VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 253
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 860
  • 221B Baker Street
Това писателче не ходеше ли преди с една дама, може би по- голяма от майка му?
Ами, той е виден каколюбител... Simple Smile

# 1 861
  • София
Златка без грим какви петна по кожата има. Сега в промото като легна на леглото се видя.

# 1 862
  • София

Надявам се да не направят Благой победител по линията Райна/Константин в първия сезон. Тя го тормозеше и беше първата изгонена, а той бе съжаляван. Поне Константин беше в центъра на събитията, докато този Благой, единственият съквартирант, с когото сме го видели да общува е Златка и тя пак намира поводи да му се скара.

# 1 863
  • Варна
Проблемът на Златка няма нищо общо с ревност. На Нея - великата неустоима прелъстителка и е намекнато, че има опасност гаджето да кривне!?!? А Благо, не разбрал, че е трофейна съпруга си помисли, че Тя може да страда от ревност?!?! Говорим за его тук. Мери си неустоимоста с Емануела.

# 1 864
Колко ме дразни Гъмов. Направи жертва уж, за да може после да натяква. Пияница! Женито и тя.
Не, че нямаха пиене, да му бяха изпяли 5 песни на гейчето и пак щеше да има купон.
Паднах да се хиля как се блъсна във вратата и после легна да се тръшка.

Я Я мн ме кефи. Мн луд!

Благо наистина демонстрира как мъжете все не вдяват за какво се сърди половинката.
"Как се извиняват жените? - Извинявай, ама не си прав!". 😄😄😄

# 1 865
  • София
Благо хич не го бавят явно. Коя е тази на 25-тата секунда от клипа?  Thinking
Златка.

# 1 866
  • Terra incognita
И Пипото ли му е кака?

# 1 867
  • София

Надявам се да не направят Благой победител по линията Райна/Константин в първия сезон. Тя го тормозеше и беше първата изгонена, а той бе съжаляван. Поне Константин беше в центъра на събитията, докато този Благой, единственият съквартирант, с когото сме го видели да общува е Златка и тя пак намира поводи да му се скара.

И аз направих някакво сравнение между двете двойки. Благой ми изглежда като да е влязъл вътре, защото иска да се забавлява с другите, както беше и Константин. А Златка, като Райна, ще иска да й обръща много внимание и да се изолират от другите.

# 1 868
  • 221B Baker Street
И Пипото ли му е кака?
Естествено... Joy С цели шест годинки.

# 1 869
  • 221B Baker Street
Златка без грим какви петна по кожата има. Сега в промото като легна на леглото се видя.
Ами, те всички са така, не е само тя. То и за това имат нужда от Цецовци, да ги китосват постоянно!

# 1 870
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
5. Проблемът й е, че се е хванала с вей-хайвей

Rolling Eyes Доколкото помня, тя се сгоди преди 5 месеца и го беше поканила на партито, защото беше приятел на бившия й...пък после той развейпрах  Laughing

Проблема на Златка е, че на горния етаж няма никого и не осъзнава, че няма проблем  Crazy

# 1 871
  • В царството на игрите:)
Довечера ще има ли номинации?

# 1 872
  • София
Според промото, не.

# 1 873
Естествено... Joy С цели шест годинки.
В конкретния случай - само с шест годинки. Simple Smile

# 1 874
  • София
момичета, една анкетка за грима за довечера 🤭🤭🤭 че да мога и тоалета да приготвя, взела съм шампанско, от бутилката ще пия 😂🤣😆
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.

Това Цецито пигмея ли е???? Малеее, на снимките какъв мъжествен вид вади - кой да предположи, че на живо е с ръст на табуретка и излъчване на гном. Егати как лъжат тези снимки

п.п. Сега видях промото. Златка: "Съжалявам, че тези мои действия не са негови действия." Аз предлагам да й дадат микрофон, а на Зъбчо една слушалка и Златка постоянно да му каза кога, какво да прави. Че иначе страшно става, като грледам. Ах колко ми е кеффффф. Нека му на Зайко

Общи условия

Активация на акаунт