"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 409
  • 658
  •   1
Отговори
# 300
Ивет, аз също мога да купя малко козметика и ако приемаш предложението на Дамаянти за бира, идвам и аз  Hug
При мен има една количка, повивалник ....може и нещо още да изровя Thinking
Да са живи ви здрави малките бебоци Heart Eyes

Супер! Значи трябва да направим една среща. Кажете кога ви е удобно с Дамаянти.

# 301
Ще имаме нужда от още дрешки за новородени. В този смисъл мога да дойда до Била на Сухата река и да взема дрехите. Само да разквартироваме бебетата и ще взема дрехите и от Ефи.

За Бранимира мисля да пусна нова тема, защото случаят е специален.

Атанаска я задържаха в болницата, защото й се отворили шевовете. След изписването веднага я приемат в АЗД. Според разговора ми с Галя днес, ще изписват Атанаска в понеделник.

# 302
  • sofia
Ще имаме нужда от още дрешки за новородени. В този смисъл мога да дойда до Била на Сухата река и да взема дрехите. Само да разквартироваме бебетата и ще взема дрехите и от Ефи.

За Бранимира мисля да пусна нова тема, защото случаят е специален.

Атанаска я задържаха в болницата, защото й се отворили шевовете. След изписването веднага я приемат в АЗД. Според разговора ми с Галя днес, ще изписват Атанаска в понеделник.

Иве,защо АЗД.....

# 303
  • sofia
момичета,появи се следната възможност-от една аптека искат да дадът разни неща.За тази цел ще ни е нужен списък с нуждите на нашите си домове.Бихте ли изготвили за всеки дом по отделно списъци и да го сложите тук.

s_svaseva ,Силвето държи връзка с аптеката и тя ще предаде списъците.Може и да не дадът всичко,но вие помислете за най-необходимото.
лекарства ,козметика,витамини.........квото се сетите с директорите.

# 304
  • София
На Прима виста се сещам за кремове против подсичане за Св.Параскева.

# 305
А аз се сещам за по-специална козметика - кремчета за деца с проблемна кожа, алергии, атопичен дерматит и т.н.  newsm78

# 306
При мен има много неща за бебетата. Ивет, трябва да дойдеш някой ден да ги видиш и да вземеш каквото е необходимо.

# 307
  • sofia
А аз се сещам за по-специална козметика - кремчета за деца с проблемна кожа, алергии, атопичен дерматит и т.н.  newsm78
да де,ама някакви наименованиа на медикаментите newsm78Директорките знаят кое е най-подходящо WinkПросто искайте точните наименования на продуктите Praynig
Дуци,всичко е ок,действаме по план Hug

# 308
  • София
Девойки имам крещяща нужда от разчистване на килера. Се ма забравяте Simple Smile
Марието ма, не ме ли искаш в понеделник?

# 309
Изпращам преводите от български на английски на  раздели "Дарения", "Проекти"на сайта ДБМ в пощенската кутия  fdbm@mail.bg В Проекти най-новата информация е от януари 2006,ако качите нещо ново-ще превеждам.
lavender,MamaStela Wink

# 310
Девойки имам крещяща нужда от разчистване на килера. Се ма забравяте Simple Smile
Марието ма, не ме ли искаш в понеделник?
искам те много ясно-по всяко време та искам Mr. Green
писали сме го ясно ей-в 9 пред Била-значи за теб в 8.45на бутката за цигари-знаеш си я Heart Eyes(нали знаете какво е бутка с "П"-....павилион Mr. Green-sоrry za offa-ма не се сдържах)
Роси,става въпрос само за такава козметика или и за лекарста???? newsm78

# 311
...

Не съм Роси, но ще отговоря Simple Smile- и за лекарства, сиропи, витамини...

# 312
...

Не съм Роси, но ще отговоря Simple Smile- и за лекарства, сиропи, витамини...
ок-тогава ще помоля Веселинова от дома в Перник и директорите на домовете в софия да напраят списък-а дали може и по-специфични лекарства-за отделни заболявания- newsm78-спомням си че преди веселинова имаше нужда то такива-ама кат не помня имена-нали знаете че във всеки дом има дечица със специфични нужди
ина4е от сега казвам,че навсякъде имат нужда от имуностимулиращи иропи и витамини-миналата есен им търсихме и то спешно-като почна да застудява)

# 313
...ок-тогава ще помоля Веселинова от дома в Перник и директорите на домовете в софия да напраят списък-а дали може и по-специфични лекарства-за отделни заболявания- newsm78-спомням си че преди веселинова имаше нужда то такива-ама кат не помня имена-нали знаете че във всеки дом има дечица със специфични нужди
ина4е от сега казвам,че навсякъде имат нужда от имуностимулиращи иропи и витамини-миналата есен им търсихме и то спешно-като почна да застудява)
Нека включат всички необходими лекарства и по-специфичните, пък ще видим какво и колко ще ни дадат от аптеката.

# 314
...ок-тогава ще помоля Веселинова от дома в Перник и директорите на домовете в софия да напраят списък-а дали може и по-специфични лекарства-за отделни заболявания- newsm78-спомням си че преди веселинова имаше нужда то такива-ама кат не помня имена-нали знаете че във всеки дом има дечица със специфични нужди
Нека включат всички необходими лекарства и по-специфичните, пък ще видим какво и колко ще ни дадат от аптеката.
ok-точно говоря с Роси по телефона-ще държим връзка с теб-(аз се сещам коя си-бяхме в СУ заедно) Hug

Общи условия

Активация на акаунт