Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 665
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Точно него поръчах снощи в цвят 25 от кокос. Ще им звънна днес преди да го изпратят да ги разпитам за цветовете, трябва ми маслинено-жълтеещ, но не оранжев, ако 25 ти е тъмен и на мен вероятно ще е така.

# 181
  • София
Ами точно 25 е оранжавенеещ, но лично на мен за лятото ми беше добре. Сега ми е малко тъмен. Номер 23 май е с малко по-розов нюанс. Обади им се и ги разпитай. Няколко пъти поръчвах от Кокос и съм доволна. Изпращат и разни мостри с поръчките.

# 182
Misha-та дойде и е ярко...сива. Не розова-сива е. Довечера ще я изтествам и ще пиша пак. А dr Jart ме прави бронзова без да е оранжев. Одобрявам Simple Smile

# 183
  • София
А кой номер поръча в крайна сметка? Имай предвид, че много хубаво се адаптира с кожата. Предполагам, че 23 номер си взела, защото 25 въобще няма сив оттенък. Мога довечера да снимам и да покажа моя цвят.

# 184
23 взех, видях в нета, че се адаптира и нямам търпение да го пробвам утре сутрин или довечера.

# 185
  • София
Искаш ли да снимам 25ном.?

# 186
Може ли линк към СС крема на Шанел, който се коментира? С какъв фактор е? Аз ползвах този с СПФ 50 и ми допадаше, но много се набиваше в порите и ги подчертаваше..
То има само един СС на Шанел. Със СПФ 50 е. Сега има нова формула.
За да ти се набива в порите нещо куца при поставянето. Пробва ли с ББ?

# 187
Искаш ли да снимам 25ном.?
Искам! Благодаря!

# 188
  • София

От ляво Миша 25, от дясно Шанел 30!!!

# 189
Може ли линк към СС крема на Шанел, който се коментира? С какъв фактор е? Аз ползвах този с СПФ 50 и ми допадаше, но много се набиваше в порите и ги подчертаваше..

Пробвах, разбира се. Проблемът беше, че подчертаваше пори там, където нямам, примерно в долната част на лицето.. Струва ми се, че сте коментирали и такъв СС с спф 30. А каква е новата формула, сравнена със старата? Благодаря предварително  bouquet

# 190
# 191

Благодаря!!!! Simple Smile оранжОв ще ми дойде за зимата, но си записвам за лятото. Не знам къде съм спала та не съм ги пробвала до сега. Вчера минах през Сефора да погледна и erborian, но те са за червенокожи според мен.

# 192
  • София
Ниа, може ли да ми снимаш цвета на номер 23?

# 193

Пробвах, разбира се. Проблемът беше, че подчертаваше пори там, където нямам, примерно в долната част на лицето.. Струва ми се, че сте коментирали и такъв СС с спф 30. А каква е новата формула, сравнена със старата? Благодаря предварително  bouquet
Със спф 30 е първата версия, после имаше втора, а сега трета. Този третият е по-лек и някак рядък като консистенция.

# 194

Благодаря!!!! Simple Smile оранжОв ще ми дойде за зимата, но си записвам за лятото. Не знам къде съм спала та не съм ги пробвала до сега. Вчера минах през Сефора да погледна и erborian, но те са за червенокожи според мен.
А на мен ББ нюд Ербориан ми е екста и го ползвам сега всеки ден. 20 съм при Шанел и този нюд крем ми пасва отлично.

Общи условия

Активация на акаунт