Лидл 121 - Ноември

• 136 343
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 120
Какви са тези негативни отзиви за лешниците? 😮 Аз съм ги набелязала за купуване. Не помня да съм чела нещо негативно за тях, сега се върнах пак да чета и не намирам.
Ъ?
И аз съм ги набелязала, и бадемите. Мислех поне по 5 пакетчета да си взема, че са много изгодни.

# 121
  • Сливен
Някой беше писал,че били мухлясали,дано не греша.

# 122
  • shumen
Аз ги крия в шкафовете,но ме съмнява,че ще мога да ги опазя до Коледа от малкия звяр.

# 123
  • София
................
Момичета, не се стърпявам да ви попитам - каква е играта с тази горелка? Вие вярно ли с крем брюле се изхранвате или просто ви кефи да всявате респект пред мъжете като изкарате горелките? 😂
Игра няма, но аз наистина я ползвам, чак за респект... не, не мисля. Ето снощи направих пудинг от тиква в керамичните чаши и след като беше готов го посипах със захар и карамелизирах с горелката, стана разкош.

# 124
Сигурно сте се досетили, но аз да си кажа.
Книгите ги спряха.
Това вместо запис, благодаря за темата Simple Smile

# 125
rovaru, аз всяка година гледам покривките и се самоубеждавам, че следващата ще си купя.... hahaha
Относно лешниците- дано да цитирам правилно Blush - тъкмо щях да купувам от тях и някой каза, че е купил и това били "най-гадните лешници които някога е купувал", някакъв дъх или стране вкус имали....и това ме спря да ги купя. Сега като са намалени може и да взема 1 пакет за проба.... newsm78
А за горелката- винаги съм искала да си имам такава. Дори и да не е нещо което се ползва всекидневно все пак си е улеснение. Simple Smile
Навсякъде ли мини халвите се изчерпаха толкова бързо...? newsm78

# 126
Здравейте , знаете ли в кой магазин има все още останали детски пижами с Хелуински мотиви 116 размер ? 

Ако говорите с някой от персонала на Лидл, няма ли да могат да ви го доставят от друг магазин?

Ще пробвам , благодаря .

# 127
  • Балчик
Все още в лидл има от машинките за постригване на домашни любимци, някой купувал ли е, интересува ме дали работят тихо и каква е разликата с обикновена машинка за подстригване, дали тази би се справила с по дългокосместо животинче 😀
Ние я имаме, с кокер и дългокосместа улична превъзходна се справя.

За другата седмица съм си набелязала:
Гурме сос с хрян
Подправки за кафе
Крокан
Коледни кутии (колкото и да имам все нв ми стигат)
Кувертюр
Захаросани плодове и череши ( ще се запася и за Великден, защото миналата година не ги пуснаха тогава)
ЛЕД декорация
Фондан

# 128
  • София
Аз писах за лешниците.
Инцидентно ми се наложи да взема от там (за сладкиш).  Както споделих, не бих взела повече. Имаха дъх на граниво доста от тях, безвкусни. Изхвърлих половин пакет, защото не ставаше грам.
И все пак може да съм попаднала на кофти партида някоя. Не бих искала да отказвам някой. Просто споделям. Може би, който иска да се зареди с повече, да ги пробва първо.

И аз крия вече трета кутия от любимите ми марципанови бонбони Joy лошото е, че тях си ги подържат до коледа, че и след..

# 129
Май и аз се оплаках скоро от лешниците...взех от целите за работа, но миришеха на граниво. В срок бяха...не знам защо така. Може би застояват...скъпи са и не се купуват често...това ми е обяснението Rolling Eyes

# 130
Аз също съм набелязала ядките, и макадамия ще взема, дано са читави.
Иска ми се да взема някоя мелничка с подправки, някой ползвал ли е тази Гарам масала, да каже става ли за употреба Bowtie

# 131
Лещниците и бадемите на тази цена са екстра. Явно няма да си режем ноктите и в понеделник цък-цък опаковките. Ако стават-грабим. Ако не-надупчени обратно:) Ще ме цакат с топла бира?Simple Smile))

Ще взема със сигурност. Дано са хубави.

# 132
Аз носът ще си пъхам...да нюхам ядките...дали на свежо миришат Joy

Пишете как са като ги купите и пробвате...може да са нова партида...

# 133
  • София
А дано, ама старите дето не се и купуват особено, какво ще ги правят..

Аз усетих, че са кофти чак след като хрупнах една, а вече си бях вложила в сладкиша..

# 134
Аз така си ги хрупах...за това ги взех. Не че не ги изядох де...обаче не бяха крехки и хрупкави. И това граниво сигурно е от тяхната си мазнина...защото не видях да са обработвани с др.мазнина Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт