Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 77 415
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да подшушна, че с Илюминиращата база на ЕЛ се комбинират чудно Heart Eyes

# 676
Аз се страхувам да не заблестя повече, отколкото мога да понеса и нанасям директно върху слънцезащитен. От ден на ден повече го харесвам, даже се чувствам виновна, че зарязах Диор Форевър, който много харесах!

# 677
  • Велико Търново
Има ли някакъв фактор новия ФДТ на Герлен..не обърнах внимание ?

# 678
Има ли някакъв фактор новия ФДТ на Герлен..не обърнах внимание ?
Да, 20-ти!

# 679
И аз си взех проба на Герленския фон дьо тен. Консултантката ми каза, че той е за нормална и суха кожа, тъй като моята е по скоро нормална към конбинирана ме посъветва да комбинирам фон дьо тена с Guerlain bluring base, на която получих отливка. Никога не съм ползвала база, притеснявам се от запушване на порите и се чудя въобще дали да я пробвам. Консултантката ми предложи 1N, но аз настоях за 2N , сега се зачудих дали няма да ми е леко тъмен.

# 680
Аз си взех 1n и добре, че не взех по-тъмния. Относно базата на Герлен-тя е нищо особено. Всяка база за покриване на пори на силиконова основа ще ти свърши същата работа. Не харесвам базите на Герлен. Или може би трябва да кажа, че всяка база за 10 лева е конкурентна на базите на Герлен. Е, не може пък всичко да им е хубаво.

# 681
  • София
Момичета, 20Beige CC CREAM CHANEL е моят цвят, следващият ми идва леко тъмен. Бихте ли ми препоръчали номер на новия герленски фон дьо тен?
Някой пробвал ли е Laura Mercier Foundation Primer Protect Broad Spectrum SPF 30?  Харесва ми че има висок фактор на защита.

# 682
Не ти препоръчвам, защото задължително трябва да пробваш, но аз на  Шанел съм 20, а новият на Герлен ми е 1n. Можеш да пробваш в магазин да нанесеш малко, но не на лицето, а по врата. Аз поне винаги така пробвам.

# 683
На мен Герлен също ми хареса. При последното пазаруване в Дъглас ми подариха проба и днес го сложих. Разнася се съвсем добре и с ръце. Покритието му не ми се стори чак толкова леко, но аз и не харесвам много плътно. Нямам нужда от нов фон дьо тен в момента, но май ще си взема Simple Smile Колебая се между 02N и 03N. Кожата ми е светла и 03 ми се стори тъмен, когато отворих пробата, но всъщност се сля с лицето ми доста добре и не контрастира с шията.

# 684
  • София
И аз пробвах новия Герлен, но най-светлия ми жълтее. Сравнявах с Dior Forever Skin Glow, 0N ми е перфектен, та изборът е ясен.
Много ги исках Герлените, обаче от Lingery de peau още не ми върви с цветовете при тях. Два пъти купувах и двата пъти все не ми пасваха цветово. Сега пак така.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 16:46 от Girl of Now (DonaFlor)

# 685
Ох, изборът на точния цвят винаги ме мъчи много. Винаги съм си мислела, че кожата ми е със студен подтон, поне според мен - синеещи вени, чак лилава ставам, когато ми е студено Simple Smile, розовеещи бузи, сини очи, светло кестенява коса... Светла съм и горя много на слънце, .... но пък след това потъмнявам. Само дето фон дьо тен в студен подтон не ми пасва никога. Твърде много розовеят върху мен и само подчертават зачервяването на бузите. Последният път, когато отидох да си избирам нещо по-студено, след половин час мацотене консултантките се разколебаха и заключиха, че май всъщност съм с топъл подтон. В крайна сметка си тръгнах с пясъка - 108 от Extra Firming серията на Clarins: https://www.clarins.com.au/extra-firming-foundation-spf-15/C050101008.html Rolling Eyes
Та, в общи линии винаги съм в търсене на идеалния цвят и винаги ми се струва, че може и малко по-добре.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 12:54 от Light Beam

# 686
  • варна
И моята кожа е такава.108 наистина и перфектен за мен.Така и не намерих този цвят при друг фдт.]И моята кожа е такава.108 наистина и перфектен за мен.Така и не намерих този цвят при друг фдт.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 17:14 от bubanka

# 687
Бихте ли ми препоръчали четка за течен фон дьо тен.Ако може и снимка.Благодаря.

# 688
  • София
Аз съм много доволна от четката на Никс.

Както и ето тази на Сефора. Multi-tasker No45

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 15:48 от missysunshine

# 689
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт