Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 750
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Съставът му е доста приятен като за фдт. И аз ще го пробвам утре, за да реша дали ще е той или Dior forever glow. Дано Герлен не са парфюмирали този новият, както направиха с Aqua Nude, защото и тази година ще ги пропусна.

# 616
  • Бургас/Пз
Отсипаха ми от новият фдт на Герлен,довечера ще го пробвам на цяло лице,лек ми се струва обаче/аз нямам толкова за прикриване,за лятото ще е супер як/,ухае много хубаво напомня ми ухание от детството ми,търпи наслагване.113 лева е,четката е много хубавка и мекичка,фдт-а е и с грижа за кожата и това си проличавало след 4 седмици ми казаха.
Кристалче, в моловете или в Парадокс го тества??

# 617
  • Бургас
О35C,тъмен идва малко,в Дъглас ми отсипаха.Не,не ухае силно поне за мен,споко Барби.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
  • Варна
А, като ще е летен, отивам сега за Форевър. Пък Герлен ще взема през април.

# 619
Най-добре, Прекрасна! Heart Eyes Hug bouquet
Маришка, пробвай и Герлена като или преди да купиш, все пак.
Не мирише много Герлена. Аз обичам ароматизирани продукти.

# 620
  • Варна
Flowers TulipFlowers Tulip
Най-добре, Прекрасна! Heart Eyes Hug bouquet
Маришка, пробвай и Герлена като или преди да купиш, все пак.
Не мирише много Герлена. Аз обичам ароматизирани продукти.
Ооо, да, непременно Heart Flowers Cherry Blossom! Макар, че досега фдт-ните на Герлен винаги са ми пасвали. Два-три съм ползвала, все насляпо купени.

# 621
  • Бургас/Пз
Благодаря, Кристал, ще ги посетя и аз почивните дни.
Аз започнах втора опаковка Аква Нюд, който ми е цвят 3N и да си призная точно в момента ми е една идея тъмен, но пък за лятото перфектен. Така, че с удоволствие ще пробвам новия. Имат ли много налични цветове?? Гледах в сайта на Герлен, че има голямо разнообразие  Flutter

# 622
Не, мисля че видях 10-тина.

# 623
  • София
Много ми харесва опаковката на новия Герлен. Wink Ще чакам да споделите впечатления като го разносите.

# 624
Около 6.03 се очаква 30% на ДУ Есте Лаудер , поне така ми казаха като понечих да си търся моя номер сега .
Дано наистина си спазят обещанието .

# 625
  • София
Около 6.03 се очаква 30% на ДУ Есте Лаудер , поне така ми казаха като понечих да си търся моя номер сега .
Дано наистина си спазят обещанието .
Oooo, a дано! Че съм на финала на второто ми шише! ooooh!
Този път съм решила да му купя и помпичка. От къде ми е по изгодно да си купя помпичка? ЕЛ или МАс? Thinking

# 626
  • София
О35C,тъмен идва малко,в Дъглас ми отсипаха.Не,не ухае силно поне за мен,споко Барби.Stuck Out Tongue Winking Eye

Изобщо не е ароматизиран фон дьо тена. Аромата идва от съставките и изчезва почти веднага. Изглежда се придържат към обещанието за полезност и естествени съставки Blush

от две носения, мога да кажа, че покрива напълно нуждите ми - на 42 год, търся естествено, незабележимо покритие, с финиш на добре хидратирана кожа, без да изсушава участъци и да подчертава пори и фини линии.
За сравнение - аква нюд на Герлен е по-воден, като консистенция, но по-"сух" като финиш.

# 627
Е, как да не съдържа парфюм? Съдържа и още как!

# 628
  • София
Е, как да не съдържа парфюм? Съдържа и още как!

Права си, съдържа парфюм, сега погледнах състава. Съжалявам ако съм подвела някого. Сутринта като го нанасях ми замириса леко на масла и пластилин Simple Smile, нищо общо със силната парфюмна миризма на аква нюд, например. За това и реших, че няма допълнително парфюм.

# 629
Никого не си подвела, всеки може да си потърси състава в сайта на Герлен.
Но е вярно, че онази натрапчива миризма тук липсва, което е много хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт