"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 329
  • 658
  •   1
Отговори
# 240
Дамаянти, нямаш проблем ! Идвай, когато пожелаеш, само звънни по-рано да се прибера, ако сме на разходка !
Еми, памперсите при мен са малки, няма да й ктанат на Ралица.
Роси, по-добре да вземем "нов" хладилник, отколкото да се ремонтира стар. Парите са същите . Нали имаме в Криси отпарите за пералнята на Хелиана. Да купим този за 50 лева.

# 241
  • София
Много кофти това с децата в дома в Зелениково до Пловдив  Sad
Мисля си в Св.параскева как ли са болниците и с това разтройство да не се окаже нещо подобно  newsm78

# 242
Много кофти това с децата в дома в Зелениково до Пловдив  Sad
Мисля си в Св.параскева как ли са болниците и с това разтройство да не се окаже нещо подобно  newsm78
Иве, какво е станало с децата в с.Зелениково....нещо пак съм пропуснала? newsm78
Днес неможах да се стърпя и звънях в Св.Параскева да се информирам за бебоците...Говорих с дир. беше любезна, но по гласа й ми се стори много притеснена...незнам какво става там, но дано да не е нещо лошо Praynig
Бебетата  каза,че са вече добре, но за съжаление още са в болницата,не спомена за исписване,и аз не питах по разбираеми причини. Големичките Мими,Мая,Карло и другите не са се заразили и се моля това да не стане Praynig
Опитах да пробвам да идем да ги видим поне за малко ,но помоли да задържим до петък,защото обстановката в дома била доста напрагната Cry

# 243
  • София
Oх, много жалко, че не можем да отидем, но от друга страна щом трябва - нека не ги притесняваме.
Казаха по новините, че 15 деца + 2 служителки от дома в Зелениково са с дизинтерия  Rolling Eyes Confused

Миленче, много се притеснявам за Мими и Мая, защото те двете подлежат на преместване - знаеш.Дано да не е скоро и дано е в някой по-уреден дом (колкото и егоистично да звучи Sad )

# 244
  • sofia
Oх, много жалко, че не можем да отидем, но от друга страна щом трябва - нека не ги притесняваме.
Казаха по новините, че 15 деца + 2 служителки от дома в Зелениково са с дизинтерия  Rolling Eyes Confused

Миленче, много се притеснявам за Мими и Мая, защото те двете подлежат на преместване - знаеш.Дано да не е скоро и дано е в някой по-уреден дом (колкото и егоистично да звучи Sad )

много  кофти зо домът в Зелениково,въпреки,че от вас разбирам.

Дамяанти,дори и да ги местят ще е в София сигурно,ще разберем скоро.

Ремонта в Перник тече с пълна сила,днес даже чрез нас един мъж и Капаска осигуриха доста пари за дограмата в Перник.Паричките да преведени  вече по сметка на фирмата.Веселинова каза,че без нас няма да реже лентата след ремонта!!!!!Ще направи сисък за необходимите неща по довършването на ремонта......Подробности разни.

Иве,какво правим в петък с Брани.....

Миленче,разнесете книжките от Егмонт,моля те-примерно в дом 7 и Св.Параскева....

За Петя-ок ,вземете пералнята за 50 лв.,стига да има пари.

Ефи,ще мина през теб тия дни...

# 245
  • София
Нали имаме в Криси отпарите за пералнята на Хелиана. Да купим този за 50 лева.

Говорих с Криси, с останалите събрани пари е напазарувала за Хелиана за около 60лв. Реално пари оттам няма. Има ли друг вариант за тези 50лв? Роси говори ли за тези 20 лв дали може да ги ползваме? Има ли как да се съберат по-натам тези пари, а  днес да се закара хладилника? Има ли начин , когато се правят акции за събиране на пари за памперси да се сложи постинг, че при необходимост средствата могат да се използват за друго? Да организираме акция за вещи от първа необходимост- не само дрехи- посуда, уреди, козметика???? Доста идеи имам, но незнам доколко са осъществими, а като гледам и среща в петък не се очертава...Мисля, 4е и за Петя и за Хелиана, а и за другите момичета в подобна ситуация трябва да се провери за поставяне на спирала....??? Незнам. Кажете какво да правя днес с този хладилник..

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 19:54 от Emi

# 246
[Мисля, 4е и за Петя и за Хелиана, а и за другите момичета в подобна ситуация трябва да се провери за поставяне на спирала....Ако на всички поемаме абортите по 100лв??? Незнам. Кажете какво да правя днес с този хладилник..
точно днес говорих с 'агенция за семейно планиране"-момичето беше много любезно-обясних й за какво иде реч-каза че слагат спирали-самата спирала е безплатна-плащало се само слагането-25 лева-това включва и преглед
обеща да потърси вариант за 3 спирали да са напълно безплатни и ще чакам обаждане от нея
говорихме и за някаква програма за превантивни мерки за децата които сега излизат от домовете-за лекции и противозачатъчни,но това ще го обсъдим на лична среща-стискайте палци да излезе серизона и да се обади

# 247
Роси, можеш ли да звъннеш в Дом 7, утре с Милан ще ходим, към 10 сме го замислили  bouquet

# 248
  • София
Роси, можеш ли да звъннеш в Дом 7, утре с Милан ще ходим, към 10 сме го замислили  bouquet
Приемате ли компания Wink

# 249
Разбира се  Flowers Bouquet

# 250
  • София
Дове4ера ще ти звънна Дуцка  Laughing

# 251
Роси, днес са идвали от Агенцията за Алекс. Утре са ги извикали да ходят в разни отдели и ще пиша пак какво е станало. Hug

# 252
  • София
Имам въпроси.
Ефи, какво става с буса?В смисъл ще се карат ли преди да замина нещата на Хелиана и другия хладилник за Петя???
Искам довечера да ти докарам багажа.Ще докарам и книжарските.Ще заделя преди това една торба за Петя.
Бебшките завики какво да ги правя?Иве?За кого ще са?Да ги нося ли в Ефи или да останат в нас?Как ти е по-удобно?
Уф, ще ми се да се ориентирам в обстановката преди да замина.
Искам да кажа, че ще оставя ключ на една приятелка (живеем в един вход).Тя е slstoianova (Слава) .Ако се наложи да се вземат нещата до като ни няма тя ще ви отвори, че ще ни гледа къщата  Hug
Май това са ми питанките  Hug

# 253
утре ще изписват бебето на бБранимира(със спина-бифидата)-за съжаление още не се знае дали ще е възможно от медицинска гледна точка тя д го гледа или ще се наложи да е в дом Cry-от Роси разбрах ,че Ивет е ходила в тях и нямало нищо готово за бебето-така че Иве-тези детски одеалца множе да свършат работа
ама по-добре Ивет да каже newsm78

# 254
  • sofia

само да напиша и ще звънна......

ок,разбирам от вас къде как вървят нещата.Момичета,благодаря,че ви има!!!!!

Еми,може да се направи всичко,но първо да се знае какво ще се събира и за кого!Сондираш мненията тук за дата и място .............и просто го правиш.Както беше за Хелиана.Само направи точен списък.Това е........

Дамаянти,съветвам те да оставиш всичко в Ефи,но моля те надпиши кой плик за кого е предназначен!!!!Ивето така или иначе я чака багаж в Ефи,но пък се сещам,че ти си в Люлин където са и майките..........Може би най-добре се чуй с нея.Важното е всичко да е надписано.

Зари,ще звънна да им благодаря в Агенцията.Дано наистина помогнат на детето.

това е за сега момичета,наоколо съм.

Общи условия

Активация на акаунт