Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  Дали, че не можах да гледам пълноценно тази серия, но нещо не ми се понрави. Губи се темпото. А Фикрет...ми да ви кажа, по-добре да занулят този образ. Писна  ми от него. Комплексар. Хем не може, хем се ежи. Все на нож. Дори и не помислям да упрекна Ипек, ако залитне към Окан. Или към когото и да е. Драмите в семейството станаха нескончаеми. И е време сериалът да приключи с достойнство.  Но...на хората са им нужни парите. Това е.

Може би това е последния път, когато гледам онлайн. Ще мина направо на превода.

И аз благодаря за компанията.

Лека нощ!

# 616
# 617
Добро декемврийско утро  Hug

Дойде и последния месец от годината - пожелавам много усмивки и щастливи моменти на всички момичета и на семействата им  Hug

Рейтинга от снощи.....

Total

10  ISTANBULLU GELIN  STAR TV  21:02  23:58  4,33  9,14

AB

2  ISTANBULLU GELIN  STAR TV  21:02  23:58  7,64  17,15

20+ABC1

4  ISTANBULLU GELIN  STAR TV  21:02  23:58  6,44  13,24

Мисля, че има лек спад, но не съм сигурна в коя група с колко....

Криси  Hug Лу  Hug Злати  Hug Бризче  Hug

Криси в началото имаше малко  пълнеж.....но такива моменти има във всеки сериал....след това нещата потръгнаха....

Още в миналия епизод, ми се стори, че Фарук не постъпва добре....а в този епизод нещата продължиха....Фарук не  е споделил с никой от семейството за намеренията му да прави фирма с участието на Окан, да влючи и Адем.....Взел е еднолично решение......Съгласна съм, че може би обстоятелствата налагат така да стане, но все пак трябваше да сподели....Оказа се, че никой от семейството не знае - нито Есма, нито Фикрет....Все пак това е семейна фирма и не е правилно един от семейството да поставя пред свършен факт останалите с едноличното си решение......Есма се противопостави категорично и в разговора с Гарип съм съгласна с нейните аргументи....Фикрет направи първите стъпки да се промени, но Фарук го спъна.....интересен е разговора между Фарук и Фикрет в коридора.....когато Фарук нямаше какво да каже......

Злати - и аз вчера научих за партньорството на Мурат и Хатидже.....Не се зарадвах особено за евентуално участие на Хати в сериал, който ще ес излъчва по Канал Д, защото ми се струва, че в тази телевизия, ако рейтинга не е в първите 10 спират сериалите.....Ще чакаме още новини......

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 12:07 от MAMA-AN

# 618
Вчера са пуснали допълнителни снимки от 64 епизод...но не съм ги видяла....

# 619
Добро утро! Hug

Честит ни нов месец изпълнен с много празници! Party
Да бъде щастлив за всички! Hug Hug Hug

Лу HugКриси Hug

Ани Hug,благодаря за новите снимки и рейтинга! Hug

ето статистиката...по групи...
📍Total 📍
10 место - 4,33%(-0,22%)

📍АВ 📍
2 место -7,64 % (+0,7%)

📍АВС📍
2 место - 6,44% (-0,25)

Цитат
Злати - и аз вчера научих за партньорството на Мурат и Хатидже.....Не се зарадвах особено за евентуално участие на Хати в сериал, който ще ес излъчва по Канал Д, защото ми се струва, че в тази телевизия, ако рейтинга не е в първите 10 спират сериалите.....Ще чакаме още новини......
Ани,за канал Д е предложение на Хатидже за друг сериал-''Платина'',но е приела този с Мурат,който ще е по к.АТВ! PeaceТой може да има някакъв договор,тъй като сега води шоуто ''Кой иска да стане милионер'' по този канал! Peace
Ето инфото от Контакта...

Цитат
Канал АТВ готовится к запуску своего нового сериала с Муратом Йылдырым в главной роли. Телекомпания Tims&B разрабатывает новый сериал, заключив соглашение с телеканалом ATV сразу на✨✨ два сезона. ✨✨
Стало известно,что партнёршей актёра стала Хатидже Шендиль, которая также получила предложение от канала Д,где будет транслироватся новый сериал #Плотина. Хатидже Шендиль после долгих раздумий приняла решение в пользу канала АТВ.
Новый сериал от компании :Tims&B. Сценарий проекта напишет сценарист сериала #ПойразКараель,#Обещание и #ЛицомКЛицу - Этхем Озышык.

Приятна събота! Hug

# 620
Злати знам, че Мурат  ти е "първата любов"  Grinning и се надявам да носиш новини за новия сериал с участието на Хатидже  Peace

Интервю с Фърат Танъш - Адем от Невестата....

Фърат Танъш: "Бих осиновил дете"

Фърат Танъш е роден на 5 май 1975 г. в  Истанбул. В момента е на 43 години, зодия телец. Завършва Консерваторията към Истанбулския университет....

Как съчетавате личния с професионалния си живот?
Живея много подредено. Независимо дали съм на работа или не, всеки ден ставам в 06:30 ч. сутринта. Ако през деня нямам снимки, защото понякога продължават до късно, вечер си лягам възможно най-рано. Подреден съм и обичам да съм подреден. Живея сам. Нямам жена и деца. Семейството ми също е от Истанбул, но от 17-18-годишен живея отделно. Имам по-големи брат и сестра. Аз съм най-малкото дете в семейството. Не съм баща, но имам страхотни племенници.

Искате ли да станете баща?
Наистина много искам, но не и на всяка цена. Дори не е задължително да бъде от моята плът и кръв. Всички деца на планетата са наши деца. Едно е да съм баща, друго е да съм родител. Защото не всеки биологичен баща е способен да бъде родител. Смятам, че бих могъл да дам много на детето си в бъдеще като негов родител, а и актьор едновременно.

Какво Ви дават образите, на които вдъхвате живот?
Най-голямата ми цел като актьор е да ви разкажа нещо. Това е най-големият ми професионален идеал. Докато бях в трети курс в университета, работих над постановката на Шекспир "Венецианският търговец". Беше ми поверена ролята на Шилок - отрицателният герой в историята. Личност, която винаги успява да си проправи път към целта. Живеещ за деня, изкусен търговец. Влизайки в неговите дрехи и придобивайки най-антипатичното изражение на лицето, започнах да репетирам за постановката. По време на една от репетициите Йълдъз Кентер ми каза: "Ако дяволът наистина беше толкова лош и страшен, хората нямаше да се надпреварват в извършването на толкова много грехове". И тогава придобих нова визия за актьорството и за живота като цяло. Наистина в живота има лоши хора, които обаче не скандират с думите: "Аз съм лош". Тъкмо напротив, толкова сладкодумни са! Това беше своеобразен житейски урок за мен.

С кого бихте искали да си партнирате на театралната сцена или на снимачната площадка в бъдеще?
Няма никакво значение, дори не съм се и замислял. Възприемам това като суета. И намирам актьорите, стремящи се да споделят една сцена с други по-големи от тях имена, за двулични. Не искам да работя с точно определени хора, а само и единствено в динамична и заслужаваща си среда. Иначе бих искал да играя в биографична история. Само докато го споменавам, в корема ми започват да пърхат пеперуди от вълнение. Не знам кога точно ще се случи, все още чакам.

Сякаш музиката премина на преден план в живота Ви...
Аз съм човек, изгубил самоличността си. Пък и кой не е такъв... Не става на въпрос, че едното е преминало на преден план за сметка на другото. А че двете се подхранват взаимно едно друго и вървят заедно, ръка за ръка.

Каква е разликата между това да сте на сцената като актьор и като певец?
Разлика няма. Различни са единствено съставките. Като певец огласявам света, а като актьор - представям човешките отношения и житейски събития.

Написали сте текста към първата си песен - "Тоест" (Yani), на 15 години. Какви чувства вложихте в него?
Не си спомням. По това време всеки живее в свой собствен свят със свои собствени проблеми. Вероятно с напълно аматьорски чувства съм написал текста към първата си песен. Въпреки че за човек на 15 години е било доста рано да казва: "И да искам, не се получава". Иначе, благодаря много на всички, защото песента много се харесва и слуша.

Какво Ви вдъхновява, пишейки песните си?
Стихове, литература, музика, кино... Но не знам как да събера цялото това вдъхновение в едно цяло.

Ще отразите ли политическите си нагласи в песните си?
Ще отразя това, което мисля. А мислите ми са различни от политическите ми възгледи. Да намериш такъв музикант, в днешно време е също толкова трудно, колкото да търсиш камъчета в ориза. Или ако има, не можеш да разбереш дали е искрен или се преструва. Пък и сякаш обществото е потънало в меланхолия и тъга. Тъй като тъгата и любовта са най-универсални и лесно смилаеми като теми, всички пеят за тях в песните си. А имаше една песен на Джем Караджа, чието заглавие гласеше: "Бедността не е съдба" (Yoksulluk Kader Olmaz), но кой се вълнува в днешно време от такива теми? Аз разказвам за нещата, които обичам и които - не. В песните ми няма невъзможни или свършили любови.

Вече не участвате в Синдиката на актьорите. Защо?
Не съм част от Синдиката, но това в никакъв случай не означава, че не съм до хората, които имат нужда от мен. Синдикатът бе създаден с добри намерения и започна да върви по хубав път, но как ще приключи всичко, никой не знае. Само времето ще покаже. Тъй като не можа да се изгради общност и единство, вече ще е много трудно. И като цяло обществото ни е такова, че гледа на всичко не какво е, а какво изглежда.

Останах много изненадана....Мислех, че Фърат е женен и има дете....Сигурно съм виждала снимки, но сега разбирам, че не е семеен.....

# 621
  • Варна
Добър снежен първи декемврийски ден, момичета! Hug Hug Hug Hug

Снощната серия за мен отново беше на ниво. Да, рейтинга в тотала е паднал – трудничко им е на „забрадките“ да вникват в житейските проблеми, а пък да правят изводи изобщо не е по силите им, май. В другите групи, където са онези, които могат да мислят, естествено резултатът е добър.
Не зная защо, но имам чувството, че започват да извъртат нещата сценаристите и да опорочават образа на Фарук. Решенията, които до сега вземаше, винаги бяха стратегически добре обмислени – така че ако е възможно да не са в ущърб на семейството. И да, вярно е, че понякога допускаше грешки, но нали и той е човек, и той може да сгреши и грешно да прецени, но винаги „напипваше“ вярната посока. В последните серии обаче не виждам никаква стратегия. Ако мога да приема и оправдая решението му да включи Адем във фирмата с аргументите да издължи борча на семейството, да го държи пред очите си, то не мога да приема начина, по който направи тази стъпка. Защо беше необходимо точно на приема на семейството да го покани и да обяви или по точно да постави пред свършен факт семейството си. Можеше да сподели с тях намерението си, можеше да му предложи в друго време и на друго място. И колкото и да се опитвам да го оправдая, че може би го направи, защото знае, че Есма и Фикрет ще са против, пак някак си не ми се вързват нещата. И е така, защото знаем, че Фарук може да бъде убедителен и да постигне това, което иска.
                    Другото еднолично решение, което също не мога да оправдая е привличането на Окан за съдружник. Е, не мога да му разбера „стратегията“!!! Добре, Окан му помогна, ама как?! Нима го направи от сърце и като за приятел? Аз имах чувството, че го покани при себе си на работа за да го унижи и да му покаже, че вече не е оная акула в бизнеса, която може всичко да постигне – натика го на бюро в общото помещение; държеше му сметка едва ли не за всяко отклонение от работата; караше го да се чувства виновен за всяко действие, което го отклонява от работата, без значение, че става въпрос за кризисна ситуация в семейството му. Е, за какво му е този „пърт в колелото“ в бизнеса си, който възражда от пепелта? С какво Окан ще му бъде полезен? И още нещо – Фарук видя със собствените си очи, че Окан проявява интерес към Ипек. Не може да не си е направил заключения в главата от видяното – тя до Окан си пие кафето; на нея се възлага проект и после се възхваляват уменията ѝ – ами това би трябвало да е повод да „светне лампичката“ в мозъка на Фа, че тук може да има и нещо повече от колегиалност и приятелство, а Ипек му е снаха, пък и познава нрава на братчето си Фикрет. Нима не се замисли, че това ще се отрази точно на Фикрет. Защо сценаристите ни го представят като кон с капаци, който не вижда зараждащия се проблем?!
                      И третото нещо, с което не мога да се съглася – отношението към Гарип. Разбирам това отношение на Фикрет – той си е с особен характер и открай време не обича Гарип. Разбирам и отношението на Осман – и то донякъде има обяснения във връзка с преживяното с Бурджу. Но Фарук?! Добре, в началото от ревност към мама, която не може да дели с друг мъж, но той наистина „зацикли“ на тази тема и вече не приема дори добрите качества на Гарип, които беше признал. Нима не може да прецени, че един отличен, преуспяващ адвокат може да му бъде само от полза? Една просперираща адвокатска колегия застава зад гърба му и това никак не е маловажно. И незнайно защо умния и точен Фарук вижда в лицето на Гарип само конкурента за сърцето на мама – онзи, който ще му отнеме сякаш част от нейната майчина обич. Е, няма как да ми се върже този образ на Фарук!!!!! Просто имам чувството, че сценаристите започват да деградират образа му. И ако сега се случи нещо с Фикрет, вероятно наистина Фарук ще започне да превърта и да върши неадекватни неща. И не зная дали вече и Сюрейя ще е в състояние да му помогне. В снощната серия каза, че тя е ангела, който му помага да не полудее, но дали ще ѝ стигнат силите да удържи напъните, които той прави по този път.
Малеее, пак попрекалих с писането……

NaughtyДа не пропусна за Хатидже да напиша онова, което от оня ден мисля да споделя. Tims&B Productions е продуцентската къща на Бурак Сайяшар и Тимур Савджи. Според мен е много логично да приеме тяхното предложение пред предложенията на други продуценти.

Ани, Hug Ани, Фърат Танъш наистина е женен. Съпругата му се казва Кюбра, а през 2014 год се ражда и дъщеря им. Просто интервюто е старо. Hug

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 12:43 от *💘*morski_briz*💘*

# 622
Бризче наистина много останах изненадана относно семейното положение на Ф.Т., но не си помислих, че интервюто може да е старо, защото в увода пишеше и за ролята му в Невестата - увода,  който не съм публикувала.....

Относно споделеното за Фарук и моите мисли са в същата посока, но ти си го написала много аргументирано, а аз не бих могла, затова само загатнах под сурдинка относно случилото се в края на миналия епизод и снощи....И аз не разбрах, защо Фарук покани Окан....в знак на благодарност или има нещо друго, което не съм разбрала.....Но не виждам защо трябва да прави такъв жест, като Окан не беше толкова благосклонен към Фарук и проблемите му....Не виждам с нещо да му е задължен.....Този момент според мен не е добре аргументиран от сценаристите и стои като кръпка.....Но както и снощи писах, Окан не дойде сам - доведе си и свой човек, който незнайно защо измести лоялния Акиф и непрекъснато по повод и без повод му звъни дори и по нощите....Мисля, че асистентката му ще бъде троянския кон на Окан.....А Окан и Ипек ще създадат много проблеми на Фарук......Може би затова Дилара - Ипек говори в интервюто, че героинята й ще постигне целта си.....
Не крия, че никога не съм симпатизирала на Ипек и това няма да се промени....Може би в този сезон Ипек ще бъде Адем..... ще унищожи семейството......и ще стане суланката в конака и ще сбъдне детската си мечта.....
Мисля, че Фикрет ще умре.....А Окан ще се ожени за Ипек и ще приеме фамилията й, както Февзи е приел фамилията на съпругата си....и това ще бъдат бъдещите обитатели на конака.....
Ще съжалявам ако занулят образа на Фикрет, макар, че не съм била съгласна с неговите постъпки....но за мен образа му не е бил отрицателен.....Просто Фикрет имаше малшанс да се ожени за змията Ипек.....Тя е основната причина за държанието му спрямо семейството...Ипек е на принципа "Разделяй и владей" и тя точно това прави.......

# 623
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не съм гледала още серията, чакам някъде да излезе руски превод.

Партньорство на Хатидже и Мурат - имам малко резерви, тя е доста висока и едричка, Мурат ще дребнее до нея. Харесвам я, но не я намирам за голяма актриса.

# 624
Светли явно,че имат технически проблем - епизода е преведен, но ве могат да го качат....

Цитат

День судьбы | Стамбульская невеста
Ребята, 64 серия переведена, но не досаббирована на последние минут 40. Не успели досаббировать. У саббера вырубило интернет с ночи (ближе к утру), возможно из-за погоды. Сейчас выясняется, вызвали мастеров. Проводят технические работы по восстановлению. Обещают 2 часа. Как только дадут интернет, она сможет досаббировать эти последние 40 минут, вшить и залить серию. Возможно сегодняшняя серия из-за этого будет ближе к вечеру. Может раньше. Зависит от того, как включат снова интернет.
Мы ждём.
Комментарии временно закрыты, чтоб не было повторяющихся вопросов "а где серия".

Днес четох някъде, че Аслъ - Сюрея вече им била омръзнала....да спирали сериала, защото никаква актьорска игра не показвала....А аз снощи толкова се зарадвах, че се завърна моята Сюрея....стана ми тъжно, но  си казах...."на вкус и цвет товарищей нет..." Naughty

# 625
# 626
Лу чудесно пожелание  Hug Дай Боже Амин  Praynig
Наближава да си във ваканция - помисли къде ще си почивате.....

От групата "Хитови сериали" във фейса....

Цитат
Месец след появата на информация за връщането на Мурат Йълдъръм на телевизионният екран с проекта "Тези луди турци" турските медии отвориха отново тази тема. Този път се твърди, че главните роли в новият проект на компания TIMS & B ще бъдат изиграни от Мурат Йълдъръм и Хатидже Шендил, която е и съпруга на един от продуцентите на този проект, Бурак Саяшар.Напомняме, че актрисата отказа предложението за главна женска роля в предстоящия проект "Язовир" на компанията Ay Yapım, също както направи и Каан Урганджъоулу. Сюжетът на сериала на Tims&B се основава на книгата на Тургут Йозкман за събитията от 1921-1922 г., когато е създадена Турската република. Сценарият ще напишат Айфер Тунч и Етхем Йозъшък. В творческия живот на първия автор има 4 проекта, но без успех.Зад гърба на втория Етхем Йозъшък е точно обратното, сценариста е автор на проекти като "Обещание" и "Пойраз Караел". Сериалът ще бъде поднесен на зрителите по телевизионния канал ATV.

# 627
Добро утро! Hug

Истанбулска невеста еп.64 Руски суб.

https://www.vbox7.com/play:8a74ee010b

"Стамбульская невеста" - 64 серия (3-й сезон) с русскими субтитрами.
https://yadi.sk/i/urftbpZb8vKsrQ

https://www.instagram.com/p/BqxF7z6jGMd/
Цитат
Канал АТВ готовится к запуску своего нового сериала с Муратом Йылдырым в главной роли. Телекомпания Tims&B разрабатывает новый сериал, заключив соглашение с телеканалом ATV сразу на ✨два сезона. ✨
Стало известно, что партнёршей актёра стала Хатидже Шендиль
Актриса на выходе из ТРЦ ответила на вопросы репортёров по поводу нового сериала, где она сыграет главную роль:
📌«Да это правда. Джан (сын актрисы) уже большой, теперь можно и возвращаться на работу. Мы с Муратом Йылдырым очень близкие и давние друзья и работать с ним будет в двойне приятно.
Новый сериал от компании :Tims&B. Сценарий проекта напишет сценарист сериала #ПойразКараель, #Обещание и #ЛицомКЛицу - Этхем Озышык.
Желая ви приятна неделя! Hug

# 628
Добро декемврийско утро  Two Hearts

Да си пожелаем прекрасен зимен ден, при нас отрицателно студен.....но пък това ми подсказва, че Коледа наближава

Вече е качен с руски субки 64 епизод - можете да го гледате тук.....

https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-78538620_456240081%2F4ab … _-78538620_139577

Сигурно са целяли да вкарат комичен ефект със сцените, когато братовчедката на Ипек - Гюлтен счупи прозореца на бившия си и последващите сцени с чупенето на стъклото на колата на Осман с бухалка и сцените с Назиф...ама за мен ефекта не беше хумористичен...по-скоро беше глупичен.....
Изненадваща беше случайността, че Гюлтен е преживяла същото, което и Осман - и тя е била изоставена на масата от младоженеца.......и още една случайност, че Гюлтен обича книгите, дори предложи на Осман да му почете.....Скалъпено от където и да погледна появата на тази дама.....с подобна съдба  и интереси като на Осман.....
В този епизод ми липсваше Юлфет....Забравиха ли я, или й дадоха почивка..... Thinking

нещо хубаво и приятно за доброто ни настроение.....

Написала съм поста в другата тема за Не пускай ръката ми....  Embarassed Старост-нерадост  Party....

ПП - Злати докато местя поста от едната тема в другата, и ти си ни сервирала кафето и си пуснала линкове за преведения 64 епизод, ама няма да трия и да поправям, че имам ангажименти....
Хубав ден в компанията на внучката  Hug

# 629

Общи условия

Активация на акаунт