Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 707
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Може ли да ми препоръчате хидратиращ фон дьо тен  , който не матира , а прави кожата "сочна" ?
Бюджет?
На Шанел са повечето сочни.

# 256
Да , по - скоро бюджетен.Кожата ми е доста суха през зимата , колкото и да я хидратирам с масла и кремове.

# 257
  • София
Погледни Макс фактор. От бюджетните навремето си спомням, че много ги харесвах. Имаха един с помпичка и се нанасяше като мусче на лицето. Помня, че много си го обичах.

Аз не се разбрах нещо с тая пудра на Герлен -Guerlain Lingerie de Peau. Първо я държах много време в запасите си и все не стигах до нея. Колкото пъти да я ползвах, все не уцелвах нещо с нея. Пробвах да я нанасям с гъбичката и. Правех петна така. Пробвах с четката на Никс. В началото стои добре и след няколко часа лицето ми ставаше на видими решетки, все едно пора по пора се разделяше и строеше като пчелна пита с много фдт в очертанията на клетките си. Ставах точно ticky cake face с нея.
Сега я бях взела с ръчният багаж на голямото пътуване, уж да я ползвам като 2в 1 продукт. Ами нанасях както върху ББ крем, така и върху слънце защитен. И в двата случая вместо да матира лицето и изравнява тена правеше боя отгоре само и след часове се свличаше и стоеше като гъста боя на лицето. Ни с пръст можех да коригирам, ни с гъбичката, защото все пак имам и бронзър и руж на лицето.
Когато дъното на кутийката се показа, направо с удоволствие я "забравих" в хотелската стая и така се разделих с нея. Laughing
 Не мога да обясня и до ден какво не и беше наред. Thinking

# 258
Понеже сама ми е трудно да си избера фон дьо тен и база, къде мога да отида и да се консултирам за продукти и цветове според  тена във Варна?

# 259
Пудрата на Герлен всъщност е фдт. Обичам я аз, даже си я купих в два варианта: тъмен и светъл. А и е рефил и може да се подменя. Харесва ми, защото е някак хидратираща, нанасям я с четка РТ, но понякога и с оригиналната гъбка. Обаче изобщо не е икономична, но все пак е по-икономична от другата на Герлен, в малката черна кутийка. Е тя пък е много добра, но три пъти като вземеш от количеството и вече се вижда дъното.

# 260
Похвалвам и аз СС крема на Лумен! Всичко, което търся от такъв продукт, го изпълнява. Друг любим ми е Аква Нюд на Герлен, макар и една идея по-тъмен за моя тен. Ако трябва да ги сравня, Лумен е по-сочен, хидратиращ и има dewy финиш, докато на Герлен е по-пудрен, но в никакъв не пресушава, ефектът е блър-фотошоп. И двата са с СПФ 20.

# 261
  • На ръба..
Въпреки, че СС крема на Лумен имаха 5 цвята, нито един от тях на мен не ми пасна заради жълтия подтон. Но за сметка на това си взех на МФ Radiant Lift фдт-а, който засега се държи много добре - изравни тена, хидратира, не си впива в бръчките и не е с матов завършек. Това на база двудневно носене.

# 262
Откъде купувате Лумен? Искам да видя този СС крем.

# 263
  • София
Пудрата на Герлен всъщност е фдт. Обичам я аз, даже си я купих в два варианта: тъмен и светъл. А и е рефил и може да се подменя. Харесва ми, защото е някак хидратираща, нанасям я с четка РТ, но понякога и с оригиналната гъбка. Обаче изобщо не е икономична, но все пак е по-икономична от другата на Герлен, в малката черна кутийка. Е тя пък е много добра, но три пъти като вземеш от количеството и вече се вижда дъното.
Да. Знам това. Пише си го на кутийката. Laughing
Това че е рефил, единствено ме накара да се размисля, дали да си запазя все пак лъскавата кутийка, но реших, че няма да подновя покупката така или иначе, така, че...замина/остана си там.
Пробвах да я нанася и с Експерта на РТ. Не става, стои кейкаво и това е. Нищо общо с естествеността.

# 264

Аз - от Лили.

# 265
Момичета, минавам да нахваля DD крема на Нюкс. Купих си най-светлия тон и идва  малко по-тъмен отколкото очаквах..може би само това ме изненада леко неприятно. Нанася се много лесно, консистенцията е приятна, аромата- също. Не е със сочен завършек, дори по-скоро матира леко кожата ми. Покривността е доста по-добра от други подобни продукти, които съм ползвала, спокойно може да се използва като фон дьо тен, ако няма сериозни проблеми за прикриване.

# 266

Аз - от Лили.
Благодаря много!🌺

# 267
на моята кожа/смесена/ dd nuxe стои сочен и плътен

# 268
CC крем на Лумен предполагам ,че е същото за което питах преди време, пък аз му казвах Лумене. Не знам как се чете всъщност, но наистина в Бургас само в Лили дрогерие го открих , но за съжаление нямаха тестери. Казаха,че почти на всички марки са им откраднали тестерите, по време на черния петък когато е било лудница. Има три цвята не 5. Ще ходя в София по работа другата седмица, надявам се там да видя някъде тестери за цветовете.

# 269
  • На ръба..
Цветовете, които видях аз бяха Ultra light, Light, Medium, Fair и Tan.
Момичето ми каза, че в Лили и Елитис зареждат само по 3 цвята, а тези ги открих в квартално магазинче.

Общи условия

Активация на акаунт