Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 699
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм в търсене на бюджетна база за грим, коята да е до 20 лева, да е подходяща за мазна кожа и най-вече да е без цвят. 
Търся подобен ефект на Mineral infused face primer-a на e.l.f. от който съм страшно доволна, но в момента няма как да купя. Hands V

# 226
Благодаря за предложенията Simple Smile

# 227
Ползвали ли сте крем за лице с перлен прах,с бляскави частици,които остават и на лицето и го озаряват?

# 228
Здравейте, бих искала да си купя CC крема на Chanel. Но заради цената, взех да гледам в чужди сайтове и в ebay. Знаете ли дали има реплики на този крем, защото видях доста по-евтини в ebay.co.uk и се чудя дали може да се окажат фалшиви. А аз само съм го пробвала на щанд на шанел , не съм имала и не знам как да разпозная после ако е фалшив.  Някой купувал ли е от ebay ? Защото има марки , на които се продават реплики от години даже в OLX и то много успешни реплики, особено на MAC, затова когато купувах MAC - само от техните магазини съм взимала.
Също така , ако някой може да предложи линк или сайт с по-изгодна цена за CC Cream Chanel, ще съм благодарна.

# 229
  • София
Не само може, но е и почти сигурно, че ще е фалшив. Disappointed

# 230
Здравейте, бих искала да си купя CC крема на Chanel. Но заради цената, взех да гледам в чужди сайтове и в ebay. Знаете ли дали има реплики на този крем, защото видях доста по-евтини в ebay.co.uk и се чудя дали може да се окажат фалшиви. А аз само съм го пробвала на щанд на шанел , не съм имала и не знам как да разпозная после ако е фалшив.  Някой купувал ли е от ebay ? Защото има марки , на които се продават реплики от години даже в OLX и то много успешни реплики, особено на MAC, затова когато купувах MAC - само от техните магазини съм взимала.
Също така , ако някой може да предложи линк или сайт с по-изгодна цена за CC Cream Chanel, ще съм благодарна.
Ако СС кремът на Шанел ти идва скъп, защо не пробваш някой друг по-евтин СС крем? Наистина е много добър продукт СС кремът, но в никакъв случай не е незаменим. Последната му версия е по-флуидна, малко постна, но пак е добър, да. Но чак пък да не мога да живея без него... Аз скоро ще пиша за един СС крем, на който попаднах случайно, но никак не е лош за цената си от 20-25 лева. За Lumene става въпрос. Купила съм го, за да го сравня със СС крема на Шанел, но ще имам за него ревю, защото е доста достоен продукт.
Изобщо, започвам да търся по-евтини тонални продукти, които да сравнявам със скъпи версии. Но е много трудно, защото гледам и съставът да е горе-долу еднакъв. Е, как да намеря нещо, което да сравня с фон дьо тена или тонирания крем на Ла мер, като те са фрашкани с треви, цветя, храсти, водорасли, антиоксиданти и много други! Есте Лаудер като състав напомнят за Ла мер, но и това не е бюджетен вариант. Много, много трудно.

# 231
  • София
И аз препоръчвам CC крема на Lumene като бюджетен вариант. При мен стои много добре през целия ден, има средна покривност, не се свлича и е леко озаряващ. Моята кожа е нормална към суха, но кремчето ще пасне и на смесени кожи, струва ми се. Сравним е с BB крема на Estee Lauder (който аз обичам много).

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 15:24 от DonaFlor

# 232
И аз препоръчвам CC крема на Lumene като бюджетен вариант. При мен стои много добре през целия ден, има средна покривност, не се свлича и е леко озаряващ. Моята кожа е нормална към суха, но кремчето ще пасне и на смесени кожи, струва ми се. Сравним е с BB крема на Estee Lauder (който аз обичм много).
абсолютно!

# 233
  • на последния етаж
Този ли?

# 234
  • София
Да. Това са новите опаковки. Аз имам още запаси от старите. Струва ми се даже, че в новите опаковки предлагат повече нюанси.
Чуден е за тези пари.

# 235
Благодаря , ще разгледам Lumene какви цветове предлагат и дали в магазините има тестери отворени поне там да се пробва цвят. Само да питам в ДМ или Лили или Дъглас да търся лумене? Не съм се заглеждала точно за тях.

Скрит текст:
Извинявам се , не искам да прозвучи надменно относно цената на CC Chanel, не ме притеснява да си купя един продукт за 100 лв, а това , че не купувам само един. После като прочета за нещо друго пак ще искам да си го купя, затова последните неща все гледам от английски сайтове или френски, дори немският дъглас почти всяка седмица има 20 -25 % намаление.  Особено преди две седмици на Черния петък по чуждите сайтове имаше много хубави намаления. Съжалявам ,че е така, но главно тук по магазините тествам, а пък от сайтове купувам. Бях питала за мнения и в крайна сметка преди няколко дни си купих на Shiseido Waso Color Smart, тук е 90 лв, аз го взех от английски сайт за 57 лв.

# 236
Здравейте, дами. Може ли да ми препоръчате хубава пудра, която да се ползва вместо ФДТ. С комбинирана км мазна кожа съм. Нямам съществени кожни недостатъци иначе, освен характерните пори. Матиращите фдт не ми действат добре, да не кажа, че и с обратен ефект. Добре ми се отразява ЕЛ Double wear, но искам да пробвам само с пудра върху крем.

# 237
Идвам силно да похваля по един нискобюджетен ББ и СС крем: Rimmel  и Буржоа . С мазна и чувствителна кожа съм, много съм доволна и от двата продукта. Специално този на Римел вече купувам пета или шеста опаковка, винаги следя да го имам наличен. С Буржоа- то стрелях малко на сляпо, но мисля, че и него ще повторя.

# 238
  • Пловдив
Някой да е взел новата база на Ести за да сподели впечатления? 🙂

# 239
  • София
papeshonka, има ги в Лили, Ремедиум а мисля че и в ДМ. Има тестери.

Общи условия

Активация на акаунт