VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 243
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 105
Сега Патрака шъ си смени причьоската, урочасахме я Smiling Imp

# 106
Сега Патрака шъ си смени причьоската, урочасахме я Smiling Imp

...с дълги екстеншъни и кичури в бретонА...ухаа...

# 107
Патрашкин, от както е в публичното пространство, все с къса коса ли е? Няма ли някъде, някой компромат, да я видим с дълга коса, на букли, примерно?

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 18:27 от Трънче

# 108
Трънчо да коленичи и да почва с тежките молитви...че с това двукратно моля се, моля се....няма кой да го чуе.

Трънчо е зает - навлизам във вещереството и в момента се опитвам да направя заклинание, което да държи далеч троловете от темите на смайли-то. Нужни са ми още 20 кила чесън преди 19:58ч. Моля, помагайте, изпращайте колкото имате в пазвите...
Сори, ама имам само две филии хляб дето снощи СМайли ми прати и един буркан туршия от карфиол. Ако ще свършат работа ти ги пращам заедно с една права очна линия бонус. Амин!

# 109
Трънчо да коленичи и да почва с тежките молитви...че с това двукратно моля се, моля се....няма кой да го чуе.

Трънчо е зает - навлизам във вещереството и в момента се опитвам да направя заклинание, което да държи далеч троловете от темите на смайли-то. Нужни са ми още 20 кила чесън преди 19:58ч. Моля, помагайте, изпращайте колкото имате в пазвите...
Сори, ама имам само две филии хляб дето снощи СМайли ми прати и един буркан туршия от карфиол. Ако ще свършат работа ти ги пращам заедно с една права очна линия бонус. Амин!

Моля те, пази ги. Мама ме записа на зимен лагер за вещери при един паднал Ангел - Добринка. Ще я питам за какво можем да ги използваме!

# 110
  • Испания
Смайлс....ми те празни бе Joy

Ти искаш да са ползвани ли, палавнице?

Моля, помагайте, изпращайте колкото имате в пазвите...

ЗапочнАх да опаковам. Кой модел те устройва повече?

Скрит текст:

# 111
Скрит текст:
дрескод за вечерта 🤭🤭🤭 на мен ми приличат на пижамки, ама дизайнерката ги е нарекла спортна линия хмм спорт - бягане към леглото 😁

Лелеее имам да чета няколко страници ,но не се стърпях щом сте казали цвят лилав нека да е такъв !

# 112
Аз скоро търсих снимки на Патрашка...но гугъл НЕ извади друга причьоска. За дълга коса пък съвсем. Или е от скоро в публ.пр-во...или никога не е била с дълга коса...туй заключих аз.

# 113
СМайли, това цялото количество чесън само отпазвата ли? Да не сте забравили да си сложите сутиените под манчиите за довечера- лично Благо ще ви проверява с тайна мисия...

# 114
  • Испания
Патрашкин, от както е в пунличното пространство, все с къса коса ли е? Няма ли някъде, някой компромат, да я видим с дълга коса, на букли, примерно?

Май, да. Доскоро беше отпред - късо, отзад - модерно.

Имам само този компромат.

Скрит текст:

# 115
  • в резерват
Гутен вечерен, Люлячета.

Пчеларя щял да се завръща в предаването на Пчелата-майка, щели да го чучнат на пейката пред блока  до другите коментатори. На който му е домъчняло и залипсвало, за него  нема да плачите. Всяка сутрин  ще ви облъчва, промотира и информира, анализира  какво и що е ставало в къщата.  
За останалите - знаете си, тук в темичката е по-истинското.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 18:54 от Арбанашка кокона

# 116
На всички които не харесват Наско, ще им кажа "Това е пипер, не е чушка. ОК? ". Не е нужно човек да говори много, за да има мнение, не е нужно да става в 8 сутринта, за да прави сеир. Може всичко което си мислиш, да го изразиш в няколко изречения. И да, Наско имаше най голяма подкрепа във Фейсбук, за тези който си мислят ,че има конспирация.

# 117
  • Испания

Скрит текст:

Лелеее имам да чета няколко страници ,но не се стърпях щом сте казали цвят лилав нека да е такъв !

Е така вече са Убави.

СМайли, това цялото количество чесън само отпазвата ли? Да не сте забравили да си сложите сутиените под манчиите за довечера- лично Благо ще ви проверява с тайна мисия...

Ндааааааааааа! Това е част от него. Не съм, не съм. Снощи изпрах всичките сЮтиени и днес само хубавея.
Скрит текст:

На всички които не харесват Наско, ще им кажа "Това е пипер, не е чушка. ОК? ". Не е нужно човек да говори много, за да има мнение, не е нужно да става в 8 сутринта, за да прави сеир. Може всичко което си мислиш, да го изразиш в няколко изречения. И да, Наско имаше най голяма подкрепа във Фейсбук, за тези който си мислят ,че има конспирация.

Доооооооооооообре. Сега по-добре ли се почувства?

Намерих нещо в папката "Архивите говорят".

# 118
ХубУ..ама той аха аха да се разгърне и изкаже мнението и позицията си...и то шоОто свърши Joy

# 119

Наско who? За Атанас Лазаров ли говорите? И той ли ще влиза тази вечер? Аман от пееаси.

Общи условия

Активация на акаунт