Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 77 380
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Влизам да похваля DD крема на Galenic.
Кожата ми е комбинирана, кремчето се нанася много добре и не лъщи.

# 46
  • На ръба..
Към момента имам само фтд на Мас Face and Body, но не го ползвам ежедневно.  Последната ми придобивка пудрата born this Way влиза обаче много, много често в употреба.
Ще прегледам и гореспоменатите СС кремчета.

# 47
Здравейте! Търсих тема за хайлайтъри, но не намерих (само една от 2012), та затова търся тук съвет. Искам да си взема хайлайтър,който да е подходящ за ежедневието, но нямам никаква идея какъв да е... Кожата ми е смесена,светла. Ще се радвам да получа предложения!
П.С. Насочила съм се към този, но нямам идея дали би бил подходящ за мен https://www.douglas.de/Make-up-Teint-Highlighter-Too-Faced-Highl … oduct_984508.html

# 48
Аз ползвам на Катрис, харесва ми много:

Много добри отзиви четох за този на Есенс:

# 49
Есенските озаряващи продукти са добри - русалковия хайлайтър и мозайката. Компактни продукти.
Теракотата на Голдън роуз. И изобщо печените теракоти са хубави. Компактни са.
Течния хайлайтър на Лореал също е много нежен. Течен продукт.
Powder full Аura също има озаряващи частички. Свободна пудра.

Зависи какъв тип хайлайтър се търси - има течни, под формата на стик, под форма на свободна/прахообразна/ или компактна пудра.

# 50
При последната покупка на фдт Revlon color stay забелязвам, че самата консистенция му е по-течна от преди.

# 51
Много добри отзиви четох за този на Есенс:

Винаги съм се чудила какъв цвят дава това... Thinking

Иначе аз ползвам дуото руж&хайлайтър на Лумс. Любим продукт ми е... много го харесвам как изглежда. Със светла кожа с лунички съм.

# 52
Мims3, и аз се чудех и дори и във форума питах. Притеснявах се да не оранжевее. Оказа се, че не дава цвят, а само нежно, ненатрапчиво озаряване. Много е приятен този компактен озарител.

# 53
  • Варна
В момента фдт на Шисейдо и метеорити 😊

И аз така Relieved

# 54
Мims3, и аз се чудех и дори и във форума питах. Притеснявах се да не оранжевее. Оказа се, че не дава цвят, а само нежно, ненатрапчиво озаряване. Много е приятен този компактен озарител.

Преди време се чудех между този и на Лумс, но се притеснявах да не е твърде цветен... Благодаря за препоръката! Ще си помисля и най-най-вероятно ще си го взема. Sweat Smile

# 55
На есенс русалковия е страхотен, няма цвят по-скоро е безцветен хайлайтър, аз го ползвам за озаряване на цялото лице, съвсем леко глоува, до колкото на катрис  показания хайлатър е с по-едри частици и не стои много добре, като коледна играчка съм с него.

# 56
Здравейте, много съм боса по отношение на грима. За лице използвам единствено хидратиращ крем и мицеларна вода. По поводи слагам и молив за очи и за вежди. Сега съм решила да направя първи стъпки в контурирането. Чета че е хубаво да се използва база, която да предпазва лицето от грима, който евентуално цял ден ще седи върху него. Това така ли е и бихте ли ми препоръчали хубава база? Разгледах сайта на Сефора и там всичко ми се струва доста скъпо - от 50лв на горе за продукт, но може би е нормално в случай, че нещата, които предлагат са качествени. Възможно ли е база, хайлайтър, стик за контуриране и пудра да бъдат по-евтини и да са качествени? Идеята ми е че за 4-5 неща трябва да дам 200лв пък не съм сигурна дали след първите два-три опита ще продължа да ги използвам... Бихте ли ми дали някакви съвети като за начало какво е хубаво да си купя и на коя марка. Благодаря предварително Simple Smile

# 57
Има дрогерийна козметика, която е евтина, но и с евтини съставки. Вземи си база и контур на Катрис примирно от Лили. Пробвай и виж дали ще ти хареса. Трябва обаче а погледаш клипове, за да го направиш правилно и да се харесаш, иначе няма.

# 58
Здравейте, много съм боса по отношение на грима. За лице използвам единствено хидратиращ крем и мицеларна вода. По поводи слагам и молив за очи и за вежди. Сега съм решила да направя първи стъпки в контурирането. Чета че е хубаво да се използва база, която да предпазва лицето от грима, който евентуално цял ден ще седи върху него. Това така ли е и бихте ли ми препоръчали хубава база? Разгледах сайта на Сефора и там всичко ми се струва доста скъпо - от 50лв на горе за продукт, но може би е нормално в случай, че нещата, които предлагат са качествени. Възможно ли е база, хайлайтър, стик за контуриране и пудра да бъдат по-евтини и да са качествени? Идеята ми е че за 4-5 неща трябва да дам 200лв пък не съм сигурна дали след първите два-три опита ще продължа да ги използвам... Бихте ли ми дали някакви съвети като за начало какво е хубаво да си купя и на коя марка. Благодаря предварително Simple Smile

За съжаление цената не винаги е гаранция за качество в грима. Бих те посъветвала да пробваш козметика от дрогерийния клас - намира се в Лили, Дм и други подобни.
От кожа до кожа има разлика. Ако кожата ти е по-скоро суха, търси хидратираща база. Ако е смесена или по-мазна, по-добре е да се спреш на матираща база.
В интернет има много отзиви за козметични продукти. Най-малък риск при покупка поемаш, ако правиш предварително проучване.
Но определено е по-добре да тръгнеш от по-евтини продукти, за да видиш какво ти действа добре лично на теб и какво - не.

# 59
Благодаря за отговорите. Както казахте има и по-евтини козметични продукти и по случая съм раздвоена, защото е хубаво продуктите, които се слагат на лицето да са качествени и не знам до колко е добре да се доверя на марки като Maybelline, Essence и т.н. Чудех се дали има нещо по средата между евтините и скъпите, което да не вреди на кожата, а по-скоро да й влияе благоприятно.

Общи условия

Активация на акаунт