Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 766
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ако си с нормална към суха кожа, твърде вероятно е да си очарована от тази база: 🤔

Не зная дали има по- нова, тази е от миналата или по- миналата година.

# 571
  • варна
Благодаря!Ще  проверя.Отливка е бледо розова и нанесена изглежда мазна и лъскава.С нищо не показва,че ще матира и изглажда тоооолкова добре.Имах матиращата им основа,но не беше нищо впечатляващо.

# 572
  • София
Най-новата им база все пак е тази:

https://www.esteelauder.co.uk/product/1473/57402/product-catalog … ting-primer-spf45

И е точно розовееща, както я описваш.

# 573
  • Пловдив
Тази и аз ще я погледна. Отдавна не съм се застоявала на щандовете на ЕЛ.

Показаната от мен не е розовееща, а прозрачно бяла, ако има такъв израз изобщо.

# 574
Някой пробжал ли е новото олио на Фарсали?

# 575
  • варна
Най-новата им база все пак е тази:

https://www.esteelauder.co.uk/product/1473/57402/product-catalog … ting-primer-spf45

И е точно розовееща, както я описваш.
Много благодаря!Сигурно е тази,защото аз си купих ДУ и най вероятно е това да са ми предложили да пробвам.От 7ч.сутринта до сега(15ч.)кожата ми е перфектно матирана и загладена.

# 576
# 577
  • варна
Ако въпроса е към мен - незная.Ще я търся и пробвам

# 578
Много хубав състав имат базите на ЕЛ-озаряващата и матиращата. Винаги има и грижа за кожата, освен всичко друго. Но аз изобщо не съм фен на марката и каквото съм купила със сто зора съм го изхабила. Не знам защо така не ми се купува ЕЛ. Имам чувството, че съм единствената, която не е използвала DW!

# 579
  • Пловдив
Не си единствената. И аз не го харесах DW, но той си има своите почитатели. Може би заради него не обръщам внимание и на другите неща. Имам само базата и няколко червила, които не са нищо особено, да се чуди човек защо съм ги купила.

# 580
  • София
И аз така. Но упорито си купувам по нещо от ЕЛ, ха дано харесам нещо. DW ми беше непоносим.

# 581
  • Бургас
Аз много харесвам червилата на Ести и най-вече тези в синята гилза,имам си и  любим крем за лице,който си подновявам.Но ако тр. да съм искрена и продукти от по-нисък клас ми вършат същата работа.

# 582
Много хубав състав имат базите на ЕЛ-озаряващата и матиращата. Винаги има и грижа за кожата, освен всичко друго. Но аз изобщо не съм фен на марката и каквото съм купила със сто зора съм го изхабила. Не знам защо така не ми се купува ЕЛ. Имам чувството, че съм единствената, която не е използвала DW!
Показаната по горе ли е озаравящата?

# 583
Да, тази е озаряващата база.

# 584
И аз не съм фен. Нито на ДУ, нито на лекия варианта, нито на вв крема. Но не съм пробвала базите, а бих.

Общи условия

Активация на акаунт