"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 411
  • 658
  •   1
Отговори
# 285
В мен също има останали 100лв.за памперси от миналият път, в понед. ще дойда и аз с колата с мъж ми, той знае къде е склада ходил е ,така че споко Wink Само,че може ли поне в 8,45 или 9,00,защото трябва да оставя детето в градината ,да оправя малката ,дано баща ми не е зает в пон. newsm78 Пак ще пиша Hug

# 286
  • София
Такааа.
Сега идвам от Дом N7 и Петя.
Впечатленията ми 4естно казано от дома хич не са добри. По-скоро от директорката Close и от персонала.
Иначе децата точно закусваха- по 3-4 обикновени бисквитки..Сухи. Ужасно. Децата бяха мърляви, абе не ми се говори. НАгушках когото можах, Спасчо специално Heart Eyes Дадох на всички по една играчка, голяма радост беше. Имаше само една кукла и като я извадих се зарадваха и завикаха "кукла, кукла"...А тя беше една кукла,  мани..Мъка...И други неща ми направиха впечатление, ама не ми се пише ..Уффффф. Моето мнение е, 4е там трябва да ходим по-често, да стане ясно, 4е за тези деца на някой много, ама много му пука.
При Петя отидох без да се обадя, точно чистеше, всичко е ОК, хладилника работи, остаих нещата и 10-те памперса за раличка. Уговорката някой да занесе пампи на РД на Раличка на 20.07 остава, само и звъннете предния ден да кажете кога ще отидете.

ПОЗДРАВИ! И до понеделник!

# 287
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
В понеделник съм с вас в св. Параскева. Нямам кола, но ако трябва да си помага нещо ще гледам да се домъкна до надежда или Еми да ме вземе пътьом? Иначе направо там мога да дойда. Еми как са мъничките. Аз честно казано не смея да се обадя. А до Перник ми се ходи, но кога замисляте упражнението. Ако е понеделник и има свободно място - там съм.

# 288
  • sofia
В мен също има останали 100лв.за памперси от миналият път, в понед. ще дойда и аз с колата с мъж ми, той знае къде е склада ходил е ,така че споко Wink Само,че може ли поне в 8,45 или 9,00,защото трябва да оставя детето в градината ,да оправя малката ,дано баща ми не е зает в пон. newsm78 Пак ще пиша Hug

нета ми е скапан днес Close

В сметката има нови 20+50 лв.Използвайте ги както е необходимо .Вие си знаете приоритетите HugПари за памперси има,само трябва да се купят  bouquetАз даже незнам и склада къде е  Embarassed

За дом 7 няма да конкретизирам,но там се налага наше силно присъствие PraynigОт сега за в бъдеще дир. трябва да свикне ,че ще сме там и ще трябва да ни търпи CrazyЗнаете за какво говоря Wink

Heart Eyes

# 289
  • sofia
Нещо много важно забравих Embarassedда ви кажа Mr. Green

В Перник дограмата започва да се сменя Praynig, а в Трън дограмата е почти сложена! Heart Eyes

Така че,отдъхнете Praynig и сега остава да отидем и да видим крайният резултат WinkАз чак през август Sad

# 290
  • София
Валя, децата още са в болницата. За съжаление при тях няма човек от пероснала Cry Cry Cry Не ми се мисли как ги гледат- все пак там лекарите, сестрите и санитарите сигурно си имат достатъчно работа, за да сменят памперси, да гушкат, хранят , преобличат. Днес се разплаках на телефона докато говорих с Лихарска. Чакат още резултати от изследванията и живот и здраве другата седмица ги изписват. В дома са добре- няма болни деца, не се е потвърдило опасението за бактериална инфекция.
Валя, мога да мина да те взема и да отидем директно в Св.Параскева, ако има друг транспорт за памперсите, а то се очертава, 4е ще има. Така, 4е в неделя ве4ер ще се разберем тук или по телефона. Предполагам към 9.30ч пред Св.Параскева...
В дом Н7 имат нужда от плодове за децата. Предполгама , 4е и каквото и друго за ядене се занесе няма да е излишно, само да е сигурно, 4е ще иде по предназначение....

# 291
офффф одеве писах и ми се изтри-много го мразя тоя момент Close
та така-можем аз и Миленка да отидем за памерси-колкото качим в 2те коли-Миленка,да се чакаме в 9 пред била-ок ли ти е?
другите да ни чакат в 10 пред дома-за половин час няма да успеем на 100%-в склада винаги много се моткат ooooh!

за Перник-ако има желаещи-за вторник сутринта или сряда-много ми се ходи

ако искате за дом 7 също да се организираме-ще купим плодове за около 10-15 лева-да не са много та да не потънат някъде
айде да ви помоля за другата седмица да напишем тук кой кога е свободен за евентуални ходения-да си знаем Praynig Hug

# 292
  • София
Ети до склада моя да дода с теб, да те заведа демек Simple Smile После ша ма оставиш на Билата и ша фана такси.

# 293
Да, Мариетке, в понеделник пред Билата ще те чакам в 9,00ч. ако има нещо ще ти оставя на лични тел. си или тук ще пиша.
И на мен ми се ходи до Перник, ако искате за вторник сутрин...нали правеха ремонта още дали ще е удобно newsm78

# 294
  • София
Много ми се ходи на всякъде  Sad, но едва ли ще успея да огрея на всякъде.
Ще говоря със свеки и ще опитам да се класирам поне на едно място преди да заминем.Вие пишете кога ще се ходи до Перник  Hug .
Криси?Последният път с теб ходих.Аз не знам пътя  Embarassed
В Св. Параскева последно е за понеделник, не знам дали ще успея, а искам да видя Мими  Cry
Айде лека ви нощ   Heart Eyes

# 295
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Свободна съм понеделник и сряда. Но първо да видя дали мога да пласирам Калоян при баба му, че е във ваканция и иначе трябва да го мъкна с мен.

# 296
  • sofia
Да, Мариетке, в понеделник пред Билата ще те чакам в 9,00ч. ако има нещо ще ти оставя на лични тел. си или тук ще пиша.
И на мен ми се ходи до Перник, ако искате за вторник сутрин...нали правеха ремонта още дали ще е удобно newsm78

правят ремонт,но децата са си там .
и с Ева като бяхме си правеха ремонта,но нямаше проблем.

# 297
  • София

айде да ви помоля за другата седмица да напишем тук кой кога е свободен за евентуални ходения-да си знаем Praynig Hug

Аз в понеделник съм с вас в Св.параскева, мисля, 4е сряда сутрин също ще мога да дойда до Перник, ако е по-рано. В 4етвъртък заминавам Wink

# 298

Аз в понеделник съм с вас в Св.параскева, мисля, 4е сряда сутрин също ще мога да дойда до Перник, ако е по-рано. В 4етвъртък заминавам Wink
в такъв случай
понеделник-10.00 пред св.Параскева(за Миленка-9 пред Била)
сряда (колко часа??? newsm78) среща на спирката в Красно село-ходене в Перник

# 299
Страхотни са новините за бебенца  Heart Eyes
Да са живи и здрави и нека Господ ги закриля  Praynig
Мога да купя еднин крем, шапуан и сапун + пудра.Само, че на кой да ги дам  newsm78
Ивет, при мен има детска олекотена завивка и още нещо подобно (не помня точно какво) подходящо за новородени  Embarassed
Да ти ги дам да им ги занесеш на момичетата  Hug
Може да си чукнем среща с теб някъде на бира ама след 18:30 вечер   bouquet

Иве, когато и където кажеш. Благодаря ти!
След малко пускам новините за Бранимира, още не съм прочела всички отговори в темата след твоя.

Общи условия

Активация на акаунт