Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 751
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Предпочитам аз да й купя нещо качествено , отколкото тя тайно от мен да се маже с нещо купено за  5 лв с Менделеевата таблица вътре .
Това всички го предпочитат. Но няма да седна да и навирам гримове на сила, ако няма желание.
Сестра и на 11 глада даже клипчета - на нея съм и купила или оставила неща, купени за мен, които не ми харесват.
А менделеевата таблица е навсякъде, чела ли си съставките на повечето фдт-ни? Ще се уплашиш.

# 301
  • София
Момичета, ако някой ползва NARS Radiant creamy concealer може ли да каже номер/име? Мисля да избера Custard със светла кожа съм, сенки под очите...
https://www.narscosmetics.co.uk/en/custard-radiant-creamy-concea … 607845012344.html

# 302
И на мен ББ крема на Гарние ми допада много, с мазна кожа съм,склонна към акне.

# 303
Тя самата има желание , гледайки от приятелки .
Благодаря, ще погледна предложенията.

А с какви гелчета/пяни/ си мият лицето вечер ?

# 304
Тя самата има желание , гледайки от приятелки .
Благодаря, ще погледна предложенията.

А с какви гелчета/пяни/ си мият лицето вечер ?
Здраве Актив, после лосион на Хималая, мисля да му купя и някакъв хидратиращ крем след това, нищо че е момче.

# 305
Моята дъщеря /20 год, но с кожа все още на тийн/ беше много доволна от този тониран крем
http://www.bioderma.bg/nashite-produkti/sebium/global-cover

Също много и се изчиства лицето от Effeclar Duo.
Купувала съм и ВВ крема от серията Sensibio Bioderma, но сякаш лъсваше от него по-лесно.

# 306
# 307
Момичета, можете ли да ми препоръчате прозрачна матираща пудра? Лицето ми лъсва жестоко, особено в Т зоната и въпреки че ползвам матиращ спрей, продължава да лъщи. Много Ви благодаря Simple Smile

# 308
Доволна  съм от Mac и Krylon.

# 309
Aко някой търси леко покритие зa изрaвнявaне нa тенa, без нaбивaне във фините линии и леко озaрявaне без лъскaви чaстички, зa нормaлнa към сухa кожa, дa погледне противостaреещия фдт Джордaни голд нa Орифлейм. Добър, лек, хидрaтирaщ.

# 310
Пудра Аура Shine killer

# 311
И аз моля да ми препоръчате пудра за мазна кожа, но пресованата и от по-висок клас.

# 312
Аз много харесвам две фиксиращи пудри, които матират лицето, но някак кадифено и меко:
Chanel Poudre Universelle Compacte
Guerlain Les Voilettes
И двете си ги използвам от години и в двата им варианта.
Бих ти препоръчала и любимата ми Ла Прери, но тя не матира и няма да ти свърши работа, Камалия.

# 313
Благодаря ти

# 314
Барбарела, качвай по-често постове в блога, чудесен е !!

А матираща пудра за чанта коя бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт