Лидл 121 - Ноември

• 136 316
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да сте виждали в София - куфар за инструменти от 10лв? 

# 61
  • 1st floor
Да сте виждали в София - куфар за инструменти от 10лв? 
Взехме миналата седмица от Кауфланд такъв за 6 или 6,99лв. Ако имаш наблизо, може да погледнеш за изостанали бройки.

# 62
Към тези, които си взехте от домашните комплекти миналата седмица: какво се случва след пране - материята пуска ли власинки, дали сте обърнали внимание?

# 63
  • у нас
Търся мнение за пастата с яйца и сосове те-хубави ли са, кой препоръчате ?
За чайовете на Делукс също събирам мнения-кой си заслужава?

# 64
  • София
Ако става въпрос за поларените - Изпрах домашния комплект, горното го нося вкъщи. Не съм забелязала да пуска власинки.

# 65
  • Бургас
Скрит текст:
- любимата ми подправка микс за меденки - идеално комбинирана по наш вкус

Кой от трите цвята опаковка е за меденки ?

Лилавата Wink

Скрит текст:
С какво съм щяла да се разорявам другата седмица ли? С какво ли не:

- чаят в "консервите", дето предния път го разграбиха за нула време, за мое учудване

Кой от трите чая е най-хубав, спрях се на този с джинджифил, него пробвала ли си го
Нито единия не успях да опитам предния път, но ми звучат добре по описание и тъй като на ден пия поне литър и половина чай, смятам да се "пробвам" този път може би с първите 2 вида, стига да ги сваря налични.

Марчева, бадемово брашно при нас си има от поне 2-3 дни - 200гр - 4,99лв - днес вече погледнах цената, че предния път само отбелязах завръщането му.

Светле, аз от фъджа съм взимала вече и точно този вкус носталгично издирвах години наред - много ги обичах мекичките лакта едно време Simple Smile

При нас има и нов асортимент на стелажа с консервите - 2 вида кокосово мляко - лайт и нормално.

Похвалвам новия дивечов суров суджук - пекохме го във фурната с разни кореноплодни. Малко е по-сухичък, заради сърнешкото, но това не е минус за мен лично. Вкусен е и подправките ни допаднаха и на тримата Simple Smile

Дегустирахме и черното слънце - хлябът с въглен. Много ефектен, мекичък, без някакъв изразен специфичен вкус. Ама цената като за голям хляб, пък хлебчето като питчица - нюню една такава...

# 66
И аз си набелязах, и пасти, сосове и песта (не знам дали така е мн. ч. на песто) от Делукс серията, надявам се да са хубави, но ако някой сподели и мнение Simple Smile. От сосовете от италианските седмици не съм впечатлена, сега възлагам по-големи надежди, че често ми търсят паста, а аз готови сосове не успявам да харесам.

# 67
  • София
Утре ще пътувам към Боровец.
Моля, ако някой знае дали във филиала в Самоков дават още от готварската книга, нека да ме светне.

# 68
Така като чета, очертава се бой за горелки и за чай. Smiley И аз ще участвам в този за чая. Купувах 2 пъти чай - прекрасни ароматизатори на целия шкаф, в който ги държа, обаче вкусът е далече от това, което взимам от средностатистическа билкова аптека. Да видим този делукс дали ще може да предложи нещо по-смислено.

# 69
  • Бургас
Соулче, ройбос с шоколад в билкова аптека нъцки Wink Ако се сбиеш успешно за чай, пък не ти допадне, пращай по някой гълъб за Бургас Wink

# 70
Някой взел ли си е Раклет грила? Струва ли си?

# 71
Имам грила от около година - хубав е, работи си. Напоследък ползвам преди всичко плочата; малките тиганчета сме използвали за яйца, сирене и подобни мезета.

# 72
  • София
Не се изразих правилно за бадемовото брашно в ДМ. Имах имформация, че там го има, но днес ходих и нямаше. Явно съм се подвела.
После и в лилд ходих и там нямаше.
Дъщеря ми обаче забърса един костюм домашен на заек. Много сладък, но не особено практичен. Аз си взех от чехлите тип балеринки.

# 73
Направих сърнешкото, на гулаш със свинско, картофи, чушки, целина, морковче. Трябва да ви кажа, че е мммм Yum

Искам да попитам, по принцип в лидл има ли галета или сходна панировка, без излишни овкусители? Гледах днес, търсих около брашната и крутоните, но не видях Thinking
И аз почвам да се регистрирам за играта, така по 20лв почти на всяко пазаруване ще имам участие Simple Smile

# 74
  • София
Има галета, сутринта я гледах.
В хартиена опаковка с нещо жълто отпред е.
Седи между брашната и подправките.

Общи условия

Активация на акаунт