Покажете количката си.

• 60 672
  • 496
  •   1
Отговори
# 375
уффффффффф то да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли...не е лесно smile3507

# 376
ами защо да ги показвам ? Не искам да дразня никого......аз си ги харесвам ,затова съм дала и толкова пари,защото на мен ми харесват ...не се нуждая от вашето мнение.
А мисля и че е малко вероятно да сте ги чували като марки ,не се предлагат в България
  bouquet

# 377
КУИНИТО БЪЗ съм си го заплюла за второто, пък ако ще и турско да стане.
МНооооооого ме кефи тая количка, бе, то като изтребител същи.
Въпрос към РОЖБО-като се сложи възглавничка, наистина ли се обира луфта? newsm78

Да обира се луфта и на бебчо му е равно нивото под гръбчето.

# 378
Въпрос към РОЖБО-като се сложи възглавничка, наистина ли се обира луфта? newsm78

Аз да ти кажа моето мнение, понеже доскоро бутах Бъз. За мен всякакви варианти с възглавнички и одеалца са неудачни. На количката пише, че е за бебета след 6 месец. Аз също съм виждала новородени бебета в Бъз, а не в Дрийми или кошница, но лично аз не бих правила такива експерименти.

# 379
...вижте ,за да не ви ОСИРАМ  ( колко културно го е казала по-горе тази особа  Joy ) темата  няма да пиша повече.
Поздрави от най-прекрасният град с най-прекрасните хора.....  bouquet
 Peace

# 380
иии, ти пък, вместо да ни просветиш с тази количка, дето не сме я чували в България......

# 381
...вижте ,за да не ви ОСИРАМ  ( колко културно го е казала по-горе тази особа  Joy ) темата  няма да пиша повече.

...най-добре...

# 382

Аз да ти кажа моето мнение, понеже доскоро бутах Бъз. За мен всякакви варианти с възглавнички и одеалца са неудачни. На количката пише, че е за бебета след 6 месец. Аз също съм виждала новородени бебета в Бъз, а не в Дрийми или кошница, но лично аз не бих правила такива експерименти.
Благодаря, Славенка, ще имам и твоето мнение предвид.  bouquet

# 383
абе бейби ту или както там ти е името.....защо продължаваш да се заяждаш и сипеш обиди ,след като най-културно обяснявам ,че за да не дразня повече хората на които не им допада моето мнение ,ще спра да пиша?
Имам чувството ,че умишлено си търсиш повод за скандал с някой.......И престани да казваш ,че имам комплекси и тем подобни небивалици...Нима е признак на комплексарство това ,че мога да си позволя неща които други не могат?
Много странни разбирания имат някой хора ......
Аз и преди бях писала ,а и момичета с които съм си писала и познават знаят ,че съм много земен и коректен човек.Това ,че имам становище по въпроса ли ме прави толкова интересна за вашето внимание ...Ако е така Благодаря !
Престани с грубостите.То тук се превърна в Боен Клуб.
Май като има мнения и изказвания различни от масовите и веднага настава смут.
Добре ,че има и свестни хора в този форум...сега чета и в другите теми ,първата работа е да нападате.Що за държание!?

По темата за Куинито - има едни специални възглавнички ,като тези за кошниците за кола,те позволяват да се слагат в такива колички и по-малки деца .Подпират кръстчетата ,а коланите минават през тях.
  bouquet

# 384
  • ГО
Хайде мили мами стига толкова.Стиснете си ръцете и забравете за конфликта.Много грозни думи се изрекоха и мисля,че бяха достатъчно.Всеки бута количка,която му харесва или каквато е имал финансовата възможност да си купи.Няма хубава и грозна количка,има такава която на нас не ни допада.
Хайде всички си тикайте количките със здраве и в тях возете най-красивите и усмихнати дечица.  bouquet  bouquet  bouquet

# 385

И аз така мисля че новороденото не може да го сложиш просто така в лятната с каквато и  ще да е възглавничка, затова и си купих дрийми-коша което е до 6-месеца!Мисля че съветите които бяха дадени са,че няма нужда от макси-козито за да преминеш от дриймито към лятната!Така си спестяваш поне 100Е за макси-кози с тези възглавнички стига да са комфортни за бебето Thinking!

# 386
Ясно.
Аз се надявам дотогава цената да не е толкова жестокарска, все пак.
Ама и да е-ще ги събера тия парици.  bouquet

# 387
 Peace това е от мен.
аз заравям томахавката .......  bouquet

# 388
SIA-FR-а до каква възраст се ползва БЪЗ-а? Вече като по-голямо чудо може ли? newsm78

# 389
ето я нашата количка:

и понеже видях какви ожесточени спорове се водят тук (как не се е стигнало още до бой, просто незнам Embarassed ) искам да поздравя камаче за добрия пост!  bouquet
Хайде мили мами стига толкова.Стиснете си ръцете и забравете за конфликта.Много грозни думи се изрекоха и мисля,че бяха достатъчно.Всеки бута количка,която му харесва или каквато е имал финансовата възможност да си купи.Няма хубава и грозна количка,има такава която на нас не ни допада.
Хайде всички си тикайте количките със здраве и в тях возете най-красивите и усмихнати дечица.  bouquet  bouquet  bouquet
Влизам и ще продължавам да влизам в този форум именно заради жените като нея- благородни!
Просто чета, чета и акъла ми не го побира как може жени-майки да изпишат толкова лоши неща! И всичко заради някаква количка! И все пак ще се съглася с Ладида, че темата тук не е за обсъждане на дадена количка, а всеки да покаже своята. Ето, на мен самата ми стана неприятно като прочетох, че Жужулинка смята за не особено престижни Чиполинотата, но пък и разбрах, че тя го е написала нарочно-не за да обиди притежателите на такива колички (като мен), а за да покаже, че на никой не би му станало приятно ако някой се изказва не особено ласкаво за нещо, което той самия притежава! Всички момичета, които плюете въпросната количка: по-леко ли ви става като го правите? Количката наистина е хубава, а най-важното е че се харесва на собственичката й! Аз лично благородно й завиждам, че я има! И всъщност какво се получи: тези, коио не я харесват имат право на мнение, а тези, които я харесват нямат?! И защо изобщо трябва да се коментират чуждите колички тук!? Как може да се коментира нещо, което не си ползвал и нямаш база за сравнение! Ето аз ползвам въпросното Чиполино! да доволна съм- за парите, които съм дала за него ми върши чудесна работа, но приятелката ми е с ПегПерего и не мога да си изкривя душата, че количката й е с пъти по-хубава и съответно по-скъпа! Но има за какво да е по-скъпа, по-лека, компактна и т.н. Все едно да твърдя тука, че плазмата на Сони е по-скапана от някой телевизор НЕО в Метро!
И за финал отново ще копирам постинга на камаче, защото много ми хареса и е много хубав за финал на дебата:
От тук насетне нека важи правилото: "по-умният отстъпва!" в спора!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт