Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 402
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ани,благодаря за новите снимки и озета! Hug

Ето  превода на руски ез.

Цитат
Краткое описание 64 серии:

Что за плохой сюрприз ждёт Боранов?

Предложение, сделанное Фаруком Адему очень сильно удивило всех, включая Адема и стало причиной большого негодования Фикрета.
Эсма не будет долго задерживаться с ответом, её решение стало большим сюрпризом для семьи.
Диляра винит себя в том, что скрыла ребенка от Адема, однако Сюрейя верит, что Адем поправится. Но в глазах Санем есть что-то другое, отчего она в это не верит.Из-за накопившейся злости Фикрета и Адем сталкиваются лицом к лицу и высказывают друг другу всё, это становится предвестником нового периода, который всех заденет за живое.

# 586
Здравейте и от мен! Сериалът "Истанбулска невеста" е много интересен, гледам го с голям интерес!
Също така разбрах, че ще го излъчват по BTV- ще е със заглавие "Завинаги" и ще бъде излъчен през април 2019!

# 587
Злати мерси за руския превод на озета  Hug Както и предполагах, Фикрет отново ще създаде проблеми на семейството....Продължавам да мисля, че Есма е права за управлението на нейните акции, че ще се довери на Гарип - той никога няма да направи нещо, с което да я нарани.....

mimchyyy9  Hug За мен Невестата е най-съдържателния сериал  newsm10 Е и тук има пълнежи, докато изчакват някакъв момент, но това, което показват в сериала е много истинско. Има много съдържателни диалози, които карат зрителите да се замислят....А като добавим прекрасната актьорска игра, режисурата, не на последно място музиката - накратко сериал мечта......

Няма никакво инфо за евентуално участие на Хати в нов сериал.... Thinking

# 588
Добро утро! Hug

Ани Hug mimchyyy9  Hug wavey,благодаря за снимките и инфото! Hug

нова снимка от епизода.....

гифчета от поздравите за РД на Гювен/Осман...

При нас вали дъжд непрекъснато от вчера,отвратително ереме! Peace

Желая ви хубав ден! Hug

# 589
Добро снежно, вятърничаво и студено утро
Скрит текст:
От 1 час се чудя как да се облека, за да отида да си платя нета...уж вчера се постарах да се подготвя имайки предвид какво очаквахме от прогнодата, но все вещо остава несвършено---Направо изключих, че остават два дни до края на месеца, а се очаква тези дни да бъдат още по-драматични....Дано поне да имаме нет, да не ни изненадат с някоя авария....
Ето как изглежда обстановката при нас....

Температурата е -1 градус, а се усеща като -7 Не е нужен коментар....

Злати благодаря за кафенцето и снимките  Hug Пуснаха много малко снимки за следващия епизод и се надявам да ни пуснат още.....

От мен едно чайче за прекрасен зимен студен ден  cold

И усмивки......

# 590
Привет! Hug

Ани Hug

Хайде и при нас дойде първия сняг! Laughing cold

Не са пуснали 2-ри фрагман! Thinking

=======================

няма пост и редактирам.....

Истанбулска невеста - еп.63 Бг.субтитри

и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/GXKk/oSZVshuN2
и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/Gayt/RrEPKsQxA
и тук https://www.vbox7.com/play:30b36222e8
и в Контакта-https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239602%2Fb51262 … l_wall_-113691288

За  ЮТуб не е даден линк! Peace

Благодаря на екипа! bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 23:15 от Zlatina3

# 591
# 592
Добро зимно утро! Laughing Hug

Лу Hug,благодаря за ранното кафенце,аз сега пия реалното! Wink Hug

Ани Hug,не е наминала от вчера сутринта!Дали има нет? Thinking

Желая ви хубав ден,макар и студен! cold Hug

# 593
Добро снежно студено утро  cold

Злати  Hug Лу  Hug

Благодаря за преведения епизод - на екипа преводачи и на Злати, че го е споделила с нас  Hug Късно снощи го видях lcl bexid и не се стърпях, започнах началото....Прекрасна игра на Есма и Гарип.....Толкова истински пресъздадоха картинката - спомените от миналото; погледите на двамата, нежната прегръдка всичко е толкова истинско, сякаш го преживяват в момента  smile3521
Синовете и по-точно Фикрет и малко Фурук като, че са повърхностни относно преживяванията на майка им...За Фикрет е нормално, той по принцип си е такъв, но очаквах, че Фарук ще погледне нещата от другата страна....но не.....Но този път и при тях се получи нормално, но беше пресилено както при гостуването в дома на Гарип.....

Лек и спокоен ден момичета  Hug

Злати Честит ви първи сняг

# 594

Мурат Боз и Аслъ Енвер миналата вечер са попаднали в обективите на журналисти. На въпроса дали отново са заедно, те отговорили:
 "Да, сдобрихме се, заедно сме и сме щастливи. Повече няма да говорим за личния си живот."

# 595

Borans' brothers are back in town  hahaha Акиф  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 596
Ани_ мерси за втория фрагман...., ама нищо не разбрах.....Трябва някой да ми обясни.....
От рускините разбрах, че на края се появявала асистентката на Фарук....Коя ли ще е.... Thinking Но явно Сюрея и Сенем я познават..... Thinking

# 597
Ани_ мерси за втория фрагман...., ама нищо не разбрах.....Трябва някой да ми обясни.....
От рускините разбрах, че на края се появявала асистентката на Фарук....Коя ли ще е.... Thinking Но явно Сюрея и Сенем я познават..... Thinking
И аз нещо такова си помислих за асистентката .. сега пак нова драма около Фарук ли ще има ? Та той човекът си обича Сюрея, едва ли ще погледне друга. И аз почти нищо не схванах, така че чакам превода.  newsm78

# 598
Ани Hug

Ани_ Hug,благодаря за фрагмана!

Фарук ще има нова секретарка...

Цитат
❗NEWS❗

К актёрскому составу сериала присоединилась актриса Ейлюль Су Сапан. Она исполнит роль секретарши Фарука, Озгюр.

# 599
Ани_  Hug Злати  Hug благодаря за разясненията  Hug
Тази секретарка изобщо не ми хвана окото....Възможно ли е да е "Мой човек" на Окан.....с поръчка да се заиграе с Фикрет.... Thinking Или пък да е човек на Адем  Thinking- вече ще станат банални, ако отново Адем действа с някоя жена, за да създаде проблеми на Фарук и Сюрея - това вече сме го гледали.....

Общи условия

Активация на акаунт