Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 797
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Съгласна съм мнението на Harpalike. При мен се набиваше в околоочния контур и се окисляваше след час-два. И ми идваше по-гъст от моя ББ крем.

# 556
Аз не го харесах, бързо ми се окисляваше и се впиваше в порите.

# 557
Аз не го харесах, бързо ми се окисляваше и се впиваше в порите.

Аз съм така със СС на Шанел, за огромно мое съжаление. Набива ми се в пори и там, където нямам, например под скулите. Пробвала съм да го нанасям с пръсти, четки, бюти блендър, резултатът е един и същ. В момента съм с Лумен Блър фдт, невероятен!

# 558
Лумене Блър не е ли сух и матиращ?

# 559
При мен не е нито сух, нито матиращ, а точно с блър ефект. В началото се притеснявах, че ще е подобен на мус, но нанесен след богато подхранващ крем е чудесен. Имам и СС крема на Лумене, понякога смесвам, понякога просто редувам.

# 560
  • София
И аз го имам, с нормална към суха кожа съм. И при мен не се впива във фините линии, даже леко озарява. Чудесен е и като консистенция. Има средна покривност.
Въобще, аз харесвам тоналните продукти и ФДТ на Лумене.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 22:47 от Girl of Now (DonaFlor)

# 561
  • София
Lumene Blure e много подчертаващ бръчици, но прави лицето светло и красиво. А светлият цвят е приказен. Сърце не ми дава да го хвъля и затова го смесвам

# 562
  • София
Аз нямам против и хубави евтини коректори. Идеята ми е да сравня коректор на Ла прери с по-евтин коректор.
Радиант лифт на МаксФактор не е лош.

Аз вчера се изкуших от намалението на Буржоа и купих глоу праймъра и СС крема, днес ги пробвах и по обяд бях отворила сайтове на естетични клиники да чета за корекции назолабиални бръчки Joy( така ли се пишеше)

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 23:43 от ~Étoile~

# 563
Здравейте, ще ми препоръчате ли фдт, по възможност озаряващ и не повече от 50лв. Мн ми е суха и чувствителна лкожата, във Фармастора ми препоръчаха бб крем на SoBio обаче изобщо не се разнася това нещо и пада като кир... нз аз ли бъркам някъде, на вс отгоре съм със мн светла кожа и юи е мн трудно да намеря цвят. Благодаря ви предварително.😊

# 564
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми качествена база за грим, ЗА ПРИКРИВАНЕ НА РАЗШИРЕНИ ПОРИ. Кожата ми не е мазна, но по наследство е с разширени пори, които след ФДТ стават съвсем видими. А ако съществува и база, която освен това, да прикрива и назолабиалните бръчици, ще ми стане фаворит:))!
Не държа да е нискобюджетна, единствено да е ефективна. Приемам с благодарност всякакви идеи и съвети:))!
Усмихнат и КРАСИВ ден на всички ви!

# 565
Вземи си тестер на Кройтерхоф perfect skin

# 566
smashbox pore minimizing -изпитано.Имам същия проблем.

# 567
Smashbox, Benefit и Мейбълин са абсолютно с един и същ ефект на моето лице, но на различна цена. Аз лично много си харесвам основата на мейбълин, нанесена с леко потупване върху порите.

# 568
  • където си пожелая...даааа...
Благодаря ви, момичета! Понеже поразпитах и приятелки, те пък ми казаха, че на Clarins и Герлен също им били хубави. Но ще пробвам първо с Мейбълинската или на Смашбокс... дано има тестери...

# 569
  • варна
Някой може ли да постне снимка на най новата база на ЕЛ.Дадоха ми отливка,но тъй като беше по инициатива на консултантката не и обърнах никакво внимание.Днес я пробвах и съм очарована,но не знам от какво....

Общи условия

Активация на акаунт