Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 749
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
За мен четките и гъбата са от голямо значвние, но си имам неравности и бръчки (на 32 съм благословена и с двете) и начина на поставяне дава различен ефект. Оригиналния бюти блендер и този на Аура са ми фаворити от гъбите, четките на Артис-за естествен финиш и на по-течни, и на по-плътни формули. Някои (smashbox и dermablend professional) с ръце. И всичко пера вечер като си махам грима.
Реших да спра да колекционирам фдт-ни, които да ми прикриват несъвършенствата и да инвестирам във филъри и ботокс предпразнично. После сигурно ще ми е все тая с какво си поставям грима-поне се надявам.

# 286
Аз пък като ползвам четка и имам чувството че ББ крема/ФДТ ми стоят по-сухи на лицето. Имам и оригиналния блендър. Него навлажнявам предварително и всичко е добре при нанасянето. Обаче след 15 мин като позаветря всичко и пак съм със суха и матирана кожа. Нещо не правя както трябва, но не знам какво. С пръсти най-хубав ефект постигам, но искам и четките да си ползвам. Накупих всякакви с времето. Повечето на It.  Но не се справям за сега. 

# 287
  • София
С точки по лицето и разнасяне съм очарована от това как изглежда кожата. Все едно нямам нищо на лицето.

Какъв коректор да си взема за суха кожа, като се има предвид, че имам тъмни кръгове и фини линии под очите? Имам един, но той се набиваше във фините линии под очите...

# 288
Препоръчайте бб крем за тиийнка ., с тъмен тен на кожата , мазна .
Колебая се за Буржоа?

Не желая Гарниер или нещо от което да и излязат пъпки......

# 289
CC  на Chanel е много хвален , добри отзиви има и за  този на Misha.

# 290
Аз ти предлагам стиковете на Ревлон. За тийнейджъра говоря. Моят тийнейджър много ги хареса, но по принцип използва това, което му подаря, защото не харесвам за себе си. Сега е с Ланком, а любимата й пудра-фон дьо тен е на Герлен и казва, че много й харесва. Но аз съм побъркана на тема тонални продукти и децата ми редовно се възползват от тази моя лудост.

# 291
Кои са те ?
Не е проблем за парите, въпроса е да се справя с нанасяне и да й лесно с него.
Няма много за криене, искаме само да уеднаквим тена , а всъщност приемам и препоръки за кремче за лице , хайлайт и тн за нея.
на 14 г. е

# 292
Дъщеря ми е с бяла и много чиста кожа, последният фдт е Lancôme skin feels good. Много лек и хидратиращ, има и фактор. Не използва хайлайтър, нито руж. Понеже ненавиждам перлите на Герлен и съм й ги подарила, но тя май не ги използва много. Обикновено е само с фдт, понякога по мое настояване използа и някоя от моите пудри, но много рядко. А за Бяла козметика: серията Ефаклар й действа много добре, използва едно олио на Скин Докторс, флорални води. И се храни спартански, което според мен е от най-голямо значение за кожата.

# 293
Много мило ми става като чета, майка ми винаги е била против да нося дондьотени ,когато бях по-малка и сега пак ,но вдигна ръце. За бяла козметика винаги е била “за”,но за гримове си беше борба.

# 294
А, мило ти става, а в къщи все се чува: ОФ, бе, мамо, престани с този грим, престани с тази маска. Сега ги карам всяка седмица да си правят ензимната маска на Питър Томас Рот. Е не, и не! Как не ми се падна момиченце, което да се плеска по цял ден като мен. Правя маска на мъжа ми и му викам: нека ние да сме красиви, а пък те...

# 295
Колко годишни са ви тийнейджърките? Моята е на 14 и не ползва грим. Но аз настоявам да ползва слънцезащита. В момента прави два пъти седмично маски с хума и кожата и се изчисти доста... Не мисля, че фдт е добра идея за ежедневно носене на възраст под 18... аз саматанося от съвсем скоро, а съм на 38. Кожата ми е без никакви бръчки, само почна да се поотпуска ама то и аз поостарявам Sunglasses

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 20:59 от Анонимен

# 296
Моята е на 12г и нещо, но не се гримира. Гледам вчира деца от нейния клас с лак с грим и отгоре на всимко боядисани коси в червено....

# 297
Предпочитам аз да й купя нещо качествено , отколкото тя тайно от мен да се маже с нещо купено за  5 лв с Менделеевата таблица вътре .

# 298
Колебая се за Буржоа?

Може да разгледаш серията Ефаклар на Ла Рош. Има крем със слънцезащитен фактор, тонален крем, измиващ гел. Някой от форума беше похвалил ББ крема на Норева.

# 299
Колебая се за Буржоа?

Между другото без да прочета последното изречение веднага ми хрумна да препоръчам на Гарние точно бб крема, аз съм с много мазна кожа и до скоро беше проблемна и използвах точно на Гарние - има два цвята - много добре матира и изравнява тена, не съм имала лоши реакции. Иначе има много фдт-ни на уж медицинските марки, за да е по-сигурно, че няма да и излязат пъпки, макар че никога не се знае - на Ла Рош и Виши съм пробвала - имат и по-леки и от тези на Виши съм много доволна и има за всякаква кожа

Общи условия

Активация на акаунт