агенция за управление на имоти (Управление БГ)

• 16 418
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Много интересни истории.... Аз се рових за мнения от страната на наемодателите, защото имам апартамент в София, който искам да отдам чрез тях.
Това, което ми направи впечатление, е колко прекрасни наематели сте всички. Интересно защо при мен идват все някакви изпаднали, които ми правят жилището на сапьорски полигон за 2 месеца.

# 46
  • София
И аз да се подредя в списъка с прецаканите от тази странна фирма

Не знам как може млади момичета и момчета да се съгласяват да работят там. Как спят тези хора вечер, не знам

# 47
Хора, не се занимавайте с тази фирма само ще се оправите.За да си наема апартамент чрез тях платих три депозита.Казаха че двата, че се вьрнат след като напусна апартамента и ако нещо се повреди по апартамента ще извикат майстори.Не ми се обяснява на дълго и широко.Повреди се вентилатора в банята, който беше за смяна когото наех апартамента, аз си извиках майстор,той го смени и си платих всички разходи.Това е по добрият вариант защото ако те извикат фирма трябва да се плати за това че са дошли,да установят какъв е проблема и да се платят всички разходи на тях.Сега ми предстой да напусна апартамента, не мисля че ще ми вьрнат двата депозита който обещаха да се вьрнат след като напусна апартамента.След последният разговор с тях ще се вземат за пребоядисване на апартамента и почистване.Аз нямам възможност да викам майстор и да му платя.Следователно тези два депозита ще останат за тях.Ако не искате да имате подобни проблеми не си наемайте апартамент чрез тях, много се напатих от тази агенция.

# 48
И аз да се включа през 2025-та година.
Интересува ме дали има спечелени дела срещу тях и дали още съществува тази група.
Благодаря ви.

# 49
И аз да се включа през 2025-та година.
Интересува ме дали има спечелени дела срещу тях и дали още съществува тази група.
Благодаря ви.

Здравейте, включвам се със същите оплаквания от Управление БГ. Има ли я още тази група и има ли спечелили делото. Вдигнахме скандал с брат ми в агенцията за повишаване на наема и некоректно отношение. И след седмица има допълнителен депозит от 200лв, административна такса от 700лв и повишен наем с 100лв отгоре. Искам да се съберем хора и по някакъв начин те да си получат заслуженото, за да няма повече измамени хора като мен и много други. Как бихте ме посъветвали да действам? Ще съм благодарен ако може по скорошна обратна връзка. Иска ми се да не им плащам нищо и да се изнеса без да ги виждам повече, но се опасявам че ще ми създадат и по голям проблем. Искрено ще оценя вашите съвети. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт