Лидл 121 - Ноември

• 136 333
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 90
Цитат на: Cristi
[b
Птицо[/b], в 10.00 на Черни връх имаше празна решетка и етикет, без винтоверти Joy
В Овча купел 2 явно нямат нужда от ремонти Simple Smile, защото към 10 часа имаше поне 20 останали

# 91
  • shumen
Благодаря за новата тема.Другата седмица ще се разорявам с коледнни неща и ще погледна и долнищетата за малкия.

# 92
Все още в лидл има от машинките за постригване на домашни любимци, някой купувал ли е, интересува ме дали работят тихо и каква е разликата с обикновена машинка за подстригване, дали тази би се справила с по дългокосместо животинче 😀

# 93
Пък аз днес си взех винтоверт Simple Smile Голям смях ми беше.  Спирам колата, и гледам от други коли слизат мъже и с бъра стъпка и те към входа. Обаче аз при влизането виждам една служителка и я питам къде са и директно гааааз, изпреварих ги. И на лентата аз първа нагласена, след мен опашка от мъже с винтоверти. Simple Smile)
Нали беше от петък? Снощи не се загледах специално, но не ми се мярна... Реших че е ошушкан в петък сутринта Simple Smile

Тц. От Супер събота-та е/беше.

# 94
  • до едно тепе
Някой взел ли си е Раклет грила? Струва ли си?
Аз лично съжалявам, че не го върнахме като видях колко е малък. Ползвали сме го 2-3 пъти. Тиганчетата са абсолютно неизползваеми. Пробвах едни тиквички да пека в тях и само изсъхнаха без да се опекат. Мъжо го занесе на тавана, че само го обикаляхме вкъщи.
Фъджа и аз не го харесах, но аз и не обичам бонбони Лакта.
Суджуците не ми хресаха. Множко ми дойдоха подправките вътре.
В понеделник ще ходя за потници. Ама що мъжките са ги направили до ХЛ не мога да разбера. Преди имаше и 2ХЛ. Не че тези няма да станат на мъжо, ама лееко му късеят и ще мрънка.

# 95
Аз лично съжалявам, че не го върнахме като видях колко е малък. Ползвали сме го 2-3 пъти. Тиганчетата са абсолютно неизползваеми. Пробвах едни тиквички да пека в тях и само изсъхнаха без да се опекат. Мъжо го занесе на тавана, че само го обикаляхме вкъщи.
В понеделник ще ходя за потници. Ама що мъжките са ги направили до ХЛ не мога да разбера. Преди имаше и 2ХЛ. Не че тези няма да станат на мъжо, ама лееко му късеят и ще мрънка.
Нямам уреда, но планирам да си го купя. Бяхме на гости и на горните плочи слагахме разни наденички и меса, както и зеленчуци, а в малките тавички разтопявахме сирена, с които заливахме предватително сварени картофи. Чудна вечеря, а домакинята през цялото време беше с нас, не се налагаше да притичва до кухнята Simple Smile

# 96
  • Асеновград
Някой търсеше уред за готвене на пара, във филиала в Асеновград имаше поне 5бр. тази вечер.

# 97
  • София
Нямам уреда, но планирам да си го купя. Бяхме на гости и на горните плочи слагахме разни наденички и меса, както и зеленчуци, а в малките тавички разтопявахме сирена, с които заливахме предватително сварени картофи. Чудна вечеря, а домакинята през цялото време беше с нас, не се налагаше да притичва до кухнята Simple Smile

Именно това е цялата идея на раклета.
Аз имам на Тефал, но е мнооого голям и ще си купя и лидл-ския, защото е по-практичен Simple Smile

# 98
  • Варна
Здравейте, някой в предните теми беше споменал за много ароматен чай от Лидл ако се не лъжа беше с круша? Миже ли да ми споделите снимка, че сега съм в чуденка какъв чай да си взема? Благодаря предварително ☺

# 99
  • Варна
Ииии готварската сметана, която хвалехте също, ако може?

# 100
  • Стара Загора
На чая с круша скоро качваха снимка. Чайовете от делукс серията са много хубави, имам останали от миналата година  и няма да купя сега. Домашните не ги харесаха, но никой не обича люто освен мен.
Настолните игри са много хубави. Бях купила 3 та вида миналата година. Скотланд ярд само веднъж я и извадихме, че иска малко повече  време за разучаване. Тя не се предлага в лидъл сега. Make n break много увлича и възрастни и деца, които са ни гостували. Лабиринт е готина, доста наблюдателност  и съобразяване изисква. 

# 101
От течните прахове другата седмица кой е хубав? Аз малко се обърках от толкова видове. Има ли някой, който да избягвам?

# 102
Здравейте , знаете ли в кой магазин има все още останали детски пижами с Хелуински мотиви 116 размер ? 

# 103
От течните прахове другата седмица кой е хубав? Аз малко се обърках от толкова видове. Има ли някой, който да избягвам?
Само суперконцентрата си заслужава. Има го във вариант за бяло и за цветно.

Аз ще взема формил спорт за ски дрехите.

Еее...снимката на двата чоя с круша и карамел днес ги изтрих от тела. Имам вкъщи още
Ето този е

Има и друг на лорд нелсън пак с круша и карамел...

От двата този на снимката ми е по-ароматен. Въпреки че по състав са еднакви.

# 104
Здравейте , знаете ли в кой магазин има все още останали детски пижами с Хелуински мотиви 116 размер ? 

Ако говорите с някой от персонала на Лидл, няма ли да могат да ви го доставят от друг магазин?

Общи условия

Активация на акаунт