Лидл 121 - Ноември

• 136 161
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Асеновград
Мани, мани...утрепани продавачки.
Обърнах достатъчно внимание на госпожата аз. Тя си дойде с половината комплект, т.е. знае къде се местонахождат. А това, че са разфасовани на части...ами да се сърди на други, не на мен. Може би трябваше и да го премеря вместо нея ли?
Разбирам да не намира нещо-да помогна и насоча или покажа...Ама да търся в купа сено-игла...Нямам това време по това време.
А как оправихме после..ние си знаем. Да казвам ли че имаше скиорски ръкавици между палетите с безалкохолно...и не само това.
В повечето случаи са успявали да помогнат прочавачите/ките .Миналата зима купих инхалатора благодарение на момче което попитах, тъй като седмици се търкаляха по кошовете и той донесе наличен от склада.А с две момичета разплитахме завесите на ресни от коша, някой идиот ги беше разопаковал и съответно се бяха оплели всички налични бройки.

# 1 741
Абе комунизЪмът така и не го дочакахме. Бъркаш идеологиите и строя - ние живяхме в социализЪм. Сигурно си млада и не помниш добре...Simple Smile

# 1 742
Съвсем е ясен този подход - търсен ефект е! Малкото стока, създава  усещане за уникалност, а и е българска черта /явно от комунизма останала/, да се редим по опашки и после да се хвалим кой какво е купил на промоция! А и така не остават излишества! В плюс е политиката на веригата да се върне нещото, което не ни трябва/хареса.
Вчера бях в потрес, но това ми беше времето за седмично  пазаруване...само ги погледнах ордите и съвсем необезпокоявано си направих нужните хранителни покупки.

От пилешкото разфасован месо има от два производителя Пилко и Грасус? Кое е за предпочитане?

# 1 743
  • София
Нямаше ги намалените слипове. ..................
Благодаря!

# 1 744
В нормални,неполеви условия и аз съм разплитала гащи и потници...Нормално при нас. Всичко е разопаковано, завъртоляно и прочие.
Вчера беше ад.
И не приемам, че трябва да се обвиняват утрепаните продавачки за което. Не смогваме да огреем навсякъде, като основен приоритет са ни касите.

# 1 745

И не приемам, че трябва да се обвиняват утрепаните продавачки за което. Не смогваме да огреем навсякъде, като основен приоритет са ни касите.
А не е ли обсъждано, защо не наемат повече персонал. Не казвам сто човека, но поне достатъчно за да не бягате като подгонени. Thinking

# 1 746
Някой пита за дъските за рисуване. В момента ги има в Борово. Иначе бяха в промоционалните артикули миналата седмица, но явно още не са се изчерпили.

# 1 747
Явно вчера е било паметен пазар, пропуснах шоуто. Laughing Двама познати мъже, които са ходили през деня отделно да си взимат храна, цял ден говорят за това какво са видели вчера...

# 1 748
  • 1st floor
Дядо Хаджия, бях в твоя Лидл към 11.30. Кошът с шалове беше празен, но в съседния мернах един останал. Зелен май беше. Тънък и гаден. Да не съжалява внучката ти.
Доматите на клонка хубави ли са?Simple Smile

# 1 749
  • Мадрид / София

А не е ли обсъждано, защо не наемат повече персонал. Не казвам сто човека, но поне достатъчно за да не бягате като подгонени. Thinking
Не е въпроса до повече персонал, а до манталитет и култура на купувача.
И потвърждавам: живяхме в социализъм. Не стигнахме до комунизЪма. Не бъркайте строя, 😃

# 1 750
И потвърждавам: живяхме в социализъм. Не стигнахме до комунизЪма. Не бъркайте строя, 😃
По самоопределяне на строителите на режима - комунизъм ще да е било, бг вариант и в преход, но все пак. Laughing Но както и да се нарече, приликата с дефицита на лидлски стоки ми беше идеята.

# 1 751
Някой за Варна може ли да каже дали има още детски кухни и
 къде ? Благодаря

# 1 752
Мама, май на Градус, но все пак и другите да кажат.

# 1 753
Доматите на клонка хубави ли са?Simple Smile
Да.

# 1 754
  • София
Така и не видях какви са тези шалове, но ако са тънки, изкуствени и се мушкат през врата, има доволно в магазините за втора употреба. Аз се сдобих вече с 5. Никой не им обръща внимание. Преди това си купих такъв от магазин за туристическа екипировка, за 10 лв, а от втора употреба, абсолютно същото качество - по 1 лв. 

Общи условия

Активация на акаунт