VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 253
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Бургас
И аз това се чудя на Гномчето!
На снимките все едно друг човек виждам!

# 1 876
  • В царството на игрите:)
момичета, една анкетка за грима за довечера 🤭🤭🤭 че да мога и тоалета да приготвя, взела съм шампанско, от бутилката ще пия 😂🤣😆
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.
Ох, не, смея се с глас на тези снимки ...Не може всички да изглеждат по еднакъв начин....Не може! И не говоря за грима им, защото той въобще не ме вълнува. А за погледите им, устите им, въобще цялото им излъчване е комично Simple Smile
Изключение прави втората снимка, а на четвъртата не знам коя е, ама е трогателна Smiley

# 1 877
Естествено... Joy С цели шест годинки.
В конкретния случай - само с шест годинки. Simple Smile

Да, ама има повече кеш от онази, възрастната... Шугар мами Пипи Grinning

# 1 878
  • София
А добър ви ден!
Посвърших малко задачи, преборих се с литературата - ма много сте писали и ме хвана гузната съвест.
Всички си признавате какви религии имате. Ми да взема и аз да си призная.
Ми аз имам култ.
Към чуждите мъжове... Тези между 35 и 45 години, стройни, и .... можещи.
Моля се по цял ден, белки нЕкой ме забърше, че то живота си върви, време не остана.....
Ма не губя надежда.
По повод Златка и Зъбатка /не съм сбъркала - Зъбатка - щото за мен това не е мъж ми пародия на мъж/ и двамата са един дол дренки. Не могат да си държат някои части от анатомията на правилното място, тоест в гащите. И Зъбатка да го разбере човек,  страх го е да не остане на сухо, Златка не мога да я разбера. Не че и тя се разбира самата, ама такова подобие на мъж! До този плужек ли опря?!
За Гъмов си мисля, че Гина сексоложката малко го би.
Джулката с пръстовете и плюшените добитъци ми е малко по-приятна от останалите.
Весела Неински и Стоян май са на едно ниво и двамата са в шестото измерение, само че в двата му края. Може и да си допаднат. И двамата са ми неприятни.
Ще ви чета довечера, когато мога, половинката се е родила преди 60 години та ще го отбелязваме.
Разчитам на вас да добия пълна представа за случващото се.
Хубав ден и чао. Засега.

# 1 879
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Благодаря!  bouquet Направи ми впечатление лошата й кожа.

# 1 880
  • София
И на мен ми прави впечатление кожата на накои съквартиранти. Не само от тазгодишните издания. Особено двете Златки с претенциите си, защо не инвестират в процедури за кожа, а се мажат с тонове грим и после фотошоп на снимките? Кой лъжат в действителност - нас или себе си?

# 1 881
  • Terra incognita
Черната Златка каквото и да прави е загубена кауза. Повече прилича на мис Тайланд, отколкото на еротичен модел. Много груби, мъжки черти. Като добавим и това жалко, червендалесто подобие на татус на ръката й, което повече мяза на размазан домат...

# 1 882
Относно запитването след 50тата минута - Емануела изчисти червилото на Гана.
Относно Белият Зъб - напълно съгласна съм с Мата Космата.
Гъмов поне да си владееше пиянството - много мразя лошото пиянство, което избива във вербална и физическа агресия. По-добре на шеги и секс да избиваше, ама уви. Че и заваля говора. Да беше на 20, да кажеш, че не може да прецени как изглежда отстрани.
Никита ми е симпатична като светоглед - но верно е краен ужас в лицето.
 Ако оправи устните, ще е поносима, за татусите - личен избор, не е нужно на никого да се харесват, освен на нея.
Гана - добро момиче, свръх-амбициозно, напомня на Ричко. Само дето има голямо самочувствие заради парите на мама и тате. Не е злоблива, има адекватни включвания, но не мога да приема на сериозно нито една от жените с интервенции там. За мен уверената жена се харесва такава каквато е. Всичко друго е избиване на комплекси.
Стефан ми е най-нормалният там. Очаквам Яя да изнесе интересно театро.
Албена искам да я видя с кого ще се комбинира.

# 1 883
Нищо не разбрах от промото ... кой ще ми обясни Злата за какво се пенява ?

# 1 884
момичета, една анкетка за грима за довечера 🤭🤭🤭 че да мога и тоалета да приготвя, взела съм шампанско, от бутилката ще пия 😂🤣😆
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.

Малиии и жените, и мъжете са нещо страшно. Пу-пу-пу да не ги срещам в тъмното, даже и през деня. И сол си хвърлих зад гърба, стресирАх се.

# 1 885
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.

Малиии и жените, и мъжете са нещо страшно. Пу-пу-пу да не ги срещам в тъмното, даже и през деня. И сол си хвърлих зад гърба, стресирАх се.
Никаква сол, чесън мятай Simple Smile

# 1 886
  • Terra incognita
Този Момчил е още по- мазен. Как се кълчи и цупи по снимките, с кеф да му отпориш един задвратник.

# 1 887
  • 221B Baker Street
Този Момчил е още по- мазен. Как се кълчи и цупи по снимките, с кеф да му отпориш един задвратник.
Е, кой е тоз Момчил пък ся?!

# 1 888
  • Terra incognita
Е, кой е тоз Момчил пък ся?!
На снимка #4 😂
Виж пост 1 891

# 1 889
  • София
Някои от многото гримьори е Момчил. Аман вече.
Аз си знам един, при него ще ида и после ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт