VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 248
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Ми имаше си разлика в грима на Цеци и Кулагин. Пък осветлението е едно и също. Супер антиреклама си прави.

# 3 016
  • Испания
Две флегми се карат.

# 3 017
  • Terra incognita
Тоя Цецо, 'бахти инфантила. Как се въргаля, като в психодиспансер.
Весела пък- критическата ли я тресе, в пубертет ли влиза...

# 3 018
Стойко ме изкефи. Забавлява се момчето. Става ми все по-приятен.

Весела също ми хареса как захапа Албена. Тя Албенчето хубаво се опита да се измъкне, обаче хич не й се получи. Уж е много устата и отворена, но този път не стана. Хванаха я неподготвена и се чудеше какво да отговаря.

А този Цеци защо се търкаляше, като 3 годишен по земята??? Същия инфантил, като Божана. Сега, като се замисля тия двамата дали пък да не се вземат - тя жена, като мъж, той мъж, като жена и двамата са инфантили. Перфектни са един за друг

# 3 019
  • София
В този Цеци няма нищо мъжко. Не ми е никак приятен.

# 3 020
Тая пък, Ники, умница голяма "Излез, блъсни вратата и се върни!" За коя по-точно се е взела, че и акъл ще.дава кой какви врати да блъска. Голяма умница, прилича ми на една попрочела две-три книги, и поостаряла Джулка.

# 3 021
  • Испания
Весела би трябвало да знае, че не трябва да хвърля камъни по рядко л..но. При всички случаи ще я опръска.

# 3 022
  • Испания
Златка обаче е тръгнала с голямата кошница - ходят от месец и половина, но вече е измислила имена на бъдещите им деца.  Laughing

С тази биография как да не ѝ е голяма кошницата!

# 3 023
Ох този Цеци каква смешка е. Пъчи си гърдите повече и от Джулката хахахаа

# 3 024
  • Terra incognita
Абе, защо всички гейове се гърчат  като червеи, докато ходят, или обясняват нещо?

# 3 025
офф тоя Цеци, ББ му внуши, че Весела от суетност носи очила и сега много му знае устата ...
ок,Вулева, не е игра за уважение ... сега съвсем спокойно може да ги нареждаме 🤭

# 3 026
Лицето на Весела цялото е в някакви петна и пъпки.
Характера и също не ми харесва- все мрънка за нещо.

# 3 027
Мале, тия тъпаци Вулевица и Цеци - педи...….

# 3 028
  • София
Дано има мисия в която да ги накарат да махнат всички подобрения по себе си.Е, без гърдите де.Писах гърдите и се сетих,че не виждам Джулката.

# 3 029
Златка каза "обичам си го". Този израз показва, че не го обича дълбоко.

Общи условия

Активация на акаунт