Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 659
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Здравей, пробвай smashbox. Пълно покритие, но не сух и не пудрен, има няколко с жълт подтон, струва около 56лв. На фона на другите ми няколко от по 120+ в момента ми е фаворит. На мен повече ми харесва от дабъл уеър например, а до неделя е на 15% без карта и 20% със в бюти зоун Сердика и Парадайс.
И ако имах твоята кожа щях да нося само серумни фдт-ни ❤

# 151
Ще го търся онлайн - насоки  ? Пример за серумен фдт ? Осъзнавам, че кожата ми е от добрите, но суетата не прощава....

# 152
Тя хубаво не прощава, не съм минималист- нося 2 бази, ФДТ, коректор, бронзър и сенки всеки ден, за да си докарам кожата на прилично ниво, но съм див фен на кожа като твоята с лек тониращ продукт, който да придава ефект. Като някой cushion фон дьо тен, серумен или от рода на cc крема на Шанел- да има покривност, но и да се вижда кожа. Ще помисля за препоръка до 50лв и ще пиша. За Смашбокс-виж Амазон, другия петък е техния черен петък.
Аз също ще си търся нещо по-леко за зимното ежедневие, моята кожа се подобри изключително за последния месец от едно почистващо, за което ще пиша в съответната тема- почти ми се заличи дупчената текстура от пори и белези от акне и също ще огледам Амазон в петък.

# 153

Аз също ще си търся нещо по-леко за зимното ежедневие, моята кожа се подобри изключително за последния месец от едно почистващо, за което ще пиша в съответната тема- почти ми се заличи дупчената текстура от пори и белези от акне и също ще огледам Амазон в петък.
В коя тема, че живо ме интересува?🤗

# 154
Момичета, когато ходите да ви отсипват фон дьо тен те ли ви дават или вие трябва да си носите нещо?
Също така има ли разлика между марките фон дьо тени , които ги има в Сефора и кои в Бюти Зона? Ако да кои са марките, които липсват на едното място, но се предлагат в другото?
Благодаря предварително

# 155
  • София
Има известни разлики в асортимента. Шанел например е в Сефора само. На мен винаги те ми отсипват в тяхна кутиика.Всъщност като се замисля в Сефора ми се струва, че е доста по- богат асортимента.

# 156
На мен почти винаги ми подаряват 5 милилитрови тубички. Само в Бюти Зоун са ми отсипвали в малки контейнерчета.

# 157

В коя тема, че живо ме интересува?🤗
Търсих тази за почистващите, мяркала съм я, но не мога да я намеря. Ако искаш ще ти пусна снимки преди и след на лични, пробвах тестер от 30мл в бюти бокс, после си поръчах още 200мл заедно с една съфорумка, ще питам тези дни и за нейни отзиви. Eve lom е почистващото.

# 158
  • София
Записвам се в темата. През деня редувам Guerlain Tanue de Perfection и Dior Forever, за вечерно излизане ползвам Dior Nude Air. Доволна съм и от трите. Последният привършва и задължително ще се запася с още едно шишенце от намаленията.
Пудри ползвам от няколко години Guerlain Voyage Meteorites, които намирам все по-трудно, а от скоро ги редувам с пресованите виолетки пак на Герлен. И двете пудри са разкошни.
През уикендите ползвам тонирания крем на Ла Прери. Хубав е, но не е нищо уау и не мога да си обясня безсрамно високата му цена. Диорския ми въреше същата работа, а е значително по-евтин.
В чантата си нося Lancome Teint Miracle Cushion, но почти не го ползвам. Не бих повторила тази покупка.
База не ползвам и никога не съм ползвала. Ще ви следя с интерес за препоръки, може най-накрая да се реша да си взема.

# 159
  • русе
Ползвам ревлон colorstay за мазна кожа.
Ходих в Ивис ,на само за нормална кожа имаха номер180 ,консултантката ме убеждаваше ,че са същите и за мазна и за суха кожа.Взех 150 ,защото се доближаваше до моят нюанс ,но днес установих , че е много течен .Ако го смеся с остатъка от моят за мазна кожа какво ще се получи?!

# 160
Нямаш никакъв проблем да ги смесиш... а като се вземе предвид, че през зимата и най-мазната кожа поизсъхва може да се окаже, че си много доволна от мишмаша!
(смесвам и различни фдт-та, и крес с фдт, и слънцезащита с фдт)

# 161
По-добре ги смесвай преди нанасяне.Слагаш по малко от двата върху ръката си и смесваш с четка.

# 162
Момичета, да ви кажа, че пробвах Giorgio Armani Luminous Silk Foundation .
Никак не ми хареса. Никакво покритие, може би като тониран крем стои.
Взех най-малкия номер 2 и пак ми се стори тъмен.
В сравнение - имам някакъв серум ФДТ на Десием за никакви пари (5-6 долара беше), който има много по-добро покритие, въпреки че е течен като мляко.
Който смята да купува - задължително да се пробва първо.
Ще му дам още един шанс, имам доста в кутийката.

# 163
Аз също си взех тестер, на мен ми покрива всичко, но ми е малко сух и ми се виждат сухите участъци + бръчки. Горда, че не се поддадох на черен петък в родните магазини за козметика, днес влязох в мола за подарък и си тръгнах с dr Jart bb + bumbum крем. Ще пиша отзиви тези дни, изглежда обещаващо сочен за зимните дни.

# 164
NiaV може ли и на мен снимки на лични. Аз също търся нещо с такъв ефект за проблемна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт