Лидл 121 - Ноември

• 136 358
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой мнение за фондана? Мисля да взема от различните цветове. После колко време издържа като е отворен?

И сладкарска боя ако ме насочи някой откъде мога да купя? За София из центъра.

Миксът за джинджифилови сладки го имам от миналата година. Пестеливо го ползвам, иначе вкусът става прекалено силен.
Имам и останали смес за линцер и шоколадови топченца.
Портокаловите корички бяха хубави, но много захаросани и сякаш с добавена есенция. Аз взимам едни портокалови корички от ДМ. Те са по-скоро прахообразна есенция, много ми харесват.

# 136
Здравейте , знаете ли в кой магазин има все още останали детски пижами с Хелуински мотиви 116 размер ? 

Ако говорите с някой от персонала на Лидл, няма ли да могат да ви го доставят от друг магазин?

Ще пробвам , благодаря .
Вече не се изпращат текстили артикули и такива под 8 или 10 лв. Няма да могат да ви изпратят пижамата от друг филиал.

# 137
Аз съм доволна от ядките в Лидл - съвсем наскоро взимах на промоция шам фъстък и кашу и бяха вкусни.

# 138
  • Бургас
Аз миналата година не успях да взема фондан, първо се беше изчерпал. Утре мисля да мина сутринта, като оставя детето на училище.Харесала съм потничета детски, топчиците шоколад, бадемови пръчици и от зах. плодове. Някой взимал ли е марципана с нуга, горчи ли?

# 139
  • София
Аз съм доволна от ядките в Лидл - съвсем наскоро взимах на промоция шам фъстък и кашу и бяха вкусни.

Ние говорим за тези в плик.
Онези насипните са печени. И са ок.

# 140
Май и пакетирано кашу има. И шам фъстък...на Алфредо марката...

# 141
  • София
Май и пакетирано кашу има. И шам фъстък...на Алфредо марката...

Извинявам се тогава.

# 142

Ние говорим за тези в плик.
Онези насипните са печени. И са ок.
И аз за пликовете говоря - по около 200 гр - бяха намалени наскоро (по 5 и нещо, вместо 7 лв).

# 143
Аз затуй си ги пека сама Blush

# 144
Аз затуй си ги пека сама Blush

То номерът е да ги береш сама Stuck Out Tongue Winking Eye

Защото те суровите са калпави и печенето няма да ги оправи Innocent

# 145
Момичета,малкия е с детска ел.четка за зъби от Лидл,но съм хвърлила резервните накрайници с кутията,къде да търся други,в момента гледам не предлагат в магазина?

# 146
Поръчай от сервиза...в упътването има дори талон за поръчка.

# 147
Поръчай от сервиза...в упътването има дори талон за поръчка.

А,ако и упътването е заминало с тях? Flushed Няма ли някакви,които да пасват?

# 148
  • Мадрид / София
Момичета,малкия е с детска ел.четка за зъби от Лидл,но съм хвърлила резервните накрайници с кутията,къде да търся други,в момента гледам не предлагат в магазина?
Виж дали не са еднакви с други марки накрайници. Мойте са и мога да взема от другите ако ми свършат.

# 149
Упътването на четката го има на сайта...виж там.

Общи условия

Активация на акаунт