"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 453
  • 658
  •   1
Отговори
# 360
МАриетка аз нямам кола нон стоп на разположение и се съобразявам с това кога на мъжа ми не му трябва, за това не винаги мога да планувам точно нещата, съжалявам ама такова е положението, защо не оставите в Ефи нещата за Перник, ползвай си картата аз ще измисля начин как и кога да ги взема и да ида до Перник, просто не мога да кажа 100 % дали ще ходя, не зависи от мен Confused Rolling Eyes Cry

# 361
МАриетка аз нямам кола нон стоп на разположение и се съобразявам с това кога на мъжа ми не му трябва, за това не винаги мога да планувам точно нещата, съжалявам ама такова е положението, защо не оставите в Ефи нещата за Перник, ползвай си картата аз ще измисля начин как и кога да ги взема и да ида до Перник, просто не мога да кажа 100 % дали ще ходя, не зависи от мен Confused Rolling Eyes Cry
идеята ми беше да ходим заедно а ти тук споменаваш междудругото в друг контекст-един път ще ходя във сряда-след тва в четвъртък-просто молбата ми е -пиши го на отделен ред ако трябва в червено-'момичета-в сряда сме в перик-кой ще идва/ или -промяна в плана-в четвъртък е-"просто за по-голяма яснота за да могат и другите да си направят плановете ако имат желане да дойдат-ето Дамаянти вече 5 пъти пита има ли място за нея newsm78-нали става така? Hug
то е ясно ,че нещата не зависят изцяло от нас-ама затова е нужно да ги казваме ясно-ок??? Heart Eyes
в тоя ред на мисли
в петък сутринта (ако не ни мине котка път-чакам сега Ева да ми потърди) пътуваме за Трън-утре ще купим маратонки с предвидените пари за всички деца и ще им ги носим-ще пиша допълнително час на тръгване
мислете на кои дмове да звънна за морето,което искат да осигурят за децатаза -Трън няма да стане-много деца са с увреждание и директорката не се наема да ги води чак до морето Cry Crazy

# 362
ок права си Hug
сега говорих с Дамян, ще звънне на колегата си ако може утре сутрин да ми остави колата и да идат с неговата - така че утре ще се ходи до ПЕрник, или сутринта - почти 100% сигурно, или към 3 следобед - кой е желаещ - Ефи, Дамаянти, някой друг newsm78Мариетка вие ще можете ли да оставите днес багажа в Ефи или утре от някъде да го взема - какво всъщност има за Перник и картата за Темпо - аз след като сипя ще ти я оставя в Ефи или ще се видим да ти я дам, а за петък - ако малкия е добре и имате място в колата освен да се метна с вас до Трън а newsm78
а да и до Хелиана ще отида евентуално за да видя какво е положението при тях и да и купя туй онуй, само днес да вземе Дамян аванс Praynig

# 363
Деян утре се връща от лагер ! Става трудно с две деца. Май ще съм само гара разпределителна и детска градина !

# 364
днес ще сипя в моята кола и направо ще я оставя в Ефи-след малко ще ходя до там-утре сутрин и аз искам до дойда до Перник-точно тва имах предвид разбираш ли?така,че като разбереш в кой час ти е удобно-казваш-аз просто трябва да се върна до 14 за тази среща Heart Eyes
пиши ми на лични моля те къде е бензиностанцията 4е до сега не съм ходила newsm78
след малко отивам до Ефи да оставя нещата за Ивет и после потеглям към драгалевци до тази мама със 6 месечния бебок-да видим какво е положението и да занеса малко дрехи и играчки-тва е за сега от мен Hug
п.с опс забравих-за прник в мен има едни слънчеви очила за по-големите-много искаха и в миленчето има каши
а също и 1 милион прегръдки))))))

# 365
  • София
Млякото е занесено на Хелиана! Laughing

# 366
Млякото е занесено на Хелиана! Laughing
да и аз се чух с нея, разплака се, жал ми е за нея, много са ми мили и двамата с Дани, но е борбена, заварих я по телефона при кмета за да му иска помощ - права е не може да я игнорират при положение че по социлано слаб от нея едва ли има в Радомир
Еми на теб още веднъж хиляди благодарности, просто си чудесен и оправен човек, весело море и много слънчеви дни там ::

# 367
Момичета,да дам кратък отчет за майката от Драгалевци-казва се Марина а бебока е Алекс на 6 месеца-много ,много сладки са и двамата-(много съм си глупава и тва си е-а от бременността още повече-носех фотото а забравих да го щракна ooooh!)
занесох дрешки,малко играчки и напазарувах за около 15 лв пюрета и каши-много им се зарадваха на всичко и много благодарят-малкия за първи път яде пюре със заешко и остана видимо доволен-за съжеление в момента има запек-Марина му е сменила сухото мляко с някакво по-ефтино и предполага ,че е от това-аз нали се сещате ,че много съвети за този проблем не можах да дам Embarassed-я кажете какво да прави newsm78
живеят в много малка постойка почти на края на драгалевци-обаче пък градината към нея е направо прекрасна-невероятна зеленина и спокойствие-имаше и катеричка на дървото-вече знам къде ще си пия кафето Wink
Марина бере каквото има из градината и прави сладко(даде ми буркан от малини-страшно е вкусно-вече го пробвах и ягоди от градината)-запасява се за зимата-което е много добре
стори ми се много интелигентна и оправна-търси варианти за надомна работа-знае перфектно руски и компютри и ма доста опит и с  реклама и с търговия-сега ще е и представител на АВОН-сигурна съм че щом малкия тръгне на ясла ще се справя много добре-до тогава обаче ще има нужда от нас-обещах да отива пак във вторник-ако някой иска да дойде-поканени сте от самата Марина
тва е за сега от мен-спокойно мога да кажа ,че съм с прекрасни впечатления

п.с. Криси-като ходиш утре до Ефи остави ако искаш там проходилкта-аз ще я занеса във вторник-малкият има нужда определено от нея
а..и още нещо-Марина в замяна на дрешките които й оставих ми даде всички малки останали от Алекс(за да зарадваме друго мъниче)-така 4е в мен има малко за новородено-ще ги оставя в Ефи ако минавам във вторник

# 368
ок Мариетка ще пробвам да дойда с теб във вторник, ето и най накрая на Весето някой на когото да помага в нейния район Winkсамо да се появи отнякъде все пак, къде изчезна дайте инфо че се притесняваме
утре Ефи ще мина през вас - дали аз дали Дамян - след 3 часа, да взема картата и моляте приготви ми багажа за Перник и ДОганово, в Петък сутринта ще пътувам до Перник - желаещи newsm78и до Хелиана да им занеса храна и да ги видя
това е окончателния ми план
при Петя на 20-ти кои ще ходим на РД-то на детенце newsm78

# 369
  • sofia
ок Мариетка ще пробвам да дойда с теб във вторник, ето и най накрая на Весето някой на когото да помага в нейния район Winkсамо да се появи отнякъде все пак, къде изчезна дайте инфо че се притесняваме
утре Ефи ще мина през вас - дали аз дали Дамян - след 3 часа, да взема картата и моляте приготви ми багажа за Перник и ДОганово, в Петък сутринта ще пътувам до Перник - желаещи newsm78и до Хелиана да им занеса храна и да ги видя
това е окончателния ми план
при Петя на 20-ти кои ще ходим на РД-то на детенце newsm78

poneje vijdam,che Emi ne e pisala v temata za Petia,a imam belejka ot neia Crazy
Viki,Emi ne gi  otkriva poslednite dva dni po telefona,kakto i na miasto newsm78V nedeliata si govorihme s maja i ,obiasnihme mu kvi sme i za kvo se borim Hug,no podozirame ,che neshto si premalchavat .Mnogo stranno-hem imat nujda i priemat,hem Ivo(maja i) se darpa ot vreme na vreme :thinking:Ima protivorechia m/u dvamata i e vazmojno da im natresem problemi.No kakto mu kazah i v nedelia :"Niama sram kogato detzata ti gladuvat!!!!!"Dano ne sam prava :pray:No pokanata za Rojdenia den si ia imame.Samo zvannete predvaritelno,taka pomoli Petia.

# 370
ок Роси, няма проблем, ще и звъннем
другото което искам да питам е, мога да стигна до Мото пфое - в смисъл до хората , които казват - ей на таз организация ще и дарим едно пикапче да си върши работата -- да пробвам ли - ще имам нужда от цялта информация за движението - освен документите му, описание на всички досегашни акции, кой и как ни е подкрепял, на кой и как сме помогнали и тн и тн, бъдеюи планове - всичко, обаче мен не ме бива в писането, нито пък мога да дам 100% описание на всичко дотук и на всичко от тук натам - за това ми трябва някой по врял кипял - казвайте - може ли да стане или неможе, иска ми се да стане де...........или поне пикап за св.Параскева да издействам, но там вече и Лихарска ще трябва да участва и да помага newsm78

# 371
Идеята ти не е лоша, но трябва Троянски кон, иначе не вярвам да се получи !

# 372
  • sofia
ок Роси, няма проблем, ще и звъннем
другото което искам да питам е, мога да стигна до Мото пфое - в смисъл до хората , които казват - ей на таз организация ще и дарим едно пикапче да си върши работата -- да пробвам ли - ще имам нужда от цялта информация за движението - освен документите му, описание на всички досегашни акции, кой и как ни е подкрепял, на кой и как сме помогнали и тн и тн, бъдеюи планове - всичко, обаче мен не ме бива в писането, нито пък мога да дам 100% описание на всичко дотук и на всичко от тук натам - за това ми трябва някой по врял кипял - казвайте - може ли да стане или неможе, иска ми се да стане де...........или поне пикап за св.Параскева да издействам, но там вече и Лихарска ще трябва да участва и да помага newsm78

da,no shte triabva da se varna i togava.
I shte triabvda da izdiria horata,s koito se biahme zapoznali predi vreme.Tova ne e kato s drebnite neshta Viki i si iska sreshti i t.n.
taka che,shte pochaka tova Wink

Probvali sme v Citroen-ne stava.

# 373
знам момичета че е нещо адски сериозно, но кръстницата на сина ми успя с нейната нова организация - нямаше и месец организацията да вземе 10 коли от тях - тя е един от най-добрите студенти на Нов български от създаването му до днес, специялна книга направиха за нея - не го казвам да я хваля, а за да ви обясня че тя ще ни помогне, ще ни обясни кое, как и защо се прави, успя да спечели програма за над 90 хил евро - въобще разбива ги отвсякъде, но всичко изпипва, залива ги с купища проекти и материяли и тн..абе неможе да се напише в едни постинг, но си заслужава да се потруди човек, имайки в предвид че самия Дамян ми предложи да се захванем - неговата скептично настроена личност да го измисли - хаха може и да стане, мисля че си струва да опитаме - името на фондацията е вече факт, нареди се до Зорка Първанова - да и аз като Дамян мисля че трябва да се захванем и с по големи неща - трудное, трябват време и нерви, адски много време, което може да ни пречи да сме толкова често с децата, но си струва - така си мисля newsm78
Роси там на влажен въздух ще измисли нещо гениално - нали Роска - хахах Heart Eyes Heart Eyesпък защо не и ние тук - я вижте каква група умници сме  Hug Hug Hug

# 374
в едно е много права Криси(или по-известна като Вики1 Mr. Green)-че трябва да се захванем с по-големи неща-от кога го повтарям тва и го искам newsm78-ама колко работа трябва  колко инфо и колко опит-давай я насам тази твоя приятелка да я изцедим Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт