Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 716
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Дами, някой пробвал ли е ФДТ на Арт Деко и кой? Днес видях няколко в ЦУМ и бързах, но утре ще мина пак.

# 271
CC крем на Лумен предполагам ,че е същото за което питах преди време, пък аз му казвах Лумене.
Лумене е.

# 272
  • София
Лумене има и в Ремедиум.

# 273
Аз използвам фон дьо тен на La Roche posay.

По принцип съм с кожа склонна към омазняване. Пробвала съм доста и различни продукти и съм открила, че този ми действа най-добре. Изравнява тена на лицето перфектно, покрива чудесно и плътно навсякъде. Да не говорим колко ми се изчисти лицето за тези 3 години, в които го ползвам.

Честно казано за основа ползвам най-обикновен крем за лице на Бочко Grin

# 274
И аз да кажа, че съм много доволна от крема на нюкс. Добра покривност, естесвено стои и май е моя цвят. Избрах го заради високия фактор - 30

# 275

По принцип съм с кожа склонна към омазняване. Пробвала съм доста и различни продукти и съм открила, че този ми действа най-добре. Изравнява тена на лицето перфектно, покрива чудесно и плътно навсякъде. Да не говорим колко ми се изчисти лицето за тези 3 години, в които го ползвам.
Би ли споделила кой точно продукт е този ФДТ, моля!

# 276

Би ли споделила кой точно продукт е този ФДТ, моля!

Разбира се. Ето го: https://aptekahttps://apteka.framar.bg/30018777/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%8 … 6-30-%D0%BC%D0%BB

# 277
  • Бургас
Този фдт на Ла Рош ми е от най-любимите,чудесен е.

# 278
# 279
  • София
Момичета, бяхте така добри да ми препоръчате четка за СС Шанел, а сега трябва и да ми обясните как точно я ползвате /NYX 03/. Първо нансяте СС-то с пръсти и после разнасяте с четката или директно с четката се нанася? Това ми е първата четка за ФДТ и уж гледах клипчета, но нещо ми се струва, че не правя както трябва.

# 280
  • гр. София
Аз предпочитам да нанасям точки от ФДТ/СС крем на лицето и после да разнасям с четка.

# 281
Аз само с ръце. Не понасям четки - мърляви и гнусни ми седят. А да ги пера след всяко ползване, хайде не!

# 282
Аз само с ръце. Не понасям четки - мърляви и гнусни ми седят. А да ги пера след всяко ползване, хайде не!
Пера си ги точно след всяко ползване. С пръсти не ми се получава достатъчно добре. А и ми се цапа ужасно маникюра с пясъчни лакове, които нося често.

# 283
  • гр. София
Аз също си ги пера след ползване. Ако пък бързам - като се прибера.

# 284
Преди един час се гримирах със СС крема на Шанел като използвах блендер за 8 лева. Получи се страхотно и нямам какво да желая повече от грима си. Всъщност, с каквото и да нанасям СС крема си е екстра. Не мисля, че зависи от техниката за нанасяне и така и не разбрах, защо оригиналният Бюти блендер е толкова уникален. На мен с всичко ми се получава добре, както има и фон дьо тени, които с каквото и да ги нанасям-седят от гадно по-гадно.

Общи условия

Активация на акаунт