Проблемен цикъл след Инвитро

• 273
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте ! Имало ли е случай при някой да липсва цикъл след силна стимулация от инвитро? 🤔 Моят цикъл се изгуби след 3 ти опит  стимулаця и не разбирам защо ..

# 1
Ако сте била по дълъг протокол е нормално. Може да се забави месеци. Рака или иначе се свържете с лекаря си. Друго никой не може да ви каже.

# 2
Ако сте била по дълъг протокол е нормално. Може да се забави месеци. Рака или иначе се свържете с лекаря си. Друго никой не може да ви каже.

Последната ми стимулация беше колкото предното ми инвитро силна а беше първата доза още.. незнам какво е дълъг протокол но след 3тия опит за инвитро се изгуби цикъла и лигавицата е тънка ..лекарите дават за предизвикване но за мен не е опция..

# 3
Защо да не е опция предизвикването?
Освен него другия ти вариант е просто да си чакаш в някакъв момент да се появи.
След стимулиране често хормоналния баланс се нарушава и се появяват отклонения. Ама нали все пак се борите за дете?.

# 4
Защо да не е опция предизвикването?
Освен него другия ти вариант е просто да си чакаш в някакъв момент да се появи.
След стимулиране често хормоналния баланс се нарушава и се появяват отклонения. Ама нали все пак се борите за дете?.

Защото проблема е от януари.. мина време а още не са наред нещата. Трябва да се разбере проблема а не само да се предизвиква

# 5
Хормонални проблеми не се оправят за месец два. Вземете си витамини и добавки, четете за хормонален дисбаланс и как да си подобрите общото състояние. Ако бързите за трансфер или нещо - предизвикване. Ако не - търпение, добавки, детокс, почивна и търпение. На тялото му трябва време.

# 6
То хубаво добавки, ама на сляпо не става. Трябва да се видят нивата на хормоните и според тях да се пие каквото и да е. Та пак си трябва лекар, за да назначи правилните добавки. Хомеопат например.
    ЯР как е? Да не влизаш в пременопауза.?

# 7
Само ще кажа че, ако разчитах на само лекарите сигурно щях да съм в гроба. Иначе не е лошо, ако срещнеш някой, който да върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт