Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 691
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета! Моля за споделяне и съвет от кой фон дьо тен с най-висока покривност сте доволни. Трябва ми много покривен, но да не създава ефект на маска, да няма лъщене и да прикрива недостатъци за цял ден. / ползвала съм  Dermacol / Нанасяте ли след това някаква пудра, за да запечатите добре тена, или при такъв покривен фон дьо тен и основа преди това, не е нужно допълнителна тежест  върху лицето? Кожата ми е светла и нормална, необходим ми е за прикриване на белег по рождение.
Благодаря Ви предварително!

# 211
  • София
Здравейте момичета! Моля за споделяне и съвет от кой фон дьо тен с най-висока покривност сте доволни. Трябва ми много покривен, но да не създава ефект на маска, да няма лъщене и да прикрива недостатъци за цял ден. / ползвала съм  Dermacol / Нанасяте ли след това някаква пудра, за да запечатите добре тена, или при такъв покривен фон дьо тен и основа преди това, не е нужно допълнителна тежест  върху лицето? Кожата ми е светла и нормална, необходим ми е за прикриване на белег по рождение.
Благодаря Ви предварително!

Пробвай новия мат фдт на Сефора. Дабъл уеар е класика, но е повече от двойно по-скъп.

# 212
Здравейте, може ли да ми препоръчате що годе покривен фон дьо тен за комбинирана/мазна кожа склонна към акне? Загледах се в един на Клиник със салицилова киселина, но не знам дали е добър вариант, ако някоя го е пробвала ще съм благодарна, ако сподели мнение. Имам доста белези които са в процес на заздравяване също така.

# 213
Здравейте, може ли да ми препоръчате що годе покривен фон дьо тен за комбинирана/мазна кожа склонна към акне? Загледах се в един на Клиник със салицилова киселина, но не знам дали е добър вариант, ако някоя го е пробвала ще съм благодарна, ако сподели мнение. Имам доста белези които са в процес на заздравяване също така.
Ползвала съм Clinique anti-blemish solutions foundation , предназначен е точно за такава кожа. Антибактериален, не запушва порите. На мен ми беше любим когато имах проблемна кожа. Позволява наслагване до едно почти пълно покритие, минимизира порите, има матов завършек.

Също така пробвай и фон дьо тена на Виши Дермабленд, но задължително си вземи тестер от аптеката. Сестра ми е много доволна от него, докато аз лъсвам час след като го нанеса.

# 214
По някаква случайност, някой тук ползвал ли е био фдт, от който да е доволен?

# 215

Здравей, аз ти препоръчвам ББ крем на Норева . Има мн хубава покривност, стои естествено наистина не го усещам върху кожата си и определено има лечебен ефект върху акнето. Струва около 20 лв. Недостатък е че има само два цвята, но ако си с жълт подтон на кожата ще ти пасне. Няма го това лъсване или омазняване или усещане за тежест както при фон дьо тена . Дълги години преди това ползвах на Сефора озаряващия фон дьо тен, но от ББ крема сега съм по-доволна.

# 216
  • Пловдив
Момичета, дайте ми мнение за фон дьо тените на Радиант?  Например за този Natural fix?  Наскоро влезнах в специализиран магазин на марката и момичето, което работи там се опита да ме омае, че това е най-доброто в този клас на пазара. Никога не съм употребявала фдт на тази марка, затова кажете струват ли си?
Или препоръчайте нещо.
В момента ползвам на Лореал True Match. Не че не го харесвам, но искам нещо по-добро.

# 217
Някакви отзиви за Loreal Infallible? С какъв завършек е? Прекалено ли е матиращ?

# 218
Здравейте момичета   Hug
Препоръчайте ми фон дьо тен за нормална кожа, с добра покривност, бюджетен. Ползвам Estee Lauder double wear, но сега зимата кожата ми е суха и този не ми е ок.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 08:54 от beni94

# 219
И моята кожа е суха през зимата. На мен ФДТ на MaxFactor ми пасват много добре - ползвала съм поне 3-4 различни вида. Защо не пробваш Healthy Skin или направо новия Radiant Lift (последният даже е в прИмоция).

# 220
Здравейте момичета   Hug
Препоръчайте ми фон дьо тен за нормална кожа, с добра покривност, бюджетен. Ползвам Estee Lauder double wear, но сега зимата кожата ми е суха и този не ми е ок.
Revlon colorstay за нормална/суха кожа.

# 221
  • Варна
И моята кожа е суха през зимата. На мен ФДТ на MaxFactor ми пасват много добре - ползвала съм поне 3-4 различни вида. Защо не пробваш Healthy Skin или направо новия Radiant Lift (последният даже е в прИмоция).
пробвала ли си Radiant Lift?
Как стои ? Матов- сочен?с кой от другите на Max Faktor   можеш да го сравниш?

# 222
На мен ми стои по-сочен, но без да лъщи. Мога да го сравня като финиш с един на МФ, чието име не помня, но в опаковката беше с плътна консистенция и в допир с кожата се втечняваше и беше в "чиния". Вървеше в комплект с гъбка, която беше в отделен отсек. Уф, как му беше името... сигурно още се мотае опаковката някъде из родната къща. Та като завършек двата са доста подобни. Иначе в сравнение със Skin Luminizer-a, който май също спряха е една идея по-кадифен, не озарява толкова очебръкно.

# 223
  • Варна
Благодаря! Ще го пробвам.
Иначе харесвам Skin Luminizer., не знаех че са го спрели.Скоро го търсих по щендер, но нямаше. Затова ще е било.Този с гъбата се сетих кой е. Май беше мирикъл тъч

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 22:20 от don domat

# 224
Кaк ме е яд, че не успях дa пробвaм скин луминaйзърa, имaм усещaнето, че щеше дa ми допaдне, aмa все го подминaвaх, a кaто реших дa си го купя - гредa, нямa го.

Общи условия

Активация на акаунт