Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 77 421
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Всички фон дьо тени, тониращи, ББ, СС, ККики и т.н. кремове оставят петна по дрехи, телефон, шалове, яки.

# 661
  • някъде под слънцето...
Зависи как се ползват
За толкова години нямам изцапани дрехи, шалове и яки.
За екрана на телефона съм съгласна.

# 662
Зависи как се ползват
За толкова години нямам изцапани дрехи, шалове и яки.
За екрана на телефона съм съгласна.
Е, и аз нямам, ама цапат ли по принцип?

# 663
  • някъде под слънцето...
Ако капна ФДТ върху дреха или си избърша лицето с ръкава на ризита , вероятно ще стане леке.
В ежедневието си нося предимно ризи, а шалове всякакви  поне 8 месеца в годината.
Никога не съм имала проблем.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 21:07 от sl

# 664
Каква е разликата между 2n1 / 2n2 DW , наложен върху жълт подтон .

Попринцип съм с първия  , но бих искала да видя и как стои 2n2 .

Сега имат промоция при закупуването на фдт , дават несесер с мини продукти .

# 665
Здравейте, момичета! Следя темата от известно време и благодарение на препоръки от тук си спестих доста нерви в търсене на подходящ продукт - значително свивате кръга в който да търся. Сега имам две питания към вас и благодаря предварително на отзовалите се. Ползвам DW 2N1, но бих искала да взема на Диор най-новия или стария Forever. Вие какво мислите за тях и като цвят кое ще е най-подходящо? Няма как да тествам и трябва направо да поръчам. Втория въпрос е от приятелка ФДТ за суха кожа с добър състав и слънцезащита поне 25? 💐

# 666
       Мнение за тези нещица? Чудя се много на гъбките,искам нещо, което максимално да се доближава до оригиналния бюти блендер, защото не ми се дават 35 лв за него

# 667
Коментирахме го наскоро Simple Smile

Eдит:
Извинявай, в друга тема е било, заповядай линк.
Благодаря,  купих го утре ще тествам за цвят,  трайност и покритие !

# 668
Guerlain новият ФДТ с четка ли идва ли се купува отделно?

# 669
  • София
Четката се купува отделно.

# 670
Guerlain новият ФДТ с четка ли идва ли се купува отделно?
Отделно. Аз лично нямам никакъв интерес към четкста. Нанася се превъзходно с четка РТ например.

# 671
Фдт на кройтенхорф е под формата на мус, слаба към средна покривност- колкото и да слагам не се постига пълна. Цвета се адаптира перфектно,  за 8 часов работен ден има нужда от подновяване 1 път на места, които се трият лесно- нос,брадичка... Матиран,но не пудрен финиш. Накратко полу доволна, липсва ми покривност.. Това за пътеводител на някой ,който обмисля покупката му.

# 672
  • Sofia
Взех си и аз проба от новия ФДТ на Guerlain. За пръв път така да ми хареса ФДТ на марката. Никакви бръчки не подчертава, издържлив, има достатъчно светъл и нерозов цвят, просто чудесен  Peace Сега кротко ще изчакам някое намаление и ще си го купя.

# 673
Взех си и аз проба от новия ФДТ на Guerlain. За пръв път така да ми хареса ФДТ на марката. Никакви бръчки не подчертава, издържлив, има достатъчно светъл и нерозов цвят, просто чудесен  Peace Сега кротко ще изчакам някое намаление и ще си го купя.
А как е като покривност?

# 674
За мен новият Герлен е много приятна изненада и скоро ще пиша за него, просто не мога да му устоя. Като покривност е много добър, но най-интересно е, че минимално количество ми покри цялото лице. Интересно озаряване има.

Общи условия

Активация на акаунт