Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Прекрасни новини сте споделили през почивните дни....
Аз се борих с....
Скрит текст:

и в неделя бях много изморена като се прибрах...
Не съм гледала серията с руски превод....
Не видях да сте го слагали....
Истанбулска невеста 62 еп. - БГ субтитри

# 571
Гости още в събота Злати беше сложила два линка  на 63 епизод с руски превод....
Можеш да го гледаш...
https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-78538620_456240076%2Fabe … _-78538620_139300
Гледах само няколко момента с руския превод и чакам българския....

# 572
  • Плевен / София
Гости още в събота Злати беше сложила два линка  на 63 епизод с руски превод....
Можеш да го гледаш...
https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-78538620_456240076%2Fabe … _-78538620_139300
Гледах само няколко момента с руския превод и чакам българския....

Ани, линка с руският превод го видях, но този за 62 серия на български не видях да сте публикували и затова го сложих....

# 573
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!
Имах да ви догонвам аз и токущо изгледах 62 еп. Прекрасен!
Пак ще кажа, че много обичам този сериал. На един дъх серия от близо 3 часа изгледах и не спрях да се кефя на почти всеки кадър. Много ми харесва.
Но някак бавно, методично и логично към края вървим сякаш, нали? Направо ме е страх да отворя 63-та серия, да не би нещо да се обърка и отново да се закучи. Няма да преживея ново разбъркване на картите и усложнения. Особено след Фарук и Фикрет в колата пред службата на кадастъра.
Ще тъгувам за тези изключителни артисти след края на сериала, ще ми липсват и емоциите покрай живота на героите, обаче не искам да го разводняват излишно с цел повече серии и да го развалят баш накрая.

# 574
Цитат
Днес влизала ли си в дизи форума newsm78...при мен от сутринта ми излиза, че има проблем.... Thinking
Ани Hug,да и при мен е така! Peace

Цитат
Не видях да сте го слагали....
Истанбулска невеста 62 еп. - БГ субтитри
Гости Hug,превода лично аз го пуснах още в сряда само,че тогава имаше линкове  за ВБокса,Контакта и Облака!Така,че имаше къде да се гледа! Peace В Ютуб са го качили като гледам на 24.11.(събота)!То вече е изгледан от другите линкове! Peace

Поздравления за РД на Гювен...

от Йозджан
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-43059533_456241302%2F382ad … t_-43059533_84359

от Аслъ..
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-43059533_456241303%2Fd94e4 … t_-43059533_84359

Салих
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-43059533_456241304%2Ff5571 … t_-43059533_84359

Лека нощ! smile3524

# 575
Гости не съм разбрала - сега отново прочетох поста ти.....заблудила съм се....

Светли когато гледах 62 епизод ми заприлича като подготовка за финал и си помислих, че сигурно до Нова година ще свършат. Затова когато прочетох изявлението на режисьора  Зейнеп Тан, че финала ще бъде през май се изненадах....
Но според мен приказката свърши в края на 63 епизод - поне такива мисли ме споходиха от края на епизода...ще видим когато го изгледам с български превод....Мисля си, че проблемите ще продължат.... Thinking Thinking И проблемите ще ги създава Адем....Въпреки, че с помощта на психолога Адем има проблясъци, дълбоко в душата му се е вкоренило  желанието за отмъщение, дори на Юлфет ще й бъде невъзможно да го спре....Продължава да ме притеснява Фикрет, защото и той е непредсказуем....

Злати и друг път е имало случай когато обновяват дизито и няма достъп до форума. Надявам се скоро да оправят проблема....

Днес не ни пуснаха фрагмана.... Thinking

# 576
# 577
Добро утро! Hug

Ани HugЛу Hug

Приятен ден,при нас е дъждовен! bouquet

# 578
İstanbullu Gelin 64. Bölüm Fragman

https://youtu.be/K7lU74hEs3M

# 579
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аман бе, пак драми и нещастия! Не ща такъв фрагман, нито пак да страдаме с героите. Какво сега, Фикрет ли наръгаха? Права беше Мами, че очаква още магарии от него. Еее, развали ми се кефът...

# 580
Светле Hug,може да е и Адем,нали се появи за да помогне...в суматохата всичко може да стане...А Фикрет си е кукичка отвсякъде...

Превод на репликите на фрагмана....

Цитат
Первый фрагмент к 63 серии:

— Вай, мы всё никак с вами не разойдёмся.
— За возвращение в особняк и за эту ночь мы должны были расплатиться.
— Разве так? Разве так, брат? Ради всего святого!
— У вас есть другие блестящие мысли? Прошу.
— Адем будет в деле? Тогда я передам управление своей частью Гарипу.
— Сколько зайцев ты хочешь подстрелить одним выстрелом?
— Он не знает как подойти к тебе. Где он найдет ещё такую как ты?
— Я делаю всё, что в моих силах, чтобы измениться. Ну, а ты что, брат?
— Я не хочу, чтобы Фикрет снова становился прежним, как раз в тот момент, когда этот лёд между нами начал таять.
— Хватит!
— Что значит состояние угрожающее жизни? Что с моим братом?

# 581
Привет момичета  wavey
Злати  Hug Светли  Hug Лу  Hug
Преди да изляза днес, никой не беше писал след мен......иедва сега влизам и гледам, че имаме фрагман в който както си и мислех приказката вече свърши......
Скрит текст:
Цял днес се занимавам с цветята....С една приятелка ходихме да купим пръст, след това оправяхме нейните цветя, след това моите - подготвихме ги за зимата.....окършихме ги, засадихме в транспортни саксиики хашчетата - аз направих 25 саксиики по 5 от всички цветове, защото може да не се прихванат всички.....И денят си отиде......
И на мен не ми хареса фрагмана...Сякаш когато са в конака, започват проблемите на семейство Боран....Фикрет е много невъздържан, все някой му е крив.....Есма е права, че иска Гарип да управлява нейните акции - заради синовете си веднъж загуби дома си, втори път не би го понесла.....
Ще видим какво са ни подготвили сценаристите за петък..... Thinking
Превод на репликите във фрагмана......

Цитат
- Вай бе, не можем да се разделим така а?
- Има цена за това, че се върна тук и за тази вечер.
- Така ли батко? За Бога така ли?
- Имате ли друга идея? Заповядайте.
- Щом Адем ще бъде във фирмата, ще предам владението на дяловете си на Гарип.
- Колко птици ще удариш с един камък?
- Сега не знае как да се разбере с него. Къде ще намери като теб?
- Правя всичко по силите си да се променя. Ти къде си батко?
- Точно когато разтопихме ледовете, не искам Фикрет да се върне в предишното си положение.
- Стига!
- Как така има опасност за живота? Какво се е случило с брат ми?/melekteam

# 582
Нова снимка от 64 епизод....

# 583
Изгледах фрагмана,стори ми се че наръгаха Адем.

# 584
И аз гледах два пъти фрагмана, но не видях кой е наръган... Thinking

Пуснали са снимките за 64 епизод...само 5.....

Не знам това дали е озет.... Thinking

Цитат
Boranlar’ı Bekleyen Kötü Sürpriz Ne?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…

Гугълчо преведе смислено само първото изречение и последното....

Каква лоша изненада чака Боран?

Fikretacaks конфронтация с Адам е предвестник на ерата, която ще разтърси всички.

Сенем не можела да повярва на очите си... #Crazy Предполагам, че става въпрос, когато вижда Гюнеш и Адем... от фрагмана....

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:04 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт