Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Внимание!!! Черен списък на майсторите на покриви в България!!!

 • 1 633
 • 7
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Здравейте на всички, които търсят майстори на покриви!!!!

С цел да предпазя бъдещите клиенти на майстор на покриви Евгени Василев Цветков бих желала да споделя своя опит, а именно:

!Некоректен! Това е единственото определение за този човек Евгени Цветков, "майстор на покриви" излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които не знаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. Днес 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона. Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са негови сайтове, които намерих https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/.

# 1
 • Мнения: 4 143
Заглавието на темата Ви е доста подвеждащо. Всъщност списък няма, а оплакване към определено лице/фирма. Шестте удивителни са излишни.

# 2
 • Мнения: 472
Като се допълни и с други некоректни, ще стане списък. Аз не виждам нищо подвеждащо в заглавието. Хубаво е, че се споделя и горчивия опит за да намалее броя на "изгорелите".

# 3
 • Мнения: 129
Много е хубаво, че си споделил оси*ането на въпросния майстор. Все пак щеше да е по-яко ако беше сложил и въпросните снимки, защото едно е просто да те отсвири (просто измамник) и друго е да видим колко са му криви ръцете (некадърник).

В момента и аз живо се интересувам от ремонт на покрив и забелязвам, че навсякъде из информационното пространство сноват едни бригади и хората се назовават само по малко име. Сега реших да търся през регистъра на Камарата на строителите фирмите вписани в категория покривни работи. Не знам доколко това е някаква гаранция за качество...

# 4
 • Мнения: 158
Да подновя темата и да "похваля" фирма за хидроизолация на покриви АДИНИКС1” ЕООД    ЕИК BG204363809
в София, управител Христо Методиев Стоянов.
След оферта, подготовка на договор (от моя страна) и мрънкане как той с взискателни клиенти не искал да работи, въпреки че на теория изглеждаше, че знае какво прави, в деня на извършването на хидроизолацията цъфна *едно* Гошко, уж експертен алпинист, с грешни хидроизолационни материали.
Гошко нямаше пари да иде да подмени материалите (от мен искаха, но не би...), и г-н Управителят Христо вместо да си оправи бакиите, просто заряза всичко и прати Гошко да си ходи.
Гошко ми поиска 20лв. щот се е разкарвал...
Нагли некадърници и измамници.

# 5
 • Мнения: 1
Избягвайте фирма "Етажна собственост" покривни ремонти http://sobstvenost.bg/ (Иван Йончев, Александър Тучев).

Здравейте,


Пускам този пост, за да предпазя други хора от некоректен строител. Нищо повече. Поствам тук, защото знам, че форумът се следи от много хора.

Казусът накратко: живея на последния етаж в обикновен панелен блок. Заради появил се теч, трябваше да се ремонтира покривът.

Наложи се да финансирам ремонта сам, затова реших да подменя изолацията на половината покривна площ. Така попаднах на фирма "Етажна собственост" http://sobstvenost.bg/. Изглеждаха компетентни и гъвкави -- предложиха няколко варианта като материали и технология с включена 10 г. гаранция на разумни цени. Не на последно място даваха опция за разсрочено плащане.

Спрях се на тях, като избрах ремонт с два слоя на канадската фирма "Ико". Държах работата да се свърши качествено, като дори настоях да включат в офертата основен слой воалит от по-висок клас.

Подписахме договор с единия от съдружниците - Иван Йончев. Уговорката беше да направя 50% авансово плащане, около 10% след приключване на ремонта, а остатъка на още две вноски до началото на декември. Спазвах точно схемата на плащане (споменавам го, защото има отношение към следващите събития).

Ремонтът приключи за около 5 дни в края на октомври. При първия снеговалеж покривът отново протече и то не на едно, а на две места (във входното антре и в кухнята).

Свързах се с Иван Йончев, с когото бях работил, но той беше под двуседмична карантина заради ковид. Затова се обърнах към неговия съдружник Александър Тучев.

Още в първия телефонен разговор Тучев се държа меко казано странно -- нито дума извинение за създаденото неудобство, беше припрян, не изслушваше какъв точно е проблемът, а правеше някакви непроверени предположения за причината - спукана воронка, неизолирана асансьрна шахта. Нищо от това не беше вярно. Подмяташе, че ремонтът не е платен (въпреки уговорката за рзсрочено плащане). С големи мъки се съгласи да дойде на оглед след седмица, защото бил в провинцията. Междувременно му пращах снимки и клипове от жилището ми и от подпокривното пространство, за да придобие по-ясна представа за ситуацията. Вместо да ме потърси той, трябваше аз да му звъня отново, за да уточним ден и час за оглед.

Огледът не протече много по-добре от първия разговор - пак припряни и необмислени отговори, обвинения, че не съм платил. Даже ми заяви, че ако ако предпочитам, можел да остави нещата така, както са. Накрая подметна, че щели да ремонтират след още две седмици (което се падаше навръх Коледа), и то ако времето позволявало. После човекът ми обърна гръб и си замина.

Звъннах му по телефона, за да получа някакви уточнения, но той ми се тросна, че не можел да говори, защото шофира. Преди да ми затвори, обясни, че му било под достойнството да квалифицира исканията ми, а и нещата били прости - аз му плащам, той ми оправя теча. Затова да съм се държал мъжки.

Написах му имеил с настояване да изясни причината за теча и да се ангажира със срок за отстраняването му. Заявих, че ако не го направи, ще намеря друг изпълнител, който да реши проблема. Тучев веднага върна кратък, но категоричен отговор: "Успех!!!". Оттогава не съм разговарял с него.

При последващи огледи на покрива се разбра, че изолацията не е положена правилно - шевовете между отделните платна не са "заварени" / "запечатани" и оттам прониква вода. Така е не на едно-две места, а почти навсякъде. С други думи, течовете занапред ще се множат.

Ето две снимки:
P.S. Преди малко протече в общия коридор на етажа, където досега течове не е имало.

# 6
 • Мнения: 158
Ужас!!
Браво, че сподели! Какво ще правите??
Аз продължавам в търсенето, минах през поне 60-70 фирми и баш-майстори в Пловдив и София, и околията...да се хванеш за главата. Да не говоря, че 90% като видят, че разбираш за какво говориш, просто спират да вдигат тлф. Много зле!!
Къде сте кадърните хидроизолационни професионалисти????

# 7
 • Мнения: 158
Продължавам сагата.
Представям ви фирмата "Ей.Джи.Ейч" ЕООД гр.Пловдив,
agh-ltd(.)com с ЕИК160064738 и управител инж.Александър Хаджиев. След като направи оглед, оферта и уговорка по офертата, няколко обещания, че работниците са лично негови, две версии договори се преглеждаха, т.н., в деня преди подписване на договора се обажда да каже, че неговият работник не давал гаранция за работата си и отказва поръчката.

Та така, нито са негови работници значи, нито знаят какво правят, нито прехваленият (от самия себе си) инжинер/управител знае какво предлага на клиентите си.  Аман от некадърници и лъжци.Общи условия

Активация на акаунт