Лидл 121 - Ноември

• 137 748
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Асеновград
В магазина в Асеновград има 1 бр. робот ако някой много държи да го има. Отидохме за Коледна звезда, но малкия си хареса коледния кактус и взехме два, сега ако и някой ми каже как се полива ще съм много благодарна.
Мярнах някакъв шоколад с криспи със зелен етикет но ще го видя следващия път когато съм без детето .

# 1 651
Крем брюлето по принцип е тежка храна - може съставките да предизвикват киселини. Аз го харесвам - както лидлското, така и по принцип.

Забравих да отбележа, че харесвам грейките за ръце - имам два комплекта.

# 1 652
  • Мадрид / София
В магазина в Асеновград има 1 бр. робот ако някой много държи да го има. Отидохме за Коледна звезда, но малкия си хареса коледния кактус и взехме два, сега ако и някой ми каже как се полива ще съм много благодарна.
Мярнах някакъв шоколад с криспи със зелен етикет но ще го видя следващия път когато съм без детето .
полива се умерено. 1-2 пъти седмично.

# 1 653
Скромно се отчетох...само два суитчера взех за сина-жабешкия и сивия. Да мери и да казва кой иска довечера...
Сегашните соито има..син и червен поларени сигурно гонят четвърта година. Вземах ги по-големшки...да не се чудите. Още му стават и двата де...ама викам да подновя ☺

И писна алармата. Младежът, дето ми маркира нещата, беше станал...викам му нещо не си ми маркирал сигурно. Той само вдигна рамене и вика оооо..не знам 😃.. / беше изнервен и преуморен..оплака ми се на каса, аз му съчувствах/.
Другата касиерка ме пита само дрехите ли имате...викам такова нещо няма как да стане, само с една торба да изляза, и й показах втората на рамото ми...

Явно луканката пищи..и друг път се е случвало.

# 1 654
  • София
Другата седмица ще се опитам да пробвам крем брюлето, което се хвали в темата.

Ако е в стъклени купички, като от френската седмица - не съм доволна.
Един от малкото продукти, от който имам после киселини и гаден вкус в стомаха.

Стъклени са, да. Май ще пропусна...

Благодаря Peace
Аз пък го харесвам, пускат и други видове сладости с разни кремове, вземала съм, но това е нещото което се изяжда веднага.

# 1 655
  • Асеновград
полива се умерено. 1-2 пъти седмично.
Благодаря

# 1 656
  • Пловдив
Тия шоколадчета с ментата са върхът!  Heart Eyes Любими са на сина ми...имитират и то 100%  английските After eight.

Тета,коя луканка купуваш?

# 1 657
Тия шоколадчета с ментата са върхът!  Heart Eyes Любими са на сина ми...имитират и то 100%  английските After eight.

Тета,коя луканка купуваш?
Аз всъщност, съм пробвала точно тези английските, сега като каза името се сетих. А лидълските, дори опаковката им е подобна.

# 1 658
В кой от двата люлински Лидъла ще имам по-голям шанс да се сдобия с мечтаните скиорски дрешки?

# 1 659
Няма хубави луканки. Аз поне никоя не харесвам в лидл...ама взех една да гриза там...

# 1 660
  • Beyond the stars
В кой от двата люлински Лидъла ще имам по-голям шанс да се сдобия с мечтаните скиорски дрешки?

Този в 2ката е огромен и повече количество се зарежда, ама пък има повече хора.. Тъй че относително къде са останали.

# 1 661
  • София
Според мен-в новия. Добре го зареждат на този етап.

# 1 662
И моят мъж отиде в 7.00 на път за работа, но предвидливо му бях написала на месинджъра размер и снимка с точния цвят. Wink
Много рано Wink успя ли да ви вземе всичко по списъка?

# 1 663
  • 1st floor
Във  втори бях преди малко. Laughing Имаше дрешки. Но още колко ще се задържат и дали всички размери и  от всичко има, не знам...Скокнах да проверя пак за шаловете. Отговорът на лелите - от утре са.

# 1 664
Няма хубави луканки. Аз поне никоя не харесвам в лидл...ама взех една да гриза там...

май клийн лейбъла е най-поносима.

Общи условия

Активация на акаунт