"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 463
  • 658
  •   1
Отговори
# 390
Момчета, благодарим ,че все още има благородни, млади хора като вас!!!  bouquet

Роси, преместването доколкото разбрах зависи от Регионалната дирекция,но пак ще питам като отида.
Да, ще каже за кръсниците, даже подготвихме всичко от кръщенето й да е но едно място  Cry,само трябва да си извадим копия с Ивето !
Имаше две нови дечица, докарани вчера в изолатора, братчета, на година и половина и 8м бебе.Жените се притесняваха, защото голямото не иска да яде абсолютно нищо,само мляко и аз понеже носех Зрънчо му дадоха...То се зарадва и протегна ръчички за още,та поне това да хапне Simple Smile
Криси, какво стана днес...ходи ли до Перник...върна ли се? newsm78

# 391
  • sofia
Момчета, благодарим ,че все още има благородни, млади хора като вас!!!  bouquet

Роси, преместването доколкото разбрах зависи от Регионалната дирекция,но пак ще питам като отида.
Да, ще каже за кръсниците, даже подготвихме всичко от кръщенето й да е но едно място  Cry,само трябва да си извадим копия с Ивето !
Имаше две нови дечица, докарани вчера в изолатора, братчета, на година и половина и 8м бебе.Жените се притесняваха, защото голямото не иска да яде абсолютно нищо,само мляко и аз понеже носех Зрънчо му дадоха...То се зарадва и протегна ръчички за още,та поне това да хапне Simple Smile
Криси, какво стана днес...ходи ли до Перник...върна ли се? newsm78

Milenche,chudia se dali da ne si ostavite neshtata ot Krashteneto vav vas newsm78-krastcheta.....takiva neshta.Pitayte Liharska kakvo misli.Po printzip vsiako dete si ima dosie i tam se pazi vscihko.No neznam v dom 7 kakvo bi se sluchilo Thinking

a Ivo ot Germany veche dva pati prashta bagaj po avtobusite i mnogo iska da ni pomaga.
  bouquet

# 392
ето ме бре, сега се върнах
Роси Ники иска амерански Joyочила да му донесеш Heart Eyesказа че му е мъчно за тебе Grinning
всички в ПЕрник са добре, имаше рд - Асенчо - на мойто Цуре братчето, ставаше на 6 години, как ме е яд че забравих една игра с животни - щях специялно да му я подаря - но нищо - другия път
всички ви поздравяват, ремонта тече чудесно, много готино става, всичко е изпипанео - имат си и мрежи за комарите - от модерните, мъниците няма да ги хапят насекомите гадни, глемите няха навън, лудо люлеене падна, откачими се ръката по едно време, не ме пускат да си ходя - како, како стой Heart Eyes Heart Eyes
Цурето така ме нацелува и ми нахапа брадата, че този път ми бе трудно да не примоля Веселионова за изключение и да я взема за известно време, макар да ми се иска завинаги, добара новина е че няма нови деца, дори две от бебетата са си ги взели
ами туй то
Мариетке що не остави очилата за децата забравано,
занесох им двата чувала с дрехите, два чувала зрънчо им купих - 40 броя и сто близалки - голям кеф падна, съжалявам че нямах за още глезотийки, но другия път
Мариетка при Ефи е проходилката и дрехи за Марина от Драгалевци, както и играчки един плик от mimes за бебока, но ще се опитам във вторник и аз да дойда
ами туй за сега Blush

# 393
  • София
Искам да се извиня, че хич ме няма тези дни.С двамата съм в нас и се опитвам да се подготвя за отпуската.
Миленче, новината е меко казано ужасна  CryНЕ ИСКАМ ДА ГИ ПРАЩАТ В дом 7  Cry  А Мими?
Съжалявам, че не успях да отида тази седмица, но това ще е първата ми работа като се върна.
Съжалявам, че наистина нищо не успях да свърша преди да заминем.
Ще преровя нещата довечера и ще оставя малко багаж за Бранимира в slstoianova (Слава).Тя ще има ключ от нас и ще помоля Ивет когато и е удобно да мине да ги вземе.Ако ли не - като се върна след 1 седмица  Peace
Уф, много ми е криво, че така само гледам от страни и никъде не успях да дойда, но ме е страх да мъкна малкия с мен в домовете Sad, а няма кой да го гледа  Rolling Eyes
Браво на Иво за това което прави   bouquet

# 394
lavender ,  вижте превода на сайта  и го качете в пощата на ДБМ е .

# 395
преди 4ас се върнахме от Трън-бяхме аз,Ева и Алекс1-лекар-хомеопат-намери ни тук във форума и пожела да дойде с нас
адски съм изтощена емоционало момичета-наистина адски много-там продължава да си е същата мизерия-като свърша поста ще кача снимки да добиете поне малка представа-но трябва да се види-мисля,че всяка една от нас трябва поне еднъж да стъпи в дом като Трън-за да видите къде продължават сладките бебоци дето толкова им се радваме #Cussing out-реве ми се Cry
занесохме 2 комютъра,гуменки за всички,2 чувала с нови блузи и суичери-топки-май бяха 13броя-банани и сладки неща
Мина е в болница-получила някакъв абцес-не разбрах какво точно честно казано newsm78-дано скоро се оправи-децата след седмица заинават на лагер в планината за 1 седмица-дано малко се поразведрят,че там нямат особено какво да правят-някои са си по домовете-в момента бяха 29 деца от общо 44-има 5 нови от миналата седмицапреведени от закритият дом в Рила
дограмата е сложена-благодарение на всички нас и усилията ни на коледния базар Heart Eyes,но си плаче за основен ремонт-което отпределено не е по нашите сили-единият възпитател ми каза,че чакали от едбна банка да поемат ремонта-ще се опитам чрез човек от банката да разбера дали това реално ще се случва-иначе не виждам как може да се оправят нещата-ще видите снимките-сигурна съм ,че не сте си и представяли картинкаа-алекс също снима-чакам снимки и от него
радваха ни се много-както винаги де-нападнаха нещата които носехме-сладките неща и дрехите веднаха взеха и си раздадоха и наоблякоха-гуменките ги оставиха поне до лагера да имат с какво да ходят....офф много мога да пиша а същевременно не ми се пише-ще ми трябват няколко дни да забравя Praynig-много ми се иска с Ева да направим едно филче за реалния живот там  и да им го пуснем в парламента докат се карат(точно днес си глушахме на връщане как си вадят кирливите ризи гадните тъпи копелета и се оправдават за милионите и скандала с топлофикация-идеше ми да се пресегна през радиото и да си удуша с голи ръце #Cussing out)
ей в такъв момент органически я мразя тая държава #2gunfire
спирам ,че бебка ме рита яко-да не плача сигурно Sad.....
сега ще кача снимките някъде

# 396
eto snimkite-искам да видя коментарите ви Praynig

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49008

# 397
Здравейте мами...
Имам 2 въпроса, надявам се да не досаждам с тях...
1. Имам 2-3 кашона запазени дрешки за момичета 13-18 години, трябват ли ви за някой дом и към коя точно мама да се обърна ? Мога да ги докарам до София след 1 или 2 седмици....Мога и до Пловдив да ги транспортирам.
2. Движението има ли някаква банкова сметка, на която мога да превеждам периодично някаква сума...Така или иначе в акциите ви не мога да се включвам, но ми се иска да помогна с нещо...

Поздрави и хубав уикенд!

# 398
здравей Мишенце и добре дошла при нас Hug
банковата сметка е в началото на тази тема-на първа страница а дрехи можеш да изпратиш на Ефросина-уговорете се на лични-тя пише в темата-тя май е единствената която ще е тук лятото-другите все поизчезваме за малко Wink

# 399
  • София
Не знам какво да кажа за дома в Трън  Shocked Аз такова "чудо" не съм виждала  #Crazy #Crazy #Crazy
И там живеят ДЕЦА  #Crazy #Crazy #Crazy
Наистина не знам какво да кажа.Дано това за банката е вярно, защото в тази мизерия не знам как се живее  Shocked Shocked Shocked

# 400
  • София - Варна - Бургас
и на мен ми беше много приятно и весело.

- Ето снимки и от мен  Peace    smile3529

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49015

Парола:  Mammamia

# 401
аз нямам коментар, искам само пак да кажа - трябва да работим по сериозно, дори и с цената на това по рядко да виждаме децата, защото колкото и положителна енергия и любов да им занесем - с извинение - все в гъз, и все в техния, просто нямам коментар за условията на живот, всъщност това е съществуване, не живот, другата седмица ще събирам от приятели по запазени дрехи и обувки и ще ида до Трън Tired

# 402
  • sofia
аз нямам коментар, искам само пак да кажа - трябва да работим по сериозно, дори и с цената на това по рядко да виждаме децата, защото колкото и положителна енергия и любов да им занесем - с извинение - все в гъз, и все в техния, просто нямам коментар за условията на живот, всъщност това е съществуване, не живот, другата седмица ще събирам от приятели по запазени дрехи и обувки и ще ида до Трън Tired

za Tran koeto znaem za remonta e slednoto i to ne zavisi ot nas ;-)A imenno,che Norvejkiat poslannik e obeshtal da napravi remonta.Daje ima izgotveni kolichestveni smetki za remonta.Plius tova,che na nas hich ne ni e po silite takav remont.Ta,shte chakame poslannika da se zabarza.Beshe obehstal July da pochne,Mina go chaka,no kakvo stava neznam Thinking

Kriska,moslia,che pri Efi ima dostatachno golemi drehi ,ne se zanimavay da sabirash,osven ako ne e na zor.
Varianta ako poslannika ne svarshi nishto e da tarsim firmi za remonta ,na koito da ne plashtame.Koeto prosto neznam kak shte stane.Povecgeto firmi sa takiva dziftari :xA i Tran ne e Sofia ,sofiiskite firmi niama da se naviat,daleche shte im e.A Pernishkite sa bedni :(To ne e edna belia.
Neka MIna vi dade tel.na poslannika i mu se obadete da go pitate kak si gi predstavia toi nehstata.

# 403
  • София - Варна - Бургас
Ако Посланика се е "побългарил" - ще отлага до зимата .... а тогава вече няма да е възможен ремонт...  Thinking

# 404
Ако Посланика се е "побългарил" - ще отлага до зимата .... а тогава вече няма да е възможен ремонт...  Thinking
единия от възпитателите който ми каза за банката спомена ,че в началото на учебната година ще идват ХЕИ да проверяват и ако не отговарят на усповията може да не им позволят да почнат учебната година newsm78
чудя се дали да не ги метна снимките на сайта на "агенция за закрила на детето"-самата г-жа Шерин Местан вчера на срещата беше страшно любезна-обеща пълно съдействие и достъп до информация-даде ми и личнич си телефон-ама да си кажа аз на думи отдавна не вярвам(още откакто тати ме излъга ,че ще ми купи колело-та трябваше да си разбивам физиономията с тва на един батко-така и не ми купи Mr. Green) само на действия
говорих с тях и за дневният център за деца с увреждания ,който искат да се направи към дома в Перник-казаха ми ,че не зависи от общината а си имало програми по ФАР по които трябвало да се кандидатства-почвам да ги търся и да ровя-и за изработане на проекта обещаха да помогнат-ама newsm78
оффф откъде да го почнем бееее ей-права е Роси-трябва някой дет се вика тва да му е работата-ама на-бедни сме си -само сърцата и идеите ни големи Hugзнаете ,че ви оби4ам нали? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт