафт-биричка заредих намалена Stuck Out Tongue

# 157
Момичета,малкия е с детска ел.четка за зъби от Лидл,но съм хвърлила резервните накрайници с кутията,къде да търся други,в момента гледам не предлагат в магазина?
Малко оф топик, но детето колко е голямо? Моето е на 4 и се чудя дали такава четка ще е удобна. Майка ми има електрическа, не знам от къде е купувана, но каза, че хвърчи вода и пяна навсякъде и това ме спира за сега.

# 158
Мисля, че всичките марципани в Лидл са стабилно подсладени, няма никакъв шанс да нагарчат Grinning Но затова пък са тежички, трудно се хапва по много от тях. Аз взех от по-големите, дето са 2,70 или 2,80лв, харесват ми повече от малките.

# 159
Някой взимал ли е марципана с нуга, горчи ли?
Ще се потретя, но да, взимала съм от марципана с нуга. Всяка година си взимам и изяждам срамно количество от него. Не горчи, напротив. Вътре има пълнеж с нуга-крем, а отвън е покрит с шоколад - няма шанс да загорчи Wink

Как ще горчи, ако за този става въпрос
Скрит текст:

?
Има 55 гр. захар Grinning.
Онзи ден го опитах и много ми хареса, най-вече нугата, ако има само нуга, много ще ми харесва, ама нямаше да е марципан.

Лъки, ти ли писа че сладките неща за Коледа не били с хубав състав? На всичко, на което погледнах състава, много ми хареса, включително и на марципана. По-хубав е от на шоколадите Милка, примерно. Погледни ги, ако не си ги гледала Simple Smile.

Нали говорехте за променена опаковка на крема сиренето Голдеса, така ли се казва пак, защото за пореден път го търся в Лидъл на Черни връх и намирам само някакво с треви, зелено?!

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 15:38 от rovaru

# 160
  • София

Скрит текст:

?
Онзи ден го опитах и много ми хареса, най-вече нугата, ако има само нуга, много ще ми харесва, ама нямаше да е марципан.

Нали говорехте за променена опаковка на крема сиренето Голдеса, така ли се казва пак, защото за пореден път го търся в Лидъл на Черни връх и намирам само някакво с треви, зелено?!

Сива е опаковката,иначе синята е лайт, но лично аз не харесвам лайта.

# 161
На Лидл са сладки, но примерно тези от бонбоните Мерси малко нагарчат. На мен това ми допада, де...

# 162
Скрит текст:

Скрит текст:

?

Сива е опаковката,иначе синята е лайт, но лично аз не харесвам лайта.
А така ли си се казва, Голдеса, защото единия път намерих няколко вида, но пишеше Милбона и бяха в кофичка?!

# 163
  • София
https://www.google.com.tr/search?q=goldessa&safe=active& … rc=vPWBYFWKqvHD7M пак си е същото име това е сивият цвят.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 16:18 от Миленски

# 164
Благодаря, Миленски Flowers Hibiscus!

Общи условия

Активация на акаунт