Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 669
  • 760
  •   1
Отговори
# 195

Горе dr Jart, долу Misha 23. Доста по-добре се блендва на лицето, цветът се адаптира върху кожата, но все пак съм розова. Двата заедно са ми добре.
Денси, цветът на ръката на снимката ми е в умряло от студ, преди крем състояние. После добивам по-жълт цвят и с ербориан bb бях като Покахонтас, освен това на моята кожа след 3 минути придоби определен винен оттенък.

И последно се редактирам, че днес мога да кача снимка-с и без Eve Lom-a. Извинявам се за качеството-много съм зле с камерата. На втората снимка имам и крем, но не тониран.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 10:40 от Анонимен

# 196
Здравейте, дами! Бързичко трябва да спретна добра визия с ФДТ и база или без - вие кажете.Предложете моля нещо качествено, което има сериозна покривност, не подчертава разширените ми пори и има добра издръжливост.На 6.12. съм на купон и до тогава с ваша помощ трябва да съм се оборудвала.Обикновено като цвят ползвам  "ivory", може би ми е една идея светъл, кожата ми е от мазна към нормална.Но цвета трябва да се върти някъде там.Благодаря!

# 197
  • София
Double wear на EL препоръчвам . Има си покривност, издръжливост и е подходящ за твоя тип кожа.

# 198
MAC studio fix,prolongwear също. Doble wear класика, Ревлон и Лумене матиращия от дрогерийните с подходяща пудра,тя е не по-малко важна за издръжливостта на грима при мазна кожа

# 199
Като първия лаик - питам, за СС на шанел - чудеса изчетох.А освен това за базата на smashbox?

MAC studio fix,prolongwear също. Doble wear класика, Ревлон и Лумене матиращия от дрогерийните с подходяща пудра,тя е не по-малко важна за издръжливостта на грима при мазна кожа
Имам прахообразна, безцветна - това нали?

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 13:43 от bubanka

# 200
Аз си преоткрих един на Катрис от дрогерийните, не знам защо миналата година нещо го позабравих.
Цветът е amber ivorу, доста добре се напасва с цвета на кожата ми,която също е мазна.Мога да го препоръчам.

# 201
Здравейте! Напоследък избягвам да слагам фон дьо тен, тъй като сложа ли кожата ми се изсушаваше и ставаше на люспички, порите се подчертаваха още повече и стоеше на петна. Кожата ми е нормална, към суха. Някоя от вас имала ли е същия проблем? И ще можете ли да ми помогнете с избора на правилен фон дьо тен за моята кожа и съответно проблем?

# 202
Здравейте! Напоследък избягвам да слагам фон дьо тен, тъй като сложа ли кожата ми се изсушаваше и ставаше на люспички, порите се подчертаваха още повече и стоеше на петна. Кожата ми е нормална, към суха. Някоя от вас имала ли е същия проблем? И ще можете ли да ми помогнете с избора на правилен фон дьо тен за моята кожа и съответно проблем?
Афинитон е чудесен за това което описваш. Озаряващ е. Хидратиращ.
На Ейвън хидратиращия също върши работа - и той се води хидратиращ и озаряващ. Но няма озарителни частички. И според мен не озарява, просто освежава.
И двата фдт са с лека до средна покривност.
Разбира се, добре е под фдт да си сложила хубав и подходящ крем за лице съобразен с нуждите на кожата ти.

# 203
  • Toronto

Мисля, че трябва да погтовиш кожата преди това. Извинявам се, ако го правиш, но по принцип хубаво е да ексфолираш кожата (ако го позволява), хидратираш и сложиш подходяща база. След това в зависимост от нуждите и покривността слагаш фон дьо тен и запечатваш леко с пудра или фиксиращ спрей.
Тук има едно хубаво видео на Wayne Goss. Той въобще дава много практични съвети, надявам се да ти помогне.

# 204
  • София
От тези двата кой матира по-добре?

# 205
От тези двата кой матира по-добре?
Ревлон.

# 206
  • София
Благодаря. Основно Ревлон ползвам и съм много доволна от матирането му, но се почудих дали да не пробвам и Лумене, защото техните продукти ми харесват, обяче явно ще си остана на сигурното.

# 207
Ами и аз не съм много сигурна кой от двата повече матира,то и всяка кожа и стъпка са различни при всеки,ползват се и различни бази, кремове, пудри и т.н. Аз съм доволна и от двата много и си ги ползвам с голямо удоволствие

# 208
Здравейте,
може ли мнения за Shiseido Waso Color Smart - търся мнения и за розовия и за зеления.Ако кожата ми е смесена - дали ще лъщи с розовия и уж е адаптиращ цвят, но  дали розовее.
В Бюти зон не предлагат, а в Дъглас, където ходих иамт само нощен крем на WASO.

Към Enisa60 , препоръчвам ти 2N1 или  2N2 като цветове на Estee Lauder Double Wear. Ще става хем за парти, хем за ежедневен дълготраен грим.  На черния петък имаха -20 % намаление, а на 30.11 имаха даже 40 % намаление, но само в софия в магазините на Естее Лаудер. Виж и в сайтове като базар.бг, продават се на по-ниски цени. Аз си сложих помпата от МАС на шишето на Естее Лаудер, но май и те вече имат помпи и много по- икономичен ми е с помпа. Стига ми за 5 месеца, като слагам всеки работен ден.

# 209
Сърдечни благодарности на всички които ми помогнаха.Току-що се прибирам от Парадайс мол като минах през Сефора и Дъглас.Получих три мостри - Estee Lauder Double Wear № 2N1 и  2N2 и YSL2030.Купих си и базата на Smashbox и едно тяхно червило.Молив за устни на Estee и въобще съм много доволна защото благодарение на вас знаех какво искам и не си губих времето.Сега остава да видим кой цвят ще ми пасне - според девойката в Дъглас съм с неутрална кожа - каквото и да значи това.

Общи условия

Активация на акаунт