Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 663
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Toronto
И на мен ми е интересно за това почистващо. В кутията или в тубичката? Сподели подробности, моля. Мисля, че не се разминава много със заглавието на темата, след като така действа на кожата.

# 166
Здравейте момичета! Дали някой може да сподели цената на фон дьо тена Studio Skin на Smashbox в Beauty zone?

# 167
62 лв, но е в намаление и днес от 15% без карта и 20 със.

За eve lom-а: получих го като тестер от бюти бокс. В буркан е, вадя си от него с шпатулка. Маслено почистващо е, което малко ме притесняваше, въпреки, че кожата ми е суха, имам (имах) акне и големи пори, често черни точки и слънчеви петна. Алергична съм и лесно се обривам от козметика. Консистенцията е на захаросан мед, при нанасяне става на олио. Отстранява се след масажиране с мокра муслинена кърпичка. Тъй като е и грижа след него не се слагат други кремове. Аз обаче доста се гримирам и винаги измивам и с пенливо измивно след това и слагам серум, нощен крем и маска за устни. И ефектът е-от неравна, пъпчива, петниста кожа са останали малко петънца, които избледняват. За да ги махна минах на 1 химичен пилинг, който ме върна в изходна позиция-пак обрив и пъпки. След като се обелих и си поръчах голяма разфасовка от eve lom-a няма да си правя повече експерименти и ще заложа на дълга употреба само на него. Успокоява кожата ми като нищо друго. За мен единственото ужасно нещо в продукта е цената. Брутална е. Не знам защо не мога да кача снимки, ако някой иска- моля пуснете ми телефон на лични и ще ви пратя във Вайбър или iMessage.
Допълвам се:продуктът има силна, необичайна миризма. Мирише на билки, джинджифил и карамфил.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 09:23 от Анонимен

# 168
Благодаря!

# 169
Може ли дa споделиш кaквa му е ценaтa нa товa чудо.

# 170
100мл е 55 паунда, 200мл е 85 паунда, мисля, че 200мл ще ми стигнат за около 6 месеца. Надявам се.

# 171
  • Toronto
 NiaV, за това ли става въпрос? Като казваш захаросан мед, такава ли е консистенцията, щото пише, че ексфолира? Ако е така, не става за моята розацея, уви Astonished

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 16:51 от tuparowa

# 172
NiaV, за това ли става въпрос? Като казваш захаросан мед, такава ли е консистенцията, щото пише, че ексфолира? Ако е така, не става за моята розацея, уви Astonished
Това е и на кутията си пише, да се избягва при розацеа и противопоказания към ексфоланти. Иначе не знам защо в бг не е популярно, препоръчах го на приятелка в Англия, която каза, че го ползва от години и всички плюс баба и го пробвали.

# 173
  • Toronto
Язък! След твоето описание тъкмо се бях засилила да си го купувам! Simple Smile

# 174
Гледах грешната кутия, не пише на тази, но определено не става. 1. Има леки ексфолираши частици; 2. Маха се с муслин= абсолютния ексфолант.
Сори.

# 175
  • София
Аз ползвам Vichy tient ideal fluid 25-ти номер. Хубав е, покривен, но не създава ефект на маска.

# 176
Аз ползвам Vichy tient ideal fluid 25-ти номер. Хубав е, покривен, но не създава ефект на маска.
Много го харесвам, но нямат цветове. Умирам от яд.
Моята bb находка от черен петък е супер, но бързо пада. Моля да препоръки за dewy bb кремове в жълтата/маслинена гама (Шанел не става).

# 177
  • София
Да, наистина са 4 цвята май налични. Евентуално взимане на два и смесване може би би свършило работа. Разбира се т-зоната ми се омазнява след 76-7 часа. Но аз не слагам бази пудри и т.н. и мисля, че все пак фон дьо тенчето си заслужава. А и се надявам да е малко по-пречистено от други марки .... може и да съм си в дълбока грешка, ама няма нищо Grinning

# 178
  • София
Бб на Миша отговаря на търсенето ти. От Миша си купих номер 25 и ми е малко тъмен, а СС на Шанел ми е 30 номер и се слива идеално с кожата ми. Мисля, че от Миша би ми седяло много добре номер 23. С Миша ходих цяло лято. Висок оптимален фактор на защита от слънцето и седеше цял ден. Единственият му недостатък беше, че ми трябваше допълнителна хидратация, но кожата ми е много суха и е неизбежно. И от двата продукта съм много доволна.

# 179
Може ли линк към СС крема на Шанел, който се коментира? С какъв фактор е? Аз ползвах този с СПФ 50 и ми допадаше, но много се набиваше в порите и ги подчертаваше..

Общи условия

Активация на акаунт