Лидл 121 - Ноември

• 137 789
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 620
Да, имаше много хора, пащаруващи зимни детски неща в магазина рано-рано сутринта. Особенно ми харесаха мъжете с телефоните, уточняваха кой точно цвят да вземат😀
Взех само по един суитчер за деца, дано да топлят. Блузките ми се видяха доста тънки за зима. Нямаше и ски чорапи от малки размери (само 39 намерих).

# 1 621
  • Plovdiv, Bulgaria
Някъде в Пловдив дали има останал фондан? На скоро ми се стори, че гледах..ама честно да си призная след това не съм обърнала внимание. И за ботушки момичешки?

# 1 622
  • велико търново
Прясно цяло пиле което е от утре петък от коя фирма производител е? Как е харесвате ли ги? Последно беше Румънско в Търново Лидл.

# 1 623
  • Бургас
Още на светофара пред мола се събрахме 5 жени бързащи... ха познайте дали всички не бяхме за едно и също място Grinning Още с отварянето на магазина купонът беше на зимните кошове. Добрах се до всичко желано и дано се одобри на живо от младежа и размерите да са ОК. ШАЛОВЕТЕ СА СИ ОТ ДНЕС! Но бяха наредени на отсрещната страна, а не заедно с останалите неща от промоцията. Шаловете и някои от по-малките шапки бяха там и добре че един човек ни ги посочи, иначе и аз и още жена, дето ги търсеше, щяхме да си се шашкаме още къде са Wink
Два модела термобельо взех и са различни леко като материя и функционалност - сивото е с различни зони и степени на дишане, камуфлажното не. 2 чифта ръкавици, ама дали в нужния размер... идея си нямам, докато не премери. Шал, шапка и дето нямаше да взимам ски-панталон... забърсах и такъв. Приплака ми се като чух 112лв само за тези неща, ама се успокоявам, че от другаде можеше да е двойно Grinning

# 1 624
Цяла седмица не бях припарвала до лидъл,нито брошури съм гледала,нито темата съм чела Stuck Out Tongue Winking Eye и днес отидох да взема ски маска на малкият и познайте кой беше като луд с портомоне в абстиненция-взех анорак ,мекичък,ръкавички,маска,тефтер-органайзер,бурканчета за подправки,дъски за рязане разни неща за коледа и още дребни боклуци ,нищо за ядене хахахах Joy

# 1 625
Като купувате ръкавички и якета за децата гледайте ластичетата на ръцете дали е достатъчно широки. На нашето яке за ски поларените ластици са толкова тесни, че едвам си мушка детето ръцете, а ръкавиците ги порих, за да срежа един ластик, защото и там в едната нямаше мушкане.

# 1 626
Тъкмо влязох да се тюхкам как няма шалове, като лично снощи го редях...и брадата ме успокои Simple Smile Понякога има разминаване с доставките за някои филиали и по-късно зареждат някой артикул.
От три дена забравям-сладкарската извара не е отлистена.
Хубав ден!

# 1 627
  • София
А нещо новини за сметаната за разбиване?

# 1 628
Признавам,че прочетох само последната страница,но коментирахте ли детски апрески?Уж следя брошурите,но май съм ги пропуснала.Днес в новият люлински Лидл имаше момичешки апрески 5-6 бр. останали но за момчета нищо.Кога са ги пускали?

# 1 629
Сутринта бях в 7.10 за ски екипче за малката, и в единия магазин вече нямаше размер в желаната разцветка, само празни опаковки. Имаше толкова много хора, и всички купуваха по много бройки, явно за близки дечица. Наложи се да скокна до втори магазин и там успях да взема последното яке в желания размер. Ръкавичките и при нас се оказаха мнооого тесни, но нямах време да се занимавам, довечера се поправям този ластик, за да могат да се ползват. Доволна съм, другата седмица мисля да взема и за себе си.

# 1 630
Апреските свършиха още същият ден. Аз към 9ч ходих...момчешки Пепертс имаше 5 чифта само останали. На следващият ден и тях ги нямаше. Та цързо свършват де. Миналата или по-миналата седмица бяха...

# 1 631
Другата седмица ще се опитам да пробвам крем брюлето, което се хвали в темата.

# 1 632
  • Козлодуй
Да такъв имам и ми харесва но имам оплакване, че ако не му включа затоплянето спира да работи почти веднага Simple Smile Добре мачка Simple Smile

# 1 633
Изтеглиха брошурите..поне от нашия филиал. Грешката е печатна. От утре си е промоцията.
Дано са ви заредили и с подходящи за сезона и интереса количества Wink Утре висвам сутринта с отварянето, че цял списък имам спретнат от младежа Grinning

А без палмово масло има доста неща, но четене му е майката, а не обобщаване само Wink

Дайте поне един пример

# 1 634
А нещо новини за сметаната за разбиване?
Все още не. Стриктно наблюдавам Wink

Общи условия

Активация на акаунт