Лидл 121 - Ноември

• 136 341
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 105
От другата седмица ми харесаха кутиите за сладки и покривките за маса. Доволни ли сте?

# 106
  • Бургас
На чая с круша скоро качваха снимка. Чайовете от делукс серията са много хубави, имам останали от миналата година  и няма да купя сега. Домашните не ги харесаха, но никой не обича люто освен мен.
Настолните игри са много хубави. Бях купила 3 та вида миналата година. Скотланд ярд само веднъж я и извадихме, че иска малко повече  време за разучаване. Тя не се предлага в лидъл сега. Make n break много увлича и възрастни и деца, които са ни гостували. Лабиринт е готина, доста наблюдателност  и съобразяване изисква. 
Игрите имат ли подробно описание на български, че миналата година това ме беше спряло да взема някоя?

# 107
И в К гледам ще има настолни игри някакви...

# 108
  • Стара Загора
В настолните игри има  книжки   с указания на няколко езика и на български също. Аз гледах цени из други сайтове тогава и си бяха изгодни в Лидъл. Сега само фарао  или там както се чете нямаме, ще видя дали ще я купя.

# 109
  • Бургас
Благодаря, значи ще се замисля за Скотланд Ярд, че нея бях загледала най-много. Разучаването не ме плаши много - щом днес Океания успях да я обясня без чак толкова нерви на младежа и баща му, ще се справя и с другите от сорта Wink
На Make'n'break имам по-лесния вариант за по-малки, ама не сме го сефтосали още Simple Smile

# 110
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Доволни ли сте от бельото за момичета(гащичките)?

# 111
По повод ранното зареждане на Коледни артикули, ние вече си имаме елха във Фантастико Bowtie

# 112
И пак по повод коледните артикули, аз не знам вие как се справяте да ги опазите 2 месеца. Купих някои неща тази вечер и още преди да съм разопаковала всички покупки, един от сладкишите беше напълно опустошен. Sad Не е като да няма сладко вкъщи, но интересът е точно към коледните. Вие къде ги криете (от себе си Smiley )? Утре ще трябва да ходя да презареждам.

При нас винтоверти имаше останали доста, за форумното благо ги броих - 15 броя. Satisfied

# 113
Ами в шкафовете - като не се виждат, по-трудно се сеща човек.
И аз заглеждам покривките, но за тая цена подозирам, че ще са 100% полиестер Sad Седнах да си отбележа какво искам да купувам другата седмица и осъзнах, че ще оставя цяло състояние + ще натрупам целия килер. Grinning

# 114
  • Бургас
И пак по повод коледните артикули... Вие къде ги криете (от себе си Smiley )?
Не успявам, честно казано Grinning А като се има предвид и че аз  самата правя поне 5-6 вида, положението е страшно!!!

# 115
В Пловдив на Пещерско шосе също онзи ден имаше останали уреди за варене на пара- едва ли са се изчерпали все още, не бяха 1-2 броя само. Peace
Коледните кутии са хубави- имам кръгли и правоъгълни + още 2 вида кръгли (неколедни) Mr. Green Използвам ги и за съхранение на разни дреболии (нехранителни), то толкова сладки вкъщи няма. Laughing
От брошурата харесах горелката Mr. Green , още от лятото ви разпитвам за нея hahaha , какао, кокосови стърготини, сурови бадеми, за лешниците се чудя (нали имаше негативен отзив), ще се почудя и на някои от приборите за специалитети- не виждам снимка на лъжичките за ордьоври newsm78 тази година. От коледните неща не ме блазнят много артикули- Дядо Коледа шоколадов, коледен календар (от 1,99лв), шоко парички. Харесвам и коледните календари с джобчетата, но си имам друг вид и вероятно няма да взимам друг сега. Та май няма да ми е чак толкова разоряваща седмицата колкото си помислих веднага след като видях брошурата Laughing
П.С. Ще погледна и спреят против залепване- интересно ми е какво му е съдържанието Thinking

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 22:27 от dolce miele

# 116
И аз заглеждам покривките, но за тая цена подозирам, че ще са 100% полиестер
Мушама е, пише.

# 117
И аз заглеждам покривките, но за тая цена подозирам, че ще са 100% полиестер
Мушама е, пише.
Има и покривки или тишлайфери. Peace

# 118
Има и покривки или тишлайфери. Peace
Не съм ги видяла, някаква мушама само, ще погледна пак Simple Smile.

Е защо ми каза, сега и покривка евентуално ще си купя Grinning, няма да ми остане нищо за Черния петък Rolling Eyes.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 22:44 от rovaru

# 119
Какви са тези негативни отзиви за лешниците? 😮 Аз съм ги набелязала за купуване. Не помня да съм чела нещо негативно за тях, сега се върнах пак да чета и не намирам.

Момичета, не се стърпявам да ви попитам - каква е играта с тази горелка? Вие вярно ли с крем брюле се изхранвате или просто ви кефи да всявате респект пред мъжете като изкарате горелките? 😂

Общи условия

Активация на акаунт