Лидл 121 - Ноември

• 137 750
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
А нещо новини за сметаната за разбиване?
Все още не. Стриктно наблюдавам Wink
Ех, дано скоро се появи,благодаря.

# 1 636
от лидл купувам без палмово масло едни много хубави бисквити /кръгли с дупка, с масло са/, както и рядко едни солени пръчици, пак с масло.

# 1 637
И тези бисквити не съдържат палмово масло. Пише, че са с 13% масло.

# 1 638
  • have faith and be patient ..
Добре де, при вас имаше ли момичешки ски якета, които са до 100/116, от брошурата? При нас сутринта коша беше препълнен със  якета от други пускания и нито една опаковка празна даже  или поне останало 1 яке от новите 3 десена..

# 1 639
Да, имаше много хора, пащаруващи зимни детски неща в магазина рано-рано сутринта. Особенно ми харесаха мъжете с телефоните, уточняваха кой точно цвят да вземат😀

И моят мъж отиде в 7.00 на път за работа, но предвидливо му бях написала на месинджъра размер и снимка с точния цвят. Wink

# 1 640
Другата седмица ще се опитам да пробвам крем брюлето, което се хвали в темата.

Ако е в стъклени купички, като от френската седмица - не съм доволна.
Един от малкото продукти, от който имам после киселини и гаден вкус в стомаха.

# 1 641
Дали вече пуснаха марципана, кийто е за приготвяне на сладкиши, не този с шоколадовата глазура?

# 1 642
  • Бургас
Изтеглиха брошурите..поне от нашия филиал. Грешката е печатна. От утре си е промоцията.
Дано са ви заредили и с подходящи за сезона и интереса количества Wink Утре висвам сутринта с отварянето, че цял списък имам спретнат от младежа Grinning

А без палмово масло има доста неща, но четене му е майката, а не обобщаване само Wink

Дайте поне един пример

Да влизам в режим на обяснения ли? ОК, давала съм примери, ама хайде пак... Снимах на прима виста неща, които имам в момента у дома и те далеч не са единствените със сравнително читав състав:
Скрит текст:

Последното са бишкотите, които ще са намалени от утре.

Достатъчно ли е?

Съни, тази година не са пускали май от чистия марципан.

# 1 643
  • София
Лелеее добре си се запасила Joy

# 1 644
  • до едно тепе
Аз в 8,40 бях в нашия Лидъл с дребното. Спокойно си взех 2 якета за баткото( 2 размера,че не мога да преценя кое ще му е добре и едното ще го върна утре)  и за нея от гащеризоните 98/104. Те бяха малко(7-8бр останали), но момчешките якета голям размер бяха огромен кош с връх. Момичешки малък размер не съм гледала-не ни трябва. Почти всеки на касата носеше поне по 2-3 неща от скиорските та до довечера вероятно кошовете ще са празни.

# 1 645
  • Бургас
Ааа, ти ако мислиш, че само това са ми грешните неща за папане Grinning Цяло кашонче с хитрини кътам с всякакви благини, но не всичко е от Лидл и не всичко е с липса на гадости Grinning Grinning Ама си ги ям скришно повечето пъти...

# 1 646
  • Пловдив
И в шоколадите им няма палмово масло, и доста други неща. Просто трябва да се четат етикетите, ако е важно за вас, де...

# 1 647
Тези блокчета с мента са уникални...хем сладко, хем освежаващо.

# 1 648
  • София
Ааа, ти ако мислиш, че само това са ми грешните неща за папане Grinning Цяло кашонче с хитрини кътам с всякакви благини, но не всичко е от Лидл и не всичко е с липса на гадости Grinning Grinning Ама си ги ям скришно повечето пъти...

Май сме сродни души Simple Smile

# 1 649
Другата седмица ще се опитам да пробвам крем брюлето, което се хвали в темата.

Ако е в стъклени купички, като от френската седмица - не съм доволна.
Един от малкото продукти, от който имам после киселини и гаден вкус в стомаха.

Стъклени са, да. Май ще пропусна...

Благодаря Peace

Общи условия

Активация на акаунт